• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kaynanayi ne yapmali?!!!

Bu arada haci hoca herneyse..... iftirayi atan acik da olabilir, tesettürlü de fark etmez. Vicdan yoksa, Allah korkusu yoksa ne acigi ne de kapalisi fark eder...

Madem ilk gelini kiymetli neden onu birakmislar. Neden eşin onu bosamis. Annesine ne? Biktim bu kv lerden.

İftira berbat birşey. Sakın yüz göz olma. Esin senin tarafinda zaten. Birak Allah'tan bulsunlar. İnanki yanlarina kalmaz, kalmayacakta.

Senin yerinde olsam tüm irtibati keserim. Onlarla ortak tanidiklarim varsa onlarla da keserim. Onlarin laflarini sana tasiyorlarsa, seninkini de onlara tasir. Bu tarz insanlardan iğreti olurum.

Sen hayatina bak. Esini bekle. Gerisini Allaha birak.
Tesekkur ederim canim evet muhattap olmuyorum dedigin gibi ne onunla ne de onlarla gorusenlerle ne halleri varsa gorsunler

Bu arada haci hoca herneyse..... iftirayi atan acik da olabilir, tesettürlü de fark etmez. Vicdan yoksa, Allah korkusu yoksa ne acigi ne de kapalisi fark eder...
Tabiki canim karekter meselesi bu da esimin annesi bu ozelliginin arkasina siginip yapiyor butun bu dedikodulari bence cok igrenc birsey bu kamifulaj gorevi goruyor haciligi hocaligi

her tasin altindan dindarlar cikiyo diyenler vardi ya bi ara, sirf dini kotu gostermek icin.. o geldi aklima..

Bende o yuzden sordum.. Arkadas hangi niyetle yazdı bilmem ama hiç hoş drğil genelleme ile böyle hacı hafız diye davranışı kınamak, insan olanın yapmaması lazım hafız olan degil

arkadaş, insan Allaha böyle yakın olupta nasıl böyle yanlış işler yapar diye düşünüyor heralde,
ah canım bu durumu hiç öyle kıyaslama,insan sonuçta nefsine yenilmeye görsün..

Back
X