kızlar kaynanam dedi ki kız olursa benim adım konulacak!( emire bakarmısınız) ben de dedim ki benim annemde alınır olma dedim öbür çocukların koysun olmaz dedim o erkek annesiymiş tarla önemli değilmiş tarlaya ekilen tohum önemliymişben önemli değilim yani ben dokuz ay karnımda taşıycam dedim o bebeğe isim koymak benm hakkım tabi çoçuk yok ama ortalıkta gıcık ediyo bu kadın beni allam ya ne demeliydim ki kadına eşime derse o da tamam derse tavrım nasıl olmalı
kayınvalıdenın uslubuna pess yaaahuu .. Allah nasıp ederse oğlum olacaak ve ısım konusunda kımseyı konusturmadım ! ne tohum kocamı ne de bahcıvan kaynanamı ! bu kaynanaların zoru nedır gelınlerle anlamam .. gıcık oldum yaaakızlar kaynanam dedi ki kız olursa benim adım konulacak!( emire bakarmısınız) ben de dedim ki benim annemde alınır olma dedim öbür çocukların koysun olmaz dedim o erkek annesiymiş tarla önemli değilmiş tarlaya ekilen tohum önemliymişben önemli değilim yani ben dokuz ay karnımda taşıycam dedim o bebeğe isim koymak benm hakkım tabi çoçuk yok ama ortalıkta gıcık ediyo bu kadın beni allam ya ne demeliydim ki kadına eşime derse o da tamam derse tavrım nasıl olmalı
kızlar kaynanam dedi ki kız olursa benim adım konulacak!( emire bakarmısınız) ben de dedim ki benim annemde alınır olma dedim öbür çocukların koysun olmaz dedim o erkek annesiymiş tarla önemli değilmiş tarlaya ekilen tohum önemliymişben önemli değilim yani ben dokuz ay karnımda taşıycam dedim o bebeğe isim koymak benm hakkım tabi çoçuk yok ama ortalıkta gıcık ediyo bu kadın beni allam ya ne demeliydim ki kadına eşime derse o da tamam derse tavrım nasıl olmalı
ne gibi problerim var canım aaçıklarmısın anlayamadım selmas88. kızlar kaynanalr bu kadar fena olmak zorunda mı niye durduk yere moralimi bozuyo daha çoçuk yok ama ben onun emirine kızdım ben onun kölesimiyim o ne derse o mu olacak bıktım yaa akıllı bi yol izlemeliyim nolur bana yardım edin her işte öyle bu kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?