• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kaynanayi ne yapmali?!!!

Pardon da niye saibeli oluyo niye hemen bu evlilik yurumez bani yapistiriliyo tutuklanmasi vardi malesef tutuklandi olayin icerigini anlatmak zorunda miyim? Annesi eski esilyle gorusmesin diye gidip bogazina mi yapisayim? Esim gereken cevabi veriyodu hep arkadaydi mutlu mesut yasiyorduk para yok pul yok demissim hamile oldugum icin calisamiyorum suan keza erken dogum riskim var. Ben kafami bosaltmak istedim nedir bu supheli yaklasim falan?
İçeriğini anlatmak zorunda değilsiniz de çarpıtarak anlatmayın.Alacak verecek davasından tutuklama kararı çıkmaz.şaibeli deyişim az biraz hukuk bilmemden kaynaklanıyor.
Peki sizin istediğiniz yorum ne onu söyleyin öyle yorum yapayım?
Görünen köy kılavuz istemez.Neyse daha da cevap vermeyeceğim.

Ben esimi ziyarete gidince bu yasananlari duyduklarimi annesinin yaptiklarini anlatmiyorum bile adama anlatayim da dort duvar arasinda kafalari mi yesin? Kadin ilk firsatta gitmis yazmis cizmis kafasina gore! Ama ben bunda fitne fesat ararim

Allah buyuktur sen ona sigin ailen icin dua et dua etmek her kapiyi aciyor emin ol esin madem arkanda sana inaniyor annenisin ne oldugunu biliyor,biliyorum cok zor senin icin ama bebegin icin uzulmemeye sinirlenmemeye calis esin cikinca duzelir umarim.hersey
Ve dilerim ki o eski es te kaynanan olacak cadiyi sirtindan vursun ki kapinda yatsin

Allah buyuktur sen ona sigin ailen icin dua et dua etmek her kapiyi aciyor emin ol esin madem arkanda sana inaniyor annenisin ne oldugunu biliyor,biliyorum cok zor senin icin ama bebegin icin uzulmemeye sinirlenmemeye calis esin cikinca duzelir umarim.hersey
Ve dilerim ki o eski es te kaynanan olacak cadiyi sirtindan vursun ki kapinda yatsin
Cok tesekkur ederim her gece dua ediyorum yatagima yatmadan aynen allah a havale ettim hepsini allah namusuma iffira atanlarin cezasini verir zaten insan yipraniyor cok

Gorusmemek, uzak durmak en guzeli.
Esiniz cezaevinden cikinca kendinize kv.nizden izole bir hayat kurarsiniz.
Esiniz yaninizda yokkende ne kv.nizle ne eski esiyle muhattap olmayin.
Bosverin gitsin...

Gorusmemek, uzak durmak en guzeli.
Esiniz cezaevinden cikinca kendinize kv.nizden izole bir hayat kurarsiniz.
Esiniz yaninizda yokkende ne kv.nizle ne eski esiyle muhattap olmayin.
Bosverin gitsin...
Tesekkur ederim evet hayatimiz onlardan ayriydi esik disardayken dedikodumu yapiyolardi kulagima geliyodu ama simdi yalniz kaldim diye bel altindan vuruyor esime de sakin soyleme demis esimde bende birbirikizden bisey saklamayiz ogrenicemi bilmiyodu o yuzden kem kum dedi kaldi

Icini ferah tut canm Allah yanına bırakmaz dünya yada ahirette elbette cezasını alicak sen bir can taşıyorsun oda etkileniyor bebeğini duşun sadece

27 haftalık bebeği vidanjörle aldırıyoruz herhalde.
Bunların ibadeti hep gösteriş için işte, dışarıdan görenler ''Ama o hafız, hac görmüş kadın canım sen yanlış anlamışsındır, yapmaz öyle şey'' desinler diye.
Bunlarla aynı kefeye konuyoruz resmen.
Eşin çıkınca inşallah hepsini tarumar eder. Etmezlerse annenler etsin.

27 haftalık bebeği vidanjörle aldırıyoruz herhalde.
Bunların ibadeti hep gösteriş için işte, dışarıdan görenler ''Ama o hafız, hac görmüş kadın canım sen yanlış anlamışsındır, yapmaz öyle şey'' desinler diye.
Bunlarla aynı kefeye konuyoruz resmen.
Eşin çıkınca inşallah hepsini tarumar eder. Etmezlerse annenler etsin.
Dimi o da ayri komik bi olay vidanjor esprinize cok guldum allah sizden razi olsun inanin hic gulemem bugun diyodum ama sinirlerim bozuk bi sekilde kahkaha attim iyi geldi bana allah da sizi guldursun...

Merhaba herkese.. oyle doluyum oyle yiprandim ki bagira bagira aglayip derdimi dokucem kimsem de yok. Insan bazen hic tanimadigi birileriyle dertlesmek sirf rahatlamak icin derdini anlatmak icini dokmek istiyor.. simdi soyle ki biz esimle 1 sene once evlendik esim daha evlilik yapmis birisi ve annesi de eski gelinini cok seviyor birakamiyor ikisi bir araya gelip dedikodu kazanimi baya kaynatiyolar duyuyorum oradan buradan! Annesi beni hic istemdi hos benim ailem de esimi hic istemedi ama ben cocukke asiktim esime platonik olarak sonra ben yurt disina gittim esim evlendi bosandi. Biz bi ortamda karsilastik ve flort asamasi o bu derken evlendik. Esim suan cezaevinde eskiden kalma bir alacak verecek meselesi. Oyle yuz kizartici bir sey asla yapmadi tecavuzdur cocuk istismaridir hirsizlik cinayet degil yani. Suan tutuklu yargilaniyor mahkemesi olacak. Ben tek basima kira odeyemedigim icin ailemin evine geldim. Esimin annesi esimi ziyarete gittiginde benim bebegimizi aldirdigimi, ondan bosanmak istedigimi ve AHLAKSIZ seyler yaptigimi soylemis! Simdi ben esimin annesiyle gorusmem hic de gorusmedim esim de mesafelidir disaridayken bana da laf soyletmedi hic. Simdi annesi gitmis yanina birsuru iftira atmis esim de bunlari bana dedi baskasindan binkatini duycana benden duy nolur ben cikana kadar birsey deme dedi. Ama ben bunu aileme anlattim anne delird tabi. Yuzlestik esimin annesiyle o iftirayi kimin attigini boyle biseyi nerde duyup gordugunun ispatini yapamadi tabi kem kum etti! Simdi kanli bucakliyiz! Tabi esimin esinin seni sakin gormiyeyim karnina tekme atarim iftiralari da baska bir olay :) asla kendisiyle muhattap olmadim umursamaz oldukca daha da delirdi esim kendisine gereken cevabi veriyordu. Simdi sorarim size nolur yanlis anlasilmasin kimseyi yadirgayip yargilamam ben de allah korkusu var ama bu dedikodulari yapan esimin annesi haci, kac kez umreye gitmis ayrica hafiz! Simdi bu bana ahlaksiz isler yapiyor diye iftira eden kadin bu iftirayi atmakla asil ahlaksiz kendisi olmuyor mu?
Ayyyyy bu nasıl bi insannnnnn. Hacca gitmekle Müslümanlık olmuyormuus!!!yazıktirr!!!!! Hacca giden insanlari bile lekeliyor bu tipler.

Kaynar kazana atmali yandim gelin dedikce altına odun basmalı

Bende hiç sevmiyorum kaynana zimbirtisini lanet kadın :KK62::KK62:

Merhaba herkese.. oyle doluyum oyle yiprandim ki bagira bagira aglayip derdimi dokucem kimsem de yok. Insan bazen hic tanimadigi birileriyle dertlesmek sirf rahatlamak icin derdini anlatmak icini dokmek istiyor.. simdi soyle ki biz esimle 1 sene once evlendik esim daha evlilik yapmis birisi ve annesi de eski gelinini cok seviyor birakamiyor ikisi bir araya gelip dedikodu kazanimi baya kaynatiyolar duyuyorum oradan buradan! Annesi beni hic istemdi hos benim ailem de esimi hic istemedi ama ben cocukke asiktim esime platonik olarak sonra ben yurt disina gittim esim evlendi bosandi. Biz bi ortamda karsilastik ve flort asamasi o bu derken evlendik. Esim suan cezaevinde eskiden kalma bir alacak verecek meselesi. Oyle yuz kizartici bir sey asla yapmadi tecavuzdur cocuk istismaridir hirsizlik cinayet degil yani. Suan tutuklu yargilaniyor mahkemesi olacak. Ben tek basima kira odeyemedigim icin ailemin evine geldim. Esimin annesi esimi ziyarete gittiginde benim bebegimizi aldirdigimi, ondan bosanmak istedigimi ve AHLAKSIZ seyler yaptigimi soylemis! Simdi ben esimin annesiyle gorusmem hic de gorusmedim esim de mesafelidir disaridayken bana da laf soyletmedi hic. Simdi annesi gitmis yanina birsuru iftira atmis esim de bunlari bana dedi baskasindan binkatini duycana benden duy nolur ben cikana kadar birsey deme dedi. Ama ben bunu aileme anlattim anne delird tabi. Yuzlestik esimin annesiyle o iftirayi kimin attigini boyle biseyi nerde duyup gordugunun ispatini yapamadi tabi kem kum etti! Simdi kanli bucakliyiz! Tabi esimin esinin seni sakin gormiyeyim karnina tekme atarim iftiralari da baska bir olay :) asla kendisiyle muhattap olmadim umursamaz oldukca daha da delirdi esim kendisine gereken cevabi veriyordu. Simdi sorarim size nolur yanlis anlasilmasin kimseyi yadirgayip yargilamam ben de allah korkusu var ama bu dedikodulari yapan esimin annesi haci, kac kez umreye gitmis ayrica hafiz! Simdi bu bana ahlaksiz isler yapiyor diye iftira eden kadin bu iftirayi atmakla asil ahlaksiz kendisi olmuyor mu?
Bu tür insanların bir de dini öğüt vermeleri, başkalarını ayıplamaları cabası.
Nedense bu tür şeyler hacılardan hocalardan daha çok çıkıyor.
Demek önce hacca gitmek değil, içini temizlemek lazım.
Allah ıslah eder merak etme.

Madem ilk gelini kiymetli neden onu birakmislar. Neden eşin onu bosamis. Annesine ne? Biktim bu kv lerden.

İftira berbat birşey. Sakın yüz göz olma. Esin senin tarafinda zaten. Birak Allah'tan bulsunlar. İnanki yanlarina kalmaz, kalmayacakta.

Senin yerinde olsam tüm irtibati keserim. Onlarla ortak tanidiklarim varsa onlarla da keserim. Onlarin laflarini sana tasiyorlarsa, seninkini de onlara tasir. Bu tarz insanlardan iğreti olurum.

Sen hayatina bak. Esini bekle. Gerisini Allaha birak.

Back
X