valla bende anlamadım tam hamile ,yarım hamile nasıl oluyor..
karnı büyüyünce hamile sayacak konu sahibi belki kendini...
inanası gelmiyordur şimdi yeni olduğundan zaaar..
kızlar kaynanam dedi ki kız olursa benim adım konulacak!( emire bakarmısınız) ben de dedim ki benim annemde alınır olma dedim öbür çocukların koysun olmaz dedim o erkek annesiymiş tarla önemli değilmiş tarlaya ekilen tohum önemliymişben önemli değilim yani ben dokuz ay karnımda taşıycam dedim o bebeğe isim koymak benm hakkım tabi çoçuk yok ama ortalıkta gıcık ediyo bu kadın beni allam ya ne demeliydim ki kadına eşime derse o da tamam derse tavrım nasıl olmalı
kızlar kaynanam dedi ki kız olursa benim adım konulacak!( emire bakarmısınız) ben de dedim ki benim annemde alınır olma dedim öbür çocukların koysun olmaz dedim o erkek annesiymiş tarla önemli değilmiş tarlaya ekilen tohum önemliymişben önemli değilim yani ben dokuz ay karnımda taşıycam dedim o bebeğe isim koymak benm hakkım tabi çoçuk yok ama ortalıkta gıcık ediyo bu kadın beni allam ya ne demeliydim ki kadına eşime derse o da tamam derse tavrım nasıl olmalı
madem tarla önemli değil... kaynanan da bi tarla değil mi sonuçta
e anne sen de bi tarlasın sonuçta çocuğuma bi tarlanın ismini veremem deyin
madem tarla önemli değil... kaynanan da bi tarla değil mi sonuçta
e anne sen de bi tarlasın sonuçta çocuğuma bi tarlanın ismini veremem deyin
Kaynanıza bir tarla alsın kayınpederiniz kaynananız da artık eksin dursun belliki tohum sevdalısı :)) alın bir tutam hıyar tohumu verin eline ekinler çıkınca bol bol tuzlayıp yesin
seninki yine sen evliyken demiş.bizimkisi bn nişanlıyken bi gün ona temizliğe gitmiştim..bi bohça çıkardı.kız bebek için nevresim ama eski yani.kaynımda boşanmıştı.11 yaşında kızı var.demezmi bn bunu eski eltin olacak kadına aldıydm ama beğenmedi.kızın olursa sana vercem diye.11 sene önceki şey artı eski eltim beğenmemiş artı bn nişanlıyım ortada bebeğin b si bile olamaz artı hamile bile olsam kız olacağı nerden belli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?