• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Kaynanayı Ne Yapayım!

felicyam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
418
3
0
Ankara
yaptıkları birtürlü son bulmuyor,önceden canım cicim gibi yaklaşıp ağzımdan hep laf alıp sonradan eşime karşı dolduruşlar, en sonunda eşimin bana aldığı bir hediye yüzünden tüm gerçek yüzünü göstermesi ,evde benimle kavga edip oradan dükkana geçip yüzüme baka baka oğlum beni evden kovdu diye iftira atması.. vs. eşimin hatırı için tekrar kayınvalidenin yaptıklarını unuttum,tekrar görüşmeye hazırdım,ben ararım telimi meşgule verir açmaz,eşimi aradığı zamanlarda geline selam söyle der arsız arsız birşey olmamış gibi...amacı huzursuzluğu benım cıkarttığımı ailesini dışladığım imajı vermeler,arkamdan atılan iftiraların haddi hesabı yok..

son olarak biryere gitmem gerekiyordu eşimde kardeşim seni arabayla bıraksın dedi,gerek yok belki işi vardır dedim işi olursa taksi tutar yollarım seni merak etme dedi,herneyse kabul ettim,görümcem geldi sabah aldı evden yolda gidiyorduk soğuk soğuk konuştu bende aynı şekilde,1 saat sonra teli çaldı arabadayız gene ,görümcem efendim anne dedi,kayınvalidede o çirkeffffff yanındamı ne bekliyorsun çirkefffiiinnn başını bırak gelsene diye bağırdı ,görümcemde ben duymayım diye hemen müziğin sesini açtı tamam ben sonra ararım dedi kapattı...

ogün bugundür öyle canım sıkkın ki kızlar,dediği gibi biri olsam inanın buraya konu dahi açmazdım kendimi deşifre etmeye gerek duymazdım,çok ama çok canım sıkkın eşimin yanında yüzüme gülüyor,ben şimdi eşime desem böyle konuştu benim için ortalığı gene karıştıran ben olucam,ama bana bunları söylerken millete beni kötülerken hiç o kadının evine gidip bir tas çorbasını içmek gelmiyor içimden .. görüşmesem ben suçlu oluyorum ne yapıcam??*

hiç üsteleme çirkef kendisidir. kudursun bırak. sen de onun gibi davran. eşinin yanında.

aynen birine anlattım oda senin dediğini söyledi,iki yüzlü olmayı birtürlü başaramadım,keşke onu gibi olsam ,eşimle oturmaya gitsek gelinim kızım der yüzüme güler tahammül edemiyorum

Kaynana ve görümcene karşı uzak durmanda fayda var.mesafeli ama tavırsız bir duruş sergilemeni öneririm...

Bu bi taktik heralde. Benim gorumcede aynisini yapar. Beni kotuler aramiyo etmiyo der arayinca acmaz falan. Amaclari biz gelinleri kotu gostermek. Ama benimde gozum acildi. Esime ailesini elimden geldigince kotulememeye calisiyorum. Hatta ovuyorum :D esimle aram boyle normale dondu. Sizde takmayin esinize soylemeyin hep gulun yanlarinda nesenizi kiskansinlar :))

onun size uyguladığı taktiği sizde ona uygulayın.eşinize hiç şikayet etmeden alttan halledin olayı.hatta okadar sinir edinki sizi eşinize şikayet edip huzursuzluk çıkaran o olsun.biraz uyanık davranın.

aynen birine anlattım oda senin dediğini söyledi,iki yüzlü olmayı birtürlü başaramadım,keşke onu gibi olsam ,eşimle oturmaya gitsek gelinim kızım der yüzüme güler tahammül edemiyorum

kesinlikle sen de ağzını açma normal bi insan olmadığını düşün onun için extralar yapma asla ama eşine arada sen söyle annenlere gisdelm mi falan die. asla eşine şikayet etme herkese anlat ama eşine sakııııııın sakın. sonraişin içinden çıkamzsın...eşini yanında iyi davran. sansın ki sen safsın ama extra hiiiiiç bişi yapma.

kesinlikle sen de ağzını açma normal bi insan olmadığını düşün onun için extralar yapma asla ama eşine arada sen söyle annenlere gisdelm mi falan die. asla eşine şikayet etme herkese anlat ama eşine sakııııııın sakın. sonraişin içinden çıkamzsın...eşini yanında iyi davran. sansın ki sen safsın ama extra hiiiiiç bişi yapma.

bende rkadaşlara katılıyorum onlar oyunun kurallarını belirlemişler sende bu kurallara uymak zorundasın hem basit bir kural sen karlı çıkarsın hem eşinle huzurlu olursun bişeye üzmediğin için kendini hemde onları kendi oyunlarıyla yenip kudurtursun tadını çıkar

Felicyam,,, off önce sabır diliyorum.. Nefret ediyorum bu tip insanlardan, benim senin kadar olmasa da pek kayınvalideden hoşlandığım söylenemez. Sende olduğu gibi aşırı bi problem yaratmıyor çünkü yaratamıyor, ağırlığımı koydum zamnla, bi set çektim ve o setin önüne geçmelerine kolay kolay izin vermiyorum. Az buçuk kendimi örnek vererek sana yardım etmek istedim.... Kaynanaların en büyük özelliği müthiş oyuncu olmaları, sen de oyuncu ol Felicyam... çok ama çok zor evet.. ama öyle olmazsa hem onlara istediklerini vermiş olursun hem eşinle problem yaşarsın en önemlisi de kendini yıpratırsın... Önce eşine onları fazla dillendirmemeye çalış şunu yaptı bunu etti dersen zamanla sana inanmayıp uzak kalmasına neden olacak... Eşin yanındayken onlara iyi davran ama asla kendinden taviz verme, seni eziyormuş gibi olmanın gururunu yaşatma sakın, laflarını gülerek inceden inceden sok... Bir kere kesinlikle mesafeni koru, güçlü görün, asla sıkıldığını üzüldüğnü belli etme, daha çok üstüne gelecekler. Eşinle samimi ol, evliliğinizin çok yolunda olduğu imajını ver, sürekli bakımlı ve güzel ol,, eşinin isminin sonuna Xcim ekle, ama en önemlisi onu sallamadığın imasını ver. Bunu yap lütfen Feliycam,, umrumda deil havasını sezinlesin.. Bu inan çok büyük sıkıntı veriyor bu tip kıskanç çirkef insanlara. Her işini gülerek yap, saman altından su yürüt. Büyük sabır diliyorum yine de canım,,, insanı evliliğinde soğutuyor bu tipler, yazık bunlara izin verme, yazması demesi kolay biliyorum ama çok fazla yapacak bişey yok. Eşini kendi safına çek. Aranızı hep iyi tut. Bu arada çok çok güzelsin canımm :1: Eşinle mutlu mesut olun inşalah, fıstık gibisin valla, yatıp kalkıp şükretsin o kadın sen oğluna vardın diye :1:

aradım açmadı meşgule attı işini bırak bence, arama be canım, birbirinizden hazetmediğiniz ortada sırf aramış olmak için arama yani, eşinede söyle, o da görüyodur yani durumu, bir araya her gelmeniz kavga dövüş gelmeyin sizde

Bu bi taktik heralde. Benim gorumcede aynisini yapar. Beni kotuler aramiyo etmiyo der arayinca acmaz falan. Amaclari biz gelinleri kotu gostermek. Ama benimde gozum acildi. Esime ailesini elimden geldigince kotulememeye calisiyorum. Hatta ovuyorum :D esimle aram boyle normale dondu. Sizde takmayin esinize soylemeyin hep gulun yanlarinda nesenizi kiskansinlar :))

yapamıyorsun kuzum olmuyor.benim de görümce başa bela.ben övemiyorum.kadın bana dış bana dış mandalı muamelesi yapıyor.ben de onu yok sayıyorum.eşime de demiyorum artık bişey.deyince kötü ben oluyorum o kıymetli oluyor.birardayken yüzüne bile bakmıyorum artık biraz da o sinir olsun..

Felicyam,,, off önce sabır diliyorum.. Nefret ediyorum bu tip insanlardan, benim senin kadar olmasa da pek kayınvalideden hoşlandığım söylenemez. Sende olduğu gibi aşırı bi problem yaratmıyor çünkü yaratamıyor, ağırlığımı koydum zamnla, bi set çektim ve o setin önüne geçmelerine kolay kolay izin vermiyorum. Az buçuk kendimi örnek vererek sana yardım etmek istedim.... Kaynanaların en büyük özelliği müthiş oyuncu olmaları, sen de oyuncu ol Felicyam... çok ama çok zor evet.. ama öyle olmazsa hem onlara istediklerini vermiş olursun hem eşinle problem yaşarsın en önemlisi de kendini yıpratırsın... Önce eşine onları fazla dillendirmemeye çalış şunu yaptı bunu etti dersen zamanla sana inanmayıp uzak kalmasına neden olacak... Eşin yanındayken onlara iyi davran ama asla kendinden taviz verme, seni eziyormuş gibi olmanın gururunu yaşatma sakın, laflarını gülerek inceden inceden sok... Bir kere kesinlikle mesafeni koru, güçlü görün, asla sıkıldığını üzüldüğnü belli etme, daha çok üstüne gelecekler. Eşinle samimi ol, evliliğinizin çok yolunda olduğu imajını ver, sürekli bakımlı ve güzel ol,, eşinin isminin sonuna Xcim ekle, ama en önemlisi onu sallamadığın imasını ver. Bunu yap lütfen Feliycam,, umrumda deil havasını sezinlesin.. Bu inan çok büyük sıkıntı veriyor bu tip kıskanç çirkef insanlara. Her işini gülerek yap, saman altından su yürüt. Büyük sabır diliyorum yine de canım,,, insanı evliliğinde soğutuyor bu tipler, yazık bunlara izin verme, yazması demesi kolay biliyorum ama çok fazla yapacak bişey yok. Eşini kendi safına çek. Aranızı hep iyi tut. Bu arada çok çok güzelsin canımm :1: Eşinle mutlu mesut olun inşalah, fıstık gibisin valla, yatıp kalkıp şükretsin o kadın sen oğluna vardın diye
felicyam ....kesinlikle arkadaşımla aynı fikirdeyim böyle anlayışsız insanlara,oyun oynamaktan başka çare yok. sen eşine şikayet etme kaynanan ne derse desin hep gül mutlu ol saygını koru aksi halde koz olarak kullanabilir ,sen tam tersine ona daha güleryüzlü seviyeli bir şekilde söyleceğini söyle koz hiç bir zaman verme Allah yardımcın olsun

Felicyam,,, off önce sabır diliyorum.. Nefret ediyorum bu tip insanlardan, benim senin kadar olmasa da pek kayınvalideden hoşlandığım söylenemez. Sende olduğu gibi aşırı bi problem yaratmıyor çünkü yaratamıyor, ağırlığımı koydum zamnla, bi set çektim ve o setin önüne geçmelerine kolay kolay izin vermiyorum. Az buçuk kendimi örnek vererek sana yardım etmek istedim.... Kaynanaların en büyük özelliği müthiş oyuncu olmaları, sen de oyuncu ol Felicyam... çok ama çok zor evet.. ama öyle olmazsa hem onlara istediklerini vermiş olursun hem eşinle problem yaşarsın en önemlisi de kendini yıpratırsın... Önce eşine onları fazla dillendirmemeye çalış şunu yaptı bunu etti dersen zamanla sana inanmayıp uzak kalmasına neden olacak... Eşin yanındayken onlara iyi davran ama asla kendinden taviz verme, seni eziyormuş gibi olmanın gururunu yaşatma sakın, laflarını gülerek inceden inceden sok... Bir kere kesinlikle mesafeni koru, güçlü görün, asla sıkıldığını üzüldüğnü belli etme, daha çok üstüne gelecekler. Eşinle samimi ol, evliliğinizin çok yolunda olduğu imajını ver, sürekli bakımlı ve güzel ol,, eşinin isminin sonuna Xcim ekle, ama en önemlisi onu sallamadığın imasını ver. Bunu yap lütfen Feliycam,, umrumda deil havasını sezinlesin.. Bu inan çok büyük sıkıntı veriyor bu tip kıskanç çirkef insanlara. Her işini gülerek yap, saman altından su yürüt. Büyük sabır diliyorum yine de canım,,, insanı evliliğinde soğutuyor bu tipler, yazık bunlara izin verme, yazması demesi kolay biliyorum ama çok fazla yapacak bişey yok. Eşini kendi safına çek. Aranızı hep iyi tut. Bu arada çok çok güzelsin canımm :1: Eşinle mutlu mesut olun inşalah, fıstık gibisin valla, yatıp kalkıp şükretsin o kadın sen oğluna vardın diye :1:

Selam kızlar,inanın ne yapacağımı bilmez haldeydim,bu kadınla başım belada tek derdi bizi ayırmak önceden saman altından su yürüterek yapıyordu,oğlum gelinimi çok seviyorum ama sen ona yokluk göster ki varlığın kıymetini bilsin,birşey alsak biryere gitsek oh ne iyi yapmışsınız ama daha çok gençsiniz gezmek yerine para biriktirin vs. bunlar sadece örnek hep önce çok iyi yapmışsınız arkasından yönlendirme geliyor,kayınvlidemin bize 5 kuruş katkısı olmadı,düğünüme gelirken aaa elin düğününe gider gibi gittik hiç zahmet çekmedik dediler ağızlarıyla herşeyi eşim yaptı kv nin takacağı altına kadar eşim aldı,bana hiçbirşeyi layık görmedi kv,çünkü baştan beri beni istemedi,amacı iyi bir kayınvalide görünüp eşimle bizi ayırmaktı,birde en kötüsü kızlar çok yalan söylüyor,beni asıl korkutan bu...

neyse şimdi geçmişe gitmeyim yeniden,bende sanırım dediğiniz gibi yapıcam öylesi yarıyor çünkü,eşime ailesinden bahsetmicem eşimin yanında canım cicimli davranıcam,umarım başarabilirim...
iltifatın için teşekkür ederım canım inan dış görünüşümü cekemiyorlar ,etraftan akrabalarından hep övgüler geliyor bunlara tahammülü yok bu yüzden,kızlarından üstünüm kv den becerekliyim tek dertleri bu..
yalana asla tahammülüm yok ama sanırım iki yüzlü olmanın zamanı geldi inşallah başarırım,o kadınıda Allaha havale ediyorum.
böyleleri insanı evlilğinden soğutur demişsin haklısın,bazen çekip gidesim geliyor hep bunun ailesiyle mi uğraşıcam diyorum,birde o kadının oğlu olduğu için içten içe sinir oluyorum.. neyseki huy olarak benzemiyorlar.

ahh ahh herkesin derdi var.. biz nişanlıyız evlenicez 4 ay sonra. nişanlımın annesi ve babsı bizi ayırmak için çok uğraştılar ama başaramadılar.benim nişanlım hep karşılarında haklının hakkını savunmayı bildi.. benim kayınvalidem sorunsuz güleryüzlü genç ruhlu imajı yaratıyor ..sürekli tatlım cnm diye konuşuyor ama samimi değil.bunu hissediyorum.çünkü her fırsatını bulduğunda oğlunu bana karşı dolduruyor.bende mesafeliyim.saygısızlık yapmıyorum ama aslada canım cicim olmuyorum.

ahh ahh herkesin derdi var.. biz nişanlıyız evlenicez 4 ay sonra. nişanlımın annesi ve babsı bizi ayırmak için çok uğraştılar ama başaramadılar.benim nişanlım hep karşılarında haklının hakkını savunmayı bildi.. benim kayınvalidem sorunsuz güleryüzlü genç ruhlu imajı yaratıyor ..sürekli tatlım cnm diye konuşuyor ama samimi değil.bunu hissediyorum.çünkü her fırsatını bulduğunda oğlunu bana karşı dolduruyor.bende mesafeliyim.saygısızlık yapmıyorum ama aslada canım cicim olmuyorum.

evlenildiği zaman ailelerde evlenir derlerdi inanmazdım,çok haklılarmış,çünkü kv nin bu tavırları bizi fazlasıyla etkiliiyyor...
seninde kv nin benimkisinden farkı yok.. profosyonel şekilde davranıyorlar çünkü o bizim geçtiğimiz yollardan yıllar önce geçti ne düşündüğümüzü aldığımız nefesten anlıyorlar..
buradan kızlara tavsiyem kv niz size yakınlık gösterıyorsa samimiyse öpün başınızda gezdirin,beterin beteri var işte.

evlenildiği zaman ailelerde evlenir derlerdi inanmazdım,çok haklılarmış,çünkü kv nin bu tavırları bizi fazlasıyla etkiliiyyor...
seninde kv nin benimkisinden farkı yok.. profosyonel şekilde davranıyorlar çünkü o bizim geçtiğimiz yollardan yıllar önce geçti ne düşündüğümüzü aldığımız nefesten anlıyorlar..
buradan kızlara tavsiyem kv niz size yakınlık gösterıyorsa samimiyse öpün başınızda gezdirin,beterin beteri var işte.

cnm aslında eşinin tavrı önemli olan.. tabiki oda annesi ama herkes durması gereken yeri bilmeli öyle değilmi o ne düşünüyor bu konuda?

cnım Allah sabır verin çok zor bi durum ya uzak durucaksın yada sende onlara çemkirceksin bazı insanlar hanımlıktan anlamaz onların anladığı dilde konuşmak lazım dualarım seninle

cnm aslında eşinin tavrı önemli olan.. tabiki oda annesi ama herkes durması gereken yeri bilmeli öyle değilmi o ne düşünüyor bu konuda?

eşimin tavrı iki arada bi derede,asla fırsatlarını vermiyor,ama laf arasında iyide olsa kötüde olsa ailem vazgeçemem diyor.
bana inanıyor mu bilmiyorum,bazen bakıyorum bana hak verir gibi hali var ama kaynanayla bir araya gelince o ne yapıp ne edip eşimi kendine çeviriyor,çünkü benim kv yalancı ve ustanın ta kendisi.

yalancıysa işin zor canım yaa Allah yardımcın olsun elinden geldiği kadar onlarla muhatap olmamaya çalış

Madem o yalanci senin de yalanci olmanda bir mahsur yok :34:

Sikayet etme kocana, en neseli aninizda annesini de sokustur sakayla karisik annem beni cok sever gecen gun gorumceme cirkefffff die bagiriodu benim icin falan de gul

Ama takma ve sikayet etme, daha cildirsin bosverrrr

Back
X