Bu kaynım ne yapmaya çalışıyor

Maşallah herkes ne kadar da hoşgörülü Bide saydırmışlar konu sahibine. El insaf yahu daha 1 buçuk aylık yeni evli bir çiftin gece gündüz zibilyon kere aranmasının mantığı nedir? Herkes ailesiyle görüşür konuşur elbet ama bunlar işin suyunu çıkarmış. Günde beş vakit napıyosun nasılsın diye aramak nedir allasen. Çok sinir bozucu. Düşünsenize gecenin 12 sinde eşinizle birlikte olurken zırr telefon çalıyor ne yapıyorsun diye Gitti bütün konsantrasyon Hem çocukmu bu insanlar eve geldinmi yemeğini yedinmi ne yemek yedin nereye gittin vs.vs özel hayat diye bişey var insan biraz saygı duyar. Ben gecenin köründe aransam ödüm patlar noldu diye. Gündüzler torbaya mı girdi. Ayrıca insanlar uyuyo o saatte bunlar gece beşik sallıyolar herhalde. Haftanın 3-4 gününü orda geçiriyosumuşunuz birde. Patlar insan yahu. Deli oluyorum bu erkek ailelerine azıcık rahat bırakmıyolar insanları. Bunlar henüz oğulcuklarından ayrılmayı kabullenememenin yansıması bence konu sahibi. Onun artık büyüdüğünün yeni bir ailesi yeni bir hayatı olduğunun hazmedilememesi. Eşinizde henüz idrak edememiş bunu. Yoksa gereken tavrı koyardı. Allah size sabır versin işiniz zor.

Teşekkür ederim

para isticekse yer yapyodur belki kaynınız.

cidden cok sacma bizide eşimin ailesi sürekli arar napıyosunuz nerdesiniz hadi gelin falan diye.
insan kendini yetişkin büyümüş aile kurmus hissetmiyo. cidden cok zorlanıyorum ben kendimi cocuk gibi hissediyorum onlar o şekilde davranınca
sen aramayınca ölmem ben günde 1 kere konustun mu yeter yani nedir sürekli aramanın sebebi ?
eşinizde dur diyemiyo mu ailesine. bnm eşim telefonu gece sessize alır arayanı görür ama acmaz
özel hayata saygı, ayrı aile ayrı birey olma nerde kaldı..

Bizimkinde yok işte o

Bi insan neden kocasından pısırık diye bahseder ? Size bağırıp çağırmaması ya da elini kaldırmıyor olması pısırık demek anlamına mı gelir ?
Şahsen benim eşim böyle platformlarda benden bu şekilde bahsetse ben evliliğimimi sorgulardım
Ben teşvik ederim eşimi daha çok abini ara çocukları sor , hatrını sor diye .
El mi bu insan ? Arar da sorar da

eşinizin konuştuğu kişinin kaynınız olduğuna emin misiniz ? numarasını kontrol ettniz mi ?

Eve geldin mi nedir yahu?Eşin 5 yaşında veliye muhtaç çocuk mu?Eve geldiğinde telefonunu kapatsın ya da beni gece vakti aramayın gibi bir mesafe koysun böyle adamlar da mümkünse evlenmesin ya.Zarar ziyan

Daha 1.5 aylık evliyiz evet
Hayır beni arayıp sorma huyları yoktur ben yine Cuma’dan Cuma’ya yazıyorum diğer türlü ne beni ararlar ne sorarlar beni aramayanı ben de arayıp sormuyorum

Evet belki bu kadar aramaları abartı .
Ama sizinde bu kadar tepkiniz yersiz
1,5 aylık evliliğe.
Benim kaynım da arar gündüz akşamda arar ne yapim boğazlayim mi adamı.
Banane konuşsun adı üstünde KARDEŞİ !
Sizi aramıyorlar diye tribe girmişsiniz gibi .
Belliki birbirine bağlı bir aile ve hala abilerini özlüyorlar olamaz mı ?

ben size hak veriyorum bence bu kadarı anaormal günde 3 5 kez aranan saat normal değil sizimnde başınıza gelse anlarsınız bu kadar ne konuşuyorlar merak ettim

Ne güzel anlatmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…