bende 22,5 dan 23 sayılırım :) 20 yaşında evlendim anlayacağın 4 sene sevgililik sürecimiz oldu ve kayınvalidemle beraber yaşıyorum ama tek kendisi var mecburiyetler vs. nişanlın doğru olanı savunuyorsa hiç korkma derim seviyorsanız birbirinizi üstesinden gelirsiniz bence umursamamayı öğrenmen gerek evet ama SAKINNN altına çiziyorum SAKINNN aynı evde yaşamayı kabul etme yok öyle bir dünya devlet memurusunuz da sanırım kimseye ihtiyacınız yok olmamalı ev ev üstüne olmuyor ben tek kayınvalidem varken rahat edemiyorum ki bana zararı olmamasına rağmen ama olmuyor.. benim kayınvalidem sorunsuz gerçekten hiç karışmaz yemeğimi yapar elinden geldiğince çamaşır yıkar asar bana temizlik yap demez dırdırı yok yani ben kafama göre takılıyorum ama birlikte yaşamanın zorlukları illa ki oluyor birde kayınpeder olucak daha diken üstünde olacaksın sürekli herşeyine nişanlıyken karışan adam aynı evin içinde neler der kimbilir
bende 22,5 dan 23 sayılırım :) 20 yaşında evlendim anlayacağın 4 sene sevgililik sürecimiz oldu ve kayınvalidemle beraber yaşıyorum ama tek kendisi var mecburiyetler vs. nişanlın doğru olanı savunuyorsa hiç korkma derim seviyorsanız birbirinizi üstesinden gelirsiniz bence umursamamayı öğrenmen gerek evet ama SAKINNN altına çiziyorum SAKINNN aynı evde yaşamayı kabul etme yok öyle bir dünya devlet memurusunuz da sanırım kimseye ihtiyacınız yok olmamalı ev ev üstüne olmuyor ben tek kayınvalidem varken rahat edemiyorum ki bana zararı olmamasına rağmen ama olmuyor.. benim kayınvalidem sorunsuz gerçekten hiç karışmaz yemeğimi yapar elinden geldiğince çamaşır yıkar asar bana temizlik yap demez dırdırı yok yani ben kafama göre takılıyorum ama birlikte yaşamanın zorlukları illa ki oluyor birde kayınpeder olucak daha diken üstünde olacaksın sürekli herşeyine nişanlıyken karışan adam aynı evin içinde neler der kimbilir
Ay inan boylesini ne duydum ne gördüm soktayim Rabbim yardimcin olsun esin savunmuyormu seni annesine bi dur napiyosun demiyormu canım yaDilaraunl .!.:Gunaydiin kizlar evimde huzurum kalmadi artik gozume uyku girmiyo sanirim bosanma karari almak icin kendimi deniyorum cunku artik katlanamicam inanirmisiniz Allah im icimden esime olan sevgimi sok al da arkama bile bakmadan gidebiliyim diye dua ediyorum biz birbirimizi cok severek evlendik ama annesi sagolsun tanistigimiz gunden beri bi gun huzur vermedi esya alinicak herseyi benim aileme yikti dugun geldi altinlarimi alip kendine bilezik yapti kinamda dugunumde kuyafetlerime kendi karar vermek icin ailemin yaninda kavga cikardi evlendik evime geldi beni kovmaya calisti bundan once ogluna bi kiz begenmis onu almak istemis esimde beni bulunca kabullenemiyo tabi beni hala o eski kizla fotograflar koyuyo tatillere onunla gidiyo ve bana soyledigi seyde ereni o kizla evlendirmeden gidersem gozum acik gider benim herseyi yuttum esim istiyo diye bayramda evine gittim annecim dedim simdi yine evine gidiyorum esim sensiz gitmem dedigi icin odaya giriyo hic yanimiza gelmiyo bana yaptigi yemeklerden yedirmemek icin herkesi tek tek yemege cagiriyo mutfagin kapisinida kapatiyo girmiyim diye esime surekli karin soyle karin boyle anlatip duruyo o da etkileniyo bi haftadir bu yuzden konusmuyoruz ben yokmusum gibi davraniyo artik gercekten yoruldum bana bi akil verin diyorumki bosanalim evliyken cekicegime ayrildigimda cekerim bu kadar kin nefret dolu insani kaldiramiyorum esimde cok bunaldi halinden belli dayanamiyorum artik
sorunsuz kaynana yoktur doldurup doldurup ortaya attığı kocası var demek bu daha tehlikeli.kaç yaşındasın 22 yaşındayım ben bana çok zor gelio dengeyi sağlamak.. yok nişanlım daha çok haklı olanı savunmakdan yana.. doğru umursamamaya alışmam gerek sanırım nişanlımda bunu yapıo çünkü babasını umursamıo ...
işin ilginç yanı ya aynı evde yaşıcaz yada yakın yerlerde nişanlım atandığı yere ben tayin istcem onlarda gelcekler yaşadıkları yerdeki herşeyleri bırakıp temelli yani.k.p ye he he deyip işime bakmam lazım buda yapıma uymuyo Allahım yardım etsin bana Allah dan k.v sorunsuz
Gunaydiin kizlar evimde huzurum kalmadi artik gozume uyku girmiyo sanirim bosanma karari almak icin kendimi deniyorum cunku artik katlanamicam inanirmisiniz Allah im icimden esime olan sevgimi sok al da arkama bile bakmadan gidebiliyim diye dua ediyorum biz birbirimizi cok severek evlendik ama annesi sagolsun tanistigimiz gunden beri bi gun huzur vermedi esya alinicak herseyi benim aileme yikti dugun geldi altinlarimi alip kendine bilezik yapti kinamda dugunumde kuyafetlerime kendi karar vermek icin ailemin yaninda kavga cikardi evlendik evime geldi beni kovmaya calisti bundan once ogluna bi kiz begenmis onu almak istemis esimde beni bulunca kabullenemiyo tabi beni hala o eski kizla fotograflar koyuyo tatillere onunla gidiyo ve bana soyledigi seyde ereni o kizla evlendirmeden gidersem gozum acik gider benim herseyi yuttum esim istiyo diye bayramda evine gittim annecim dedim simdi yine evine gidiyorum esim sensiz gitmem dedigi icin odaya giriyo hic yanimiza gelmiyo bana yaptigi yemeklerden yedirmemek icin herkesi tek tek yemege cagiriyo mutfagin kapisinida kapatiyo girmiyim diye esime surekli karin soyle karin boyle anlatip duruyo o da etkileniyo bi haftadir bu yuzden konusmuyoruz ben yokmusum gibi davraniyo artik gercekten yoruldum bana bi akil verin diyorumki bosanalim evliyken cekicegime ayrildigimda cekerim bu kadar kin nefret dolu insani kaldiramiyorum esimde cok bunaldi halinden belli dayanamiyorum artik
yuhhhh eşin görmüyor mu bunları kvdenle görüşme canım sen eşin şistesede baksana aklında başkası var oğluna yapmak için eşin de arada dengeyi kuramayacaksa kim haklı kim haksız göremeyeckse bilemiyorum bu iş nereye gider ama uzaklaş ordan gitme küssede eşin çokta uzatırsa bunları anlatır kusura bakma eşime birini aayarlamaya çalışan kvdeye pekte saygı duyamıyorum en azından saygısızlık yapmamak içinde gitmiyorum dersin bırak oda küssün dursunGunaydiin kizlar evimde huzurum kalmadi artik gozume uyku girmiyo sanirim bosanma karari almak icin kendimi deniyorum cunku artik katlanamicam inanirmisiniz Allah im icimden esime olan sevgimi sok al da arkama bile bakmadan gidebiliyim diye dua ediyorum biz birbirimizi cok severek evlendik ama annesi sagolsun tanistigimiz gunden beri bi gun huzur vermedi esya alinicak herseyi benim aileme yikti dugun geldi altinlarimi alip kendine bilezik yapti kinamda dugunumde kuyafetlerime kendi karar vermek icin ailemin yaninda kavga cikardi evlendik evime geldi beni kovmaya calisti bundan once ogluna bi kiz begenmis onu almak istemis esimde beni bulunca kabullenemiyo tabi beni hala o eski kizla fotograflar koyuyo tatillere onunla gidiyo ve bana soyledigi seyde ereni o kizla evlendirmeden gidersem gozum acik gider benim herseyi yuttum esim istiyo diye bayramda evine gittim annecim dedim simdi yine evine gidiyorum esim sensiz gitmem dedigi icin odaya giriyo hic yanimiza gelmiyo bana yaptigi yemeklerden yedirmemek icin herkesi tek tek yemege cagiriyo mutfagin kapisinida kapatiyo girmiyim diye esime surekli karin soyle karin boyle anlatip duruyo o da etkileniyo bi haftadir bu yuzden konusmuyoruz ben yokmusum gibi davraniyo artik gercekten yoruldum bana bi akil verin diyorumki bosanalim evliyken cekicegime ayrildigimda cekerim bu kadar kin nefret dolu insani kaldiramiyorum esimde cok bunaldi halinden belli dayanamiyorum artik
sorunsuz kaynana yoktur doldurup doldurup ortaya attığı kocası var demek bu daha tehlikeli.
Evlilik hayatı bu ya kendi ailenin yanında yaşamayı kabul edebilirmisin ki elin anası babadı yanında yaşayasın bunu.
zaten çoluk çocuk oldumu hayat farklılaşacak bırak güzel günlerini doya doya yaşa.
Burada ağlaşman yakındır bu şartlarda evlenirsen demedi deme.
Öyle saf cennetlik bulursan banada yolla ben hiç 34 yıllık ömrümde öyle birini görmedimyaaa korkutma beniiiiiii kaynana baya baya saf yani cennetlik dersin ya öle k.p den ona sıra gelmio zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?