cnım Allah sabır verin çok zor bi durum ya uzak durucaksın yada sende onlara çemkirceksin bazı insanlar hanımlıktan anlamaz onların anladığı dilde konuşmak lazım dualarım seninle
ben onlara bir söylesem onlar bana beş söyler altta kalırlar mı hiç canım,ne yapıcam bilmiyorum yoruldum artık.eşimi çok sevmesem vazgeçerdim ...
bu arada sağol canım.
Bu oyuncular burada oynuyorlar da öte de ne yapacaklar acaba? İnsan hiç evladının yuvası yıkılsın diye uğraşır mı ya?
Eşine gelince, o da iki arada bir derede kalıyor ama annesine gidince neden değişiyor biliyor musun? Etrafımda var biliyorum.. Duygu sömürüsü ve ajitasyonla..
Sen de yap, yapacağım demişsin zaten, yap...
umursama
en etkili silahtır
geç öğrendim ama en etkilisi bu
Bu sebepten ayrılık olmamalı, en azından hemen vazgeçmemeli bence.. Sen eşinle mutlu oldukça onlar kıskansın, sen neden mutsuz olasın ki...
Yorumlara aynen katılıyorum canım. Sende onların yaptığını yapmalısın. Eşinin yanında hiçbirşey yokmuş gibi yapıp yüzlerine güleceksin, eşin olmayınca salla gitsinler. Kimsenin senin hayatını mahvetmeye hakkı yooooook...
Bu arada küçük bir tebessüm - ezogelin çorbası varya bir kaynana yemeğiymiş ve açılımı ise " ez o gelin" i
Ne bilim canım ahirette nasıl hesap verecek yuva bozmanın günahı büyük yer gök üzülür ayırana lanet okurmuş..
evladınıda sevmiyor benım kv kanımca,onun tek düşüncesi kızları,yalnızca benımle ilgilenmesine tahammül edemıyor,benım mutlu olmam batıyor onlara resmen..
evet aynen dediğin gbi hep acıtasyon,yanına gitske ya ağlar ya hastalanır bıktım bu kadının her defasında aynı konuları konuşmasından gına geldi.
inşallah başarırım çünkü içim hiççç atmıyor onlara çok öfkeliyim.
böyle kaynanaları kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı !!
Bu modelden bizde de var, babaannem.. Varsa yoksa kızları, oğlu umrunda değil.. Benim aklım almıyor, düşünmekten de vazgeçtim zaten, kendimize bakalım biz...
Allah zalime mühlet verir, ama ihmal etmez unutma...
her ailede çıkıyor birtane zaten.. inşallah bende o günü bekliyorum hemde sabırsızlıkla ,Allaha dua ediyorum her daim yalnızca bana yaptıklarının cezasını bulsun başka birşey istemem ,o kadar çok kişinin canını yakmış ki,... hiç sülale denen kavramı yok kendi öz kardeşleri bile bununla görüşmez gerisini siz düşünün herkes hatalı birtek bu haklı nasıl beyni var anlamıyorum
Böyleler, evet.. Kaç kişiyle küssün konuşmuyorsun da, biri haksız, diğeri, peki öteki? Canım sen üzme kendini, eşine numara yapıyor da o da biliyordur annesini, kaç yıllık annesi.. Ama ne yapacaksın annesi işte. Anne olmak başka birşey, anne sıfatına layık olmak bambaşka birşey. Sen eşine bak, mutlu olmaya bak...
felicyam senin bi rahatsızlığın vardı sanırım diğer konunda yazmıştın sanki, hastaneye falan gitmiştin, şimdi nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?