• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kez abarttı! Çırılçıplak... (+18)

ne yumurta mı :)

Ah Bilgece Tayland'da vajina ile ne gösteriler yapıyor kadınlar bir bilsen. En bilineni ping pong. Kadınlar vajinasına pin pon topu sokup karşıda raketle bekleyen arkadaşlarına fırlatıyorlar.

Ben de vajinasıyla sigara içen kadının gösterisini duymuştum :)

Ben Tayland'da biliyorum, geçen sene arkadaşlarım gitmişti, izleyip anlatmışlardı da anatomik olarak tartışmıştık nasıl olur diye :)

Aha bir dakika tam hatırlamamakla birlikte sanırım ben de gördüm. İzledikten sonra bir kısmını silmiş olabilirim hafızamdan. Ben daha erotik bir şey olur sanmıştım ama çok teknik ve rahatsız ediciydi.

bu kadın vajinasını resim sergisinde açıp oturan bayan mı ?

Ah Bilgece Tayland'da vajina ile ne gösteriler yapıyor kadınlar bir bilsen. En bilineni ping pong. Kadınlar vajinasına pin pon topu sokup karşıda raketle bekleyen arkadaşlarına fırlatıyorlar.
yok artık meğer ne kullanışlıymış maşallah sanki isveç çakısı :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

elin vajinası ping pong topu fırlatıyor oyun oynuyor bizimki bir regl olsa günlerce mırın kırın yapıyor ,hep bir kapris amann :KK14:
ayyy koptummm :KK31::KK31:

tövbe bismillah:KK57:

zaten yumurtadan tiksinirdim bin kat daha tiksindim yerken aklıma gelmese bari

midem kalktı

Sanatçı, bir bebeğin çıplak bir kadının kollarında güvende olabileceğini söylemiş. sen işine neden bebeği karıştırıyosun apla yaa

Back
X