Bu kaynım ne yapmaya çalışıyor

HarleyyQuinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.074
1.377
48
Ah bu bdv ne dertliyiz şunlardan
Benim kv tam bir duygu sömürücü onun yanında kayınlarımda öyle
Kaynım nedense son 1 haftadır eşimi sürekli gece geç saatte arıyor 23.10 da sürekli 1 haftadır ya 2 dk önce ya 2 dk sonra bu da bizim aramızda tartışma konusu oluyor
Eşime söyle aramasın diyorum beni azarlıyor ben yapamam diye sessize alıyor telefonunu bi bakıyor 4 cevapsız arama arıyor niye açmadın diye afra tafra yapıyor abisi eşim uyaramıyor ağzı var dili yok çok pısırık yapısı gereği bana karşı da öyle ama ben neden arıyorlar dediğimde beni azarlayabiliyor onlara birşey diyemiyor. Gün içinde zaten 5-6 kere rahat konuşuyorlar eve geldiği zaman da eve geldin mi diye direk arıyorlar akşam da 2-3 kere napiyosun nasılsın diye öyle sürekli arıyorlar rahatsız oluyorum.

Son düzenleme:
Bir haftadır gün içinde de çok sık arıyor zaten geçmişine bakıyorum direk açtığında napiyosun nerdesin diyor
Eee ne var .
Arasın abisini , konussun .
Kendı rahatsız oluyosa söyler zaten .
Bu şekilde kendınızden soğutursunuz benden size tavsiye size dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın deyip .
Bunu dert edinmeyin.

Bir haftadır gün içinde de çok sık arıyor zaten geçmişine bakıyorum direk açtığında napiyosun nerdesin diyor
Bu bahsettiğiniz eşiniz mi çocuğunuz mu ??
Ki ben kızımın telefonunu bile bu kadar didiklemiyorum.
Kardeşinin aramasına da karışmayın bi zahmet

neden aramasini istemiyorsunuz?

Eee ne var .
Arasın abisini , konussun .
Kendı rahatsız oluyosa söyler zaten .
Bu şekilde kendınızden soğutursunuz benden size tavsiye size dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın deyip .
Bunu dert edinmeyin.

Bu bahsettiğiniz eşiniz mi çocuğunuz mu ??
Ki ben kızımın telefonunu bile bu kadar didiklemiyorum.
Kardeşinin aramasına da karışmayın bi zahmet
Bakın bi kaç kere duydum yanında kayınvalide sorduruyor bişeyler sesi net gelmiyor eşim ağzında laf geveliyor evet hayır hıı neyse sonra konuşuruz diyor bazen yükseliyor sanane diyor tek diyebildiği sanane
Yani gece o saatte aramasına anlam veremiyorum kaynım zaten çalışmıyor eşim sabah 6 da 7 de işe gidiyor biz o saatte çoktaaannn uyumuş oluyoruz ya da yatakta oluyoruz eşimde kalkıyor yani sizce de çok saçma değilim sürekli gece araması

iyi de yataktaysaniz acmamasi gerek esinizin
yani acmasin sabah arasin uyuyodum desin , bu kadar zor degil bu

iyi de yataktaysaniz acmamasi gerek esinizin
yani acmasin sabah arasin uyuyodum desin , bu kadar zor degil bu
Vazife gibi açıyor bir de böyle direk ne bileyim nerdesin diye soruyorlar o saatte nerde olabiliriz ya da onlara ne ben sinemaya gidelim checkin atıyorum hemen arıyorlar bi yere gittiğimizde eşim atsın ya da sokakta yürürken fotoğraf çekilelim hemen arıyorlar

Çok sinir bozucu gerçekten eşimin eve geldiği saati biliyorlar mesela 6.30 da evde olur hemen bi arıyorlar evde misin diye bizim mi davet etmemizi bekliyorlar anlamış değilim
Ben benzerini yasadim uyuyoruz zirrr telefon yataktayiz zirrr telefon ve ben uykudan korkarak uyanirsam elim ayagim titriyor kalbim ağrıyor. Bir gun sinirle bi actim noluyo bu saatte cenaze filan mi var dedim. Sonra yatak odasina telle girmeme kurali koyduk uyuyoruz şükür

yeni evli misiniz?
siz görüşüyor musunuz eşinizin ailesiyle?

Daha 1.5 aylık evliyiz evet
Hayır beni arayıp sorma huyları yoktur ben yine Cuma’dan Cuma’ya yazıyorum diğer türlü ne beni ararlar ne sorarlar beni aramayanı ben de arayıp sormuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…