Bu kez ben ortalığı karıştırdım

Samimiyet değil boşboğazlık. Onların fikir almak istemesi de saçmalık. Adamın 20 yaşında kadına kendini kabul ettirecek tek yönü zenginliği. Bazıları için yüklü nafaka, üzerine yapılmış taşınmazlarla boşanmak, fakir ama mutlu evli kalmaktan evlâ.

Ya konuya
Damadımızın annesine sırf güzel gelinim var demek için yapma denk değiller
Diye girmek yerine 40 yaşında oğlunun ne işi var 20 yaşında cocuğu olcak yaştaki kızla diye girseydiniz tam haklı bulabilirdim ama güzellik,eğitim,maddiyat vs den girdiğiniz için cok haklı bulamadım

Kiza da acidim nasil bi insanlarin icine düşüyor daha aileye girmeden hakkinda "cahil, fakir" diye konusuluyor ailesi herkesin diline düşmüş. Söyleyenler çok yüksekmiş gibi...
Bakın kız kendimi zorlayayım eğitimimi tamamlayayım
İşimi aşımı özgürlüğümü kazanayım güzellik ve gençlik konusunda avantajlıyım zaten
Sonra kendime denk biriyle evlenebilirim ne kocaya ne babaya muhtaç olurum diyebilirdi
O kızdan tek üstü tarafım hayat tecrübem olur
Tecrübelerim kızın yanlış olduğunu söylüyor
belkide ben yanlışım
kolay yoldan parayı kazanmak varken
Ne diyorlardı şekerdede mi suger daddy mi
Kız genç cahil ve aptal bence
Ama bende üzüldüm

Kıskandın sanki? Sen mi evlenmek istiyordun?

Bi üye vardı konu buna benzerdi çirkin güzel bilmiyorum tabi o hamile kalacaktı
Aklıma geldi şimdiiii üff bul bulabilirsen

Ya haklısınız bende fark ettim üslubumun yanlış olduğunu boşluğuma geldi

Eee kendi becermediginiz şeyleri hayat tecrubem var diyerek kizi aşagilamaniz mi lazim? Başta soylediklerinizle suan soyledikleriniz cok farkli basta adam kizdan cok üstün gibi kizi asagiliyorsunuz uygun degil diye Bence bi tık kiskanclikta var kusura bakmayin. Bence de 20 yaş çok fazla ama kiz icin uzulen insanin uslubu bu olmazdi bu da benim tecrubem

Böyle bir ailede 20 yaşındaki kızda suç bulmak doğru değil. Genelde böyle aileler, kız birazda saf biri ise boyle evliliklere ikna edilir yani kendi tercihleri olmuyor çoğunlukla. Zaten 20 yaşında daha ergenliğin izlerini taşıyan biri 40 yaşındaki birinde ne bulabilir ki? Hade buldu diyelim oda kısa süreli oluyor genelde.

Anladım siz beni gömdünüz yoksa okuduğunuzu anlamadığınızı düşünmüyorum
Ya sizin kızla empati yapma durumunuz var
Ya da canınız sıkılıyor:)

Yani şu açıdan ya gencecik, saf daha çocukluktan yeni çıkmış kıza koca 40 yaşında adamı mı layık gördünüz deseniz haklı olabilirdiniz. Ama adamı üstün bulup kızı beğenmemek ilginç olmuş. Bu saatten sonra adam yaşı yaşına, hiç evlenmemiş, eğitimli kültürlü, ailesi düzgün bilmem ne bi ton kriter zaten böyle birini bulamazdı ki.

Anladım siz beni gömdünüz yoksa okuduğunuzu anlamadığınızı düşünmüyorum
Ya sizin kızla empati yapma durumunuz var
Ya da canınız sıkılıyor:)

Empati yapacak bir durumum yok ama adamla ayni yaslardasiniz ve 20li yaslarda cocugunuz vardi. 40 yasinda birinin 20 yasinda kiza bakmasi cok mu normal bisey ki kizi yakistiramadiniz o adama? O kiz o haliyle bile fazla gelir.
Ben böyle bir tabloda kadindan cok adami gömerdim yani.

Haklisiniz da size ne? Alan razi veren razi. Icinizde tutsaydiniz fikrinizi.

Sizi ilgilendiren bir durum yok ortada. Her ortamda her fikir söylenmez. Umarım nerede nasıl konuşulacağını bir gğn öğrenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…