oğlana karışmıyo illaki onun adı olacakmış kız oluncabende göbek adına koyarız dedimmmm . kızlar çok dertlendim çok işlendim eşim ailesine karşı beni koruyamıyo hep yalnızdım hep yalnız kalacağım rabbimden başka hiç kimsem yok ona havle ediyorum benim göz yaşlarımı çıkarsın
kızlar kaynanam dedi ki kız olursa benim adım konulacak!( emire bakarmısınız) ben de dedim ki benim annemde alınır olma dedim öbür çocukların koysun olmaz dedim o erkek annesiymiş tarla önemli değilmiş tarlaya ekilen tohum önemliymişben önemli değilim yani ben dokuz ay karnımda taşıycam dedim o bebeğe isim koymak benm hakkım tabi çoçuk yok ama ortalıkta gıcık ediyo bu kadın beni allam ya ne demeliydim ki kadına eşime derse o da tamam derse tavrım nasıl olmalı
kızlar kaynanam dedi ki kız olursa benim adım konulacak!( emire bakarmısınız) ben de dedim ki benim annemde alınır olma dedim öbür çocukların koysun olmaz dedim o erkek annesiymiş tarla önemli değilmiş tarlaya ekilen tohum önemliymişben önemli değilim yani ben dokuz ay karnımda taşıycam dedim o bebeğe isim koymak benm hakkım tabi çoçuk yok ama ortalıkta gıcık ediyo bu kadın beni allam ya ne demeliydim ki kadına eşime derse o da tamam derse tavrım nasıl olmalı
hamilemisin degilmisin tam hamilede sayilmam ne demek :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?