- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Arayıp ne diyor mesela?
Bir haftadır gün içinde de çok sık arıyor zaten geçmişine bakıyorum direk açtığında napiyosun nerdesin diyorHayır arasın bu sizi neden rahatsız etti .
Adam kardeşiyle konusurkende size sorcak değil .
Ben sevmem kv mi ama kaynım falan isterse gece 4 de arası asla ama asla neden arıyo demem .
Eee ne var .Bir haftadır gün içinde de çok sık arıyor zaten geçmişine bakıyorum direk açtığında napiyosun nerdesin diyor
Bu bahsettiğiniz eşiniz mi çocuğunuz mu ??Bir haftadır gün içinde de çok sık arıyor zaten geçmişine bakıyorum direk açtığında napiyosun nerdesin diyor
neden aramasini istemiyorsunuz?
Eee ne var .
Arasın abisini , konussun .
Kendı rahatsız oluyosa söyler zaten .
Bu şekilde kendınızden soğutursunuz benden size tavsiye size dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın deyip .
Bunu dert edinmeyin.
Bakın bi kaç kere duydum yanında kayınvalide sorduruyor bişeyler sesi net gelmiyor eşim ağzında laf geveliyor evet hayır hıı neyse sonra konuşuruz diyor bazen yükseliyor sanane diyor tek diyebildiği sananeBu bahsettiğiniz eşiniz mi çocuğunuz mu ??
Ki ben kızımın telefonunu bile bu kadar didiklemiyorum.
Kardeşinin aramasına da karışmayın bi zahmet
ne yapacak adam sizle evlendi diye ailesiyledemi görüşmeyecek.
çok yanlış tavrınız.
Kv kendisini ortaya atmıyor sinsi olduğundan benim kaynımı kullanıyor görüşebilir ama gece 12 de 11 de bazen 1 de araması ne kadar normalSizi rahatsız eden ne ?Onu söyleseniz bir...
iyi de yataktaysaniz acmamasi gerek esinizinBakın bi kaç kere duydum yanında kayınvalide sorduruyor bişeyler sesi net gelmiyor eşim ağzında laf geveliyor evet hayır hıı neyse sonra konuşuruz diyor bazen yükseliyor sanane diyor tek diyebildiği sanane
Yani gece o saatte aramasına anlam veremiyorum kaynım zaten çalışmıyor eşim sabah 6 da 7 de işe gidiyor biz o saatte çoktaaannn uyumuş oluyoruz ya da yatakta oluyoruz eşimde kalkıyor yani sizce de çok saçma değilim sürekli gece araması
Vazife gibi açıyor bir de böyle direk ne bileyim nerdesin diye soruyorlar o saatte nerde olabiliriz ya da onlara ne ben sinemaya gidelim checkin atıyorum hemen arıyorlar bi yere gittiğimizde eşim atsın ya da sokakta yürürken fotoğraf çekilelim hemen arıyorlariyi de yataktaysaniz acmamasi gerek esinizin
yani acmasin sabah arasin uyuyodum desin , bu kadar zor degil bu
Çok sinir bozucu gerçekten eşimin eve geldiği saati biliyorlar mesela 6.30 da evde olur hemen bi arıyorlar evde misin diye bizim mi davet etmemizi bekliyorlar anlamış değilimBisey yapmanızı istemiyorlardir
Ben benzerini yasadim uyuyoruz zirrr telefon yataktayiz zirrr telefon ve ben uykudan korkarak uyanirsam elim ayagim titriyor kalbim ağrıyor. Bir gun sinirle bi actim noluyo bu saatte cenaze filan mi var dedim. Sonra yatak odasina telle girmeme kurali koyduk uyuyoruz şükürÇok sinir bozucu gerçekten eşimin eve geldiği saati biliyorlar mesela 6.30 da evde olur hemen bi arıyorlar evde misin diye bizim mi davet etmemizi bekliyorlar anlamış değilim
yeni evli misiniz?
siz görüşüyor musunuz eşinizin ailesiyle?
Daha 1.5 aylık evliyiz evetBen benzerini yasadim uyuyoruz zirrr telefon yataktayiz zirrr telefon ve ben uykudan korkarak uyanirsam elim ayagim titriyor kalbim ağrıyor. Bir gun sinirle bi actim noluyo bu saatte cenaze filan mi var dedim. Sonra yatak odasina telle girmeme kurali koyduk uyuyoruz şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?