• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kaynana ne demek istedi?

su alem

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
2.061
2.184
658
Hanımlar kv ile mesafeliyim daha önceki konularımda var zaten sürekli açıgımı arar.
Yapıcı olmak yerine yıkıcıdır.
Eşim issiz kaldıgı dönemde biz ikimiz eşimle bir şirkette çalıştık 15 gün kadar.
Biri geldi bizle çalıştı, kv nin komsusunun ogluymus eşim de tanıyor .
Ben hazetmedim aynı isyerindeydik, hep mesafeli davrandım.
Boşanmıştı eşinden.
Ayrıca evli bir bayanla ilişkisi vardı.
Aynı mahalledeyiz bu arada.
Eşim annesine laf arası bahsetmişti aynı isyerinde oldugumuzu.
Bu adam benim yan komsuya ( dış kapılarımız bir )her gün gelirdi.
Bir kere eşimle selam verdik bize kahveye gelecegini söyledi,davet bile etmedi eşim ben de keza öyle işimiz var dedik.
Ben işteyken bir gün, ayda yılda bir kv gelmiş ,kapıda bunu görmüş dış kapıda bizim evin kapısında değil.
Kv ye gitik bayramda, bana diyor ki kapıda görmüş de bekliyormus ,bize geldi sanmış.
Ben de işteydim, ne bize gelmesi kaldı ki ben evime almam dedim.
Eşime dedim anne ne demek istiyor diye yok anneymiş de uyarmış da guya iyi ayak değil demek istemiş.
Hanımlar hiç de öyle bir imada bulunmadı bana sadece öyle dedi.
Şimdi bu kadın benden süphe mi duydu ki en hassas oldugum konudur bu.
Daha önce de evlenmeden ogluyla birlikte oldugumu ima etmişti bu kadın halbu ki birlikte olsam bile nikahım vardı.
Amacı eşya almayıp düğün yapmadan bedavadan getirtmekti beni.
Annem de düğün günü dahi olsa alırım kızımı boşanırlar dedi.
Tabi öyle olmadıgını anladı sustu.
Bu kadar kolay mı insan harcamak.

Hanımlar kv ile mesafeliyim daha önceki konularımda var zaten sürekli açıgımı arar.
Yapıcı olmak yerine yıkıcıdır.
Eşim issiz kaldıgı dönemde biz ikimiz eşimle bir şirkette çalıştık 15 gün kadar.
Biri geldi bizle çalıştı, kv nin komsusunun ogluymus eşim de tanıyor .
Ben hazetmedim aynı isyerindeydik, hep mesafeli davrandım.
Boşanmıştı eşinden.
Ayrıca evli bir bayanla ilişkisi vardı.
Aynı mahalledeyiz bu arada.
Eşim annesine laf arası bahsetmişti aynı isyerinde oldugumuzu.
Bu adam benim yan komsuya ( dış kapılarımız bir )her gün gelirdi.
Bir kere eşimle selam verdik bize kahveye gelecegini söyledi,davet bile etmedi eşim ben de keza öyle işimiz var dedik.
Ben işteyken bir gün, ayda yılda bir kv gelmiş ,kapıda bunu görmüş dış kapıda bizim evin kapısında değil.
Kv ye gitik bayramda, bana diyor ki kapıda görmüş de bekliyormus ,bize geldi sanmış.
Ben de işteydim, ne bize gelmesi kaldı ki ben evime almam dedim.
Eşime dedim anne ne demek istiyor diye yok anneymiş de uyarmış da guya iyi ayak değil demek istemiş.
Hanımlar hiç de öyle bir imada bulunmadı bana sadece öyle dedi.
Şimdi bu kadın benden süphe mi duydu ki en hassas oldugum konudur bu.
Daha önce de evlenmeden ogluyla birlikte oldugumu ima etmişti bu kadın halbu ki birlikte olsam bile nikahım vardı.
Amacı eşya almayıp düğün yapmadan bedavadan getirtmekti beni.
Annem de düğün günü dahi olsa alırım kızımı boşanırlar dedi.
Tabi öyle olmadıgını anladı sustu.
Bu kadar kolay mı insan harcamak.

Terbiyesiz kadın
Ben olsam ne ima ettiğini yüzüne açık açık sorardım
valla ben de sorardım
"ben anlayamadım, siz ne demek istediniz?" derdim sert bir tonla

Benim kv dese hiç alınmam uzak durun sağlam pabuç değil gibi anlarım ama karakter işte bir cümleyi nerelere götürüyor.

Birde evlenmeden birlikte oldunuz nikahınız vardı vs diye belirtmeye gerek bile yok. Adama tecavüz etmediniz sonuçta isteyen diğer kişi kendi oğlu.
Siz mesafeyi koruyun bence kavga etseniz bile YaRabbi şükür diyen insanlardan olabilir kendi Lehine çevirir. Ne kadar az muhabbet okadar sakinlik.

Bırak eşime ne demek istedi demeyi, bana onu söylediği anda söyleyeceğimi söylerdim ben.
tekin biri değilse sizi neden uyarıyor ki , ne alaka.
Sizi ne ilgilendirir. Resmen imada bulunmuş. Terbiyesiz.
Eşimin yanında söyledi ondan sordum.
Annesine toz kondurmadı
Ah hemen cevabı veremedim o anda çünkü söylerken bile nasıl anlatım yutarak konusuyor agzında geveliyor.
O gun ben evde yoktum zaten eşimde bunu demişti

Eşimin yanında söyledi ondan sordum.
Annesine toz kondurmadı
Ah hemen cevabı veremedim o anda çünkü söylerken bile nasıl anlatım yutarak konusuyor agzında geveliyor.
O gun ben evde yoktum zaten eşimde bunu demişti
Ama size birşey söyleyeyim mi, hiiiç kv ye suç bulmayın.

Eşiniz orda devreye girecek annesine ne demek istiyorsun sen diyecekti. Karısına yapılan ithama susuyor.

Benim kv dese hiç alınmam uzak durun sağlam pabuç değil gibi anlarım ama karakter işte bir cümleyi nerelere götürüyor.

Birde evlenmeden birlikte oldunuz nikahınız vardı vs diye belirtmeye gerek bile yok. Adama tecavüz etmediniz sonuçta isteyen diğer kişi kendi oğlu.
Siz mesafeyi koruyun bence kavga etseniz bile YaRabbi şükür diyen insanlardan olabilir kendi Lehine çevirir. Ne kadar az muhabbet okadar sakinlik.
Ben de ondan buraya sordum ben mi yanlış anladım diye zaten.
Öyle demiyor kv ben ogluma güveniyorum diyordu şaka gibi
Sanki üstüne ben atladım kandırdım
Sebep olsa süphelense anlarım ama nisanlıyken eşim 20 saatlik mesafedeydi görüşemedik bile yüz yüze.
Tamamen iftira attı hangi ara becerdiysek o işi.
Zaten mesafeliyim işte bayramdan bayrama

Ama size birşey söyleyeyim mi, hiiiç kv ye suç bulmayın.

Eşiniz orda devreye girecek annesine ne demek istiyorsun sen diyecekti. Karısına yapılan ithama susuyor.

Aynen ama benim eşimden beklenmez o ailesi oldu mu sür dökmüş kedidir.
Baskasını gördü mü aslan kesilir.

Ben de ondan buraya sordum ben mi yanlış anladım diye zaten.
Öyle demiyor kv ben ogluma güveniyorum diyordu şaka gibi
Sanki üstüne ben atladım kandırdım
Sebep olsa süphelense anlarım aam nisanlıyken eşim 20 saatlik mesafedeydi görüşemedik bile yüz yüze.
Tamamen iftira attı hangi ara becerdiysek o işi.
Zaten mesafeliyim işte bayramdan bayrama
Olsa bile diğer şahıs oğlu işte. Adınız çıksa kendi oğluyla çıkacak ve nişanlınız kimi ne ilgilendirir. Ona sadece ... yemek düşer afedersiniz de.
Diğer konularınızı bilmiyorum, mesafeyi nasıl aldıysanız öyle koruyun derim. Uzak durun bu kadından.

Bence hiç kafanı takma morel bozduguna degmez, bir şey demek isteyen olursa eşin yada kv den yüzüne söylesinler söyleyebiliyorlarsa.. Sen kendini biliyorsun gerisi önemli degil

Dugun zmni yaptigindan az cok nasil biri oldugunu biliyorsun bu kadar takma bu yuzden. Bence olay aninda sicagi sicagina mudahale etmek gerekir ne diyosa 5 fazlasini soyleki kapatsin cenesini

Back
X