- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
oyyyyyyy yarabbim bitanede benim başımda var.
kayınpederime olan saygımdan fazla bişey demiyorum.
diyorum tamam ilk geliniiym hevesli bilmem ne ama biyere kadar sabır taşı olsa çatlar.. donuma kadar karışıyo. yavaş yavaş terbiye ediyorum ama onuda. bana laf geçiremiyo pek. takmıyorum onu ha var ha yok.
bi ortamda konuşmasını bilmez, kendi çok mükemmelmiş gibi insanları eleştirir. şimdiye kadar hep savundum onu herkese karşı. kendi annemden ayırt etmedim. ama o bana Allah yarattı demedi.
sert kayaya çarptı şimdi.
Allahtan nişanlım benim arkamda he de geç takma diyo. yoksa çoktan atmıştım nişanları.
ben eve eşya alırken çağırmadım onu.küçük odaya koltuk almaya gidiyoruz çıkıyoruz kayınvalidemlerin evinden kayınvalidemin yeğeni dediki hala sende git istersen hiç bişe demedim bende dönüp bakamdım bile gelemedi tabii
timicim sende onun yanında tanga filan al kız utanır wallaha bir dahada gıkı çıkmaz :icecream:
Bizimde gelmedi eşya sırasında mutfak dolapları için gitmiştik rengini merak etmişti kazanan ben oldum tabi yedirirmiyim hiç şutarafagitti
heheheh:))) o utanmaz emin ol. bilakis o konular onun ilgi alanı:)))
offf offfhepsi aynı galiba
benim kayınvalidem taaaaaaaaaa uaklardan telefonla vazoyu tablo yu nereye koydugmuzu soruyor iknaz olmazda değiştirmiz için direktif veriyor ertesi günde arayıp değiştirdiniz mi diye soruyor değiştirdik diyorsam tamam resmini çekip mail atın diyor
buna ne dersiniz
benim kayınvalidem taaaaaaaaaa uaklardan telefonla vazoyu tablo yu nereye koydugmuzu soruyor iknaz olmazda değiştirmiz için direktif veriyor ertesi günde arayıp değiştirdiniz mi diye soruyor değiştirdik diyorsam tamam resmini çekip mail atın diyor
buna ne dersiniz
sen hiçbişey söylemez herşeyi içine atarsan daha çok dolarsınnnn canım kusura bakma...sen sustukça iyi gelin pozları yaptıkça üstüne üstüne gelmişler senin...
rahat ol biraz ya...hakettiği yerde ver lafını usulunce..
tamam eşinin annesidir sev saygı duy neyse artık adı..ama kendinide unutma ...aynı şeyi annen yapsa söylenirdin ama kızı olmanın verdiği rahatlıkla...
bence susma artık....bi başla gerisi gelir...
evim canım evim güzel evim herşeyiyle benim evim....
Sürekli cümlelerinin içinde EVİM kelimesini kullanırak saf dışı bırak onu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?