- 18 Kasım 2014
- 402
- 204
- 48
- 42
bızdekı bu özel organ başlı başına universitelerde araştırma ve tez konusu bence :)Yani üflemeli bir çalgı çalıp sigara içebilen kadınlar olduğuna göre vajina nefes alıp verebilen bir organ :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bızdekı bu özel organ başlı başına universitelerde araştırma ve tez konusu bence :)Yani üflemeli bir çalgı çalıp sigara içebilen kadınlar olduğuna göre vajina nefes alıp verebilen bir organ :)
Ah Bilgece Tayland'da vajina ile ne gösteriler yapıyor kadınlar bir bilsen. En bilineni ping pong. Kadınlar vajinasına pin pon topu sokup karşıda raketle bekleyen arkadaşlarına fırlatıyorlar.
show dünyası sanırım :)nasıl neden niçin ne amaçla??
Ayy gerçekten şok oldum.Nasıl pin pon topu karşıya fırlatılır? Bir de canı acımaz mı kadının?show dünyası sanırım :)
o tarz show yapan ablalar kimbilir nasıl egitimli :)Ayy gerçekten şok oldum.Nasıl pin pon topu karşıya fırlatılır? Bir de canı acımaz mı kadının?![]()
o tarz show yapan ablalar kimbilir nasıl egitimli :)
ben ıkı gundur sogudum zaten yumurta almamaya basladım eveçok abes.Spordan soğuturlar insanı
![]()
nasıl neden niçin ne amaçla??
haha düşünemiyorum vallaSen gel Türkiye de bunu yap bakim
puhqhaha![]()
kesinlikle.soyunmak için bahane arıyor sanırım.Herkes görsün istiyor demek...
Ben de basketbol topu firlatma calismalarima basliyim bare..Turkun gucunu herkes gorsun..
![]()