Bu kayinvalidelerin amaci ne!!!

nasıl ikna etcem arada açıom konuyusık sık başının etini yemek istemiom bakcaz şartlara bağlı dio atandımız yere bağlı dio

Ay inan boylesini ne duydum ne gördüm soktayim Rabbim yardimcin olsun esin savunmuyormu seni annesine bi dur napiyosun demiyormu canım ya

Vay bee bende ilk defa duydum geline yemek yedirmemek için milleti tek tek mutfağa çağıranı.tövbe yarabbim.çekilirmi bu bee.iki seçrneğin var canım.ya savaş ya da kafaya takmama.kaynana için yuva mı yıkılır ama kocandan memnun değilsen seni tutmuyosa bişey diyemem

Eşin eğer sana sahip çıkan biri değilse ve çocuğunda yoksa kurtul.
Nişanlıyken zaten eninde sonunda gösteriyor gerçek yüzlerini anneleri ve oğulları o zaman bunları görmezden gelmemeliydin.
Ben düğünüme bir ay kala attım yüzüğü herşey hazırken.
Ayrıldım üç gün ağladın evlenseydim ömür boyu ağlardım.
Bize değer vermeyene değer vermek kendimize hakarettir.

sorunsuz kaynana yoktur doldurup doldurup ortaya attığı kocası var demek bu daha tehlikeli.
Evlilik hayatı bu ya kendi ailenin yanında yaşamayı kabul edebilirmisin ki elin anası babadı yanında yaşayasın bunu.
zaten çoluk çocuk oldumu hayat farklılaşacak bırak güzel günlerini doya doya yaşa.
Burada ağlaşman yakındır bu şartlarda evlenirsen demedi deme.

Eşinde kabahat. Annelerinin hatalarini gördükleri halde karilarini koruyaman savunmayan erkege adam demem ben . Birde kalkip annecim falan demeyi bırak yuzune bakmayi bile hak etmiyorlar

Ben anlamıyorum hadi siz hata yapıp evlenmişsinz en azından ayrı evde yaşıyorsunız bu da bir şeydir. Ama burda hala nişanlıyım kaynanamla yaşıycam bana şöyle böyle yapıyo diyenler var. Bazı erkekler şanslı doğuyor heralde. Ya da bazı kızlar Akılsız. Kendi canlarına kasıtları var diyorum böylelerinin ya da acı çekmekten zevk alıyolar. Çok ilginç vallahi

Tamam da bunlar olurken esiniz ne yapiyordu?

Boyle kaynanalarin cani cehenneme.

Erkeklerin bir kismi aptal. Illa parmakta oynatilmak istiyorlar benim onerim bazi kadinlar uyanik olsun kocalarini parmagina dolasin hem mutlu olursunuz hemde karadikenler giremez araya. Agzinizda guzel laf yapsin uyanik olmak lazim

töbe yareppim bu kadar alenen bu kadar açık ortada yapılan saçmalıklara eşin ne yapıyor bacım senin? kaynana kafayı kırmış zaten belli de kocan bu saçmalıkları görüp nasıl "ne haliniz varsa görün!" deyip seni alıp o evi terketmiyor? o kıza ne demeli? evlenmiş eski sevgilinin anasıyla ne işi var tatillerde?

bir daha asla o eve adım atmam anan da ne ölüme ne dirime gelsin diyemediniz mi o lafların üstüne sizde?
madem şu anda boşanmayı düşünüyosunuz boşanmadan önce son çare bir şirretliğinizi gösterin derim ben. deli deliyi görünce değneğini saklarmış. kaybedecek bişeyiniz yok bi pisik çıkarın da görsünler dengesizlik nasıl oluyomuş!!!!

Evlendirmek istedigi kiz altindan mi?
Kendidine benziyorsa o kiz o kadina çektirir

Allahım kötü insanlardan sen koru. .

Eşin senin yanında destek olmuyorsa,

Yorulma. .

Cnm öyle insandan kork. Hçbi şekilde görüşme. Ama eşinlede aranı sıcak tut.
dayanamıyorum en iysi bi süre görüşmeyim annenle de eşine ama kavga etmeden konuşmaya çalış.
Büyü flnda yapar o kadın emin ol. Dikkat et bol dua et

ben böle şeyler duyunca gerçekten çıldırıyorum ya.
bu nedir ya nie karışırlar ya bırakın benimkide seninki kadar
olmasada onda da var yani evime karışmalar falan ama bu kadarını yapsa
eşim heralde sessiz kalmaz die düşünüorum benide zorlamaz asla o laflardan
sonra git die zaten zorlarsa kendi kaybeder beni bilio bunu.

Ha bak dayak isteyen insan tipi, esin seni savunmuyo, anne ne diyosun böyle yaparsan evine gelmem karıma saygı duyacaksın diyemiyo, kenardan yeni gelin gibi kırıtıyo ancak, yerinde olsam eşime şunu derim ya benim arkamda dur ya da ben kendimi öne atarsam anneni yolmadan bırakmam, ne demek hala başkasını alma sevdasında olmak, zilliye bak

yuhhhh eşin görmüyor mu bunları kvdenle görüşme canım sen eşin şistesede baksana aklında başkası var oğluna yapmak için eşin de arada dengeyi kuramayacaksa kim haklı kim haksız göremeyeckse bilemiyorum bu iş nereye gider ama uzaklaş ordan gitme küssede eşin çokta uzatırsa bunları anlatır kusura bakma eşime birini aayarlamaya çalışan kvdeye pekte saygı duyamıyorum en azından saygısızlık yapmamak içinde gitmiyorum dersin bırak oda küssün dursun

yaaa korkutma beniiiiiii kaynana baya baya saf yani cennetlik dersin ya öle k.p den ona sıra gelmio zaten

yaaa korkutma beniiiiiii kaynana baya baya saf yani cennetlik dersin ya öle k.p den ona sıra gelmio zaten
Öyle saf cennetlik bulursan banada yolla ben hiç 34 yıllık ömrümde öyle birini görmedim
Benim erkek kardeşim yada abim yok ancak olsaydı annemde kesin kaynana olurdu. Onlarda yaratılıştan bu potansiyel var.Belkide o potansiyellerinden erkek çocuk doğuruyorlar bilinemez.Bilimin bunada el atması lazım
EN İYİ KAYNANA CENNETLİK OLAN DEĞİL, CENNETTE OLANDIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…