Bu kez ben ortalığı karıştırdım

Eeee adam da kendinden 20 yaş küçük bir kızla evlenmeye razı olmuş onu neden aşağılamıyorsunuz da derdiniz kadın ben onu anlamadım
Sizin eğitiminiz ne bir de onu çok merak ettim

Kiza da acidim nasil bi insanlarin icine düşüyor daha aileye girmeden hakkinda "cahil, fakir" diye konusuluyor ailesi herkesin diline düşmüş. Söyleyenler çok yüksekmiş gibi...
ya ortamda en "yüksek" teyzeyi babası 16 yaşında almancı bir adama vermiş. bakın vermiş diyorum hiç sevmediğim laftır

adam zaten biriyle evli -oturum almak için evlenmiş daha boşanamamış o zamanlar.
kadın kaçak olarak (artık sırbistan-avusturya vs. üzerinden mi neredense) yürüyerek sınır geçip bataklıklar ormanlıklar filan yürüyüp varıp iltica etmiş filan - zira adam daha evli ya, resmi evlenemiyorlar henüz, böyle gidene kadar da 2 sene kocasının ailesiyle yaşamış türkiyede, bakmış adam daha boşanamıyor, öyle bir "çözüm" bulmuşlar. gitmiş neyse yerleşmiş, geçmiş seneler, şimdi villada filan yaşıyor ya bu ablanın hava 1500. para yapmış çünkü. şahane hayat yaşamış çünkü.

bu adam da babası yaşında. ama köyünde kalsa bulamayacağı parası var, süper arabası var vs. ya hiç mesele değil yani böyle böyle olmuş, olmuşsa olmuş ne var. önemli olan evlenmiş mi evlenmiş para yapmış mı yapmış. kadın güzel mi güzel (güzel gerçekten hala taş gibi) adam paralı mı paralı (ortama göre yani). çocuklar var mı var. hem de erkek.

bu yani kafalar.

kocasıyla 1 kere 15 dakika aynı ortamda oturmak zorunda kaldım, iyi katil olmadan kalkabildim...öyle bir hırt. konuşabilen öküz.

işte bu insanlar sonra demiyor ki bu nasıl iş babası yaşında adam. hiç ortak yönleri yok. ya da demiyor ki cahil filan diyoruz da bizim eğitimimiz ne mesleğimiz ne... demiyorlar yani işte.

güzel bir ticaret onlara göre
kız güzel adam zengin, süper. anlaşırlar mı, ne olur, uyumlular mı, arada neler geçer, bunlar önemli değil. kız doğurur, adam da parasıyla büyütür aile olmanın olayı bu.

not: benim bildiğim 1 oğluna en az 2-3 sefer düğün yaptı, buluyor güzel güzel genç kızları alıyor çil çil altınları yapıyor düğün. 2-3 seneye ayrılıyorlar.

bunlar da demiyor yani acaba bizim kafalarda bir yanlışlık olabilir mi diye aynen devam.

Eeee adam da kendinden 20 yaş küçük bir kızla evlenmeye razı olmuş onu neden aşağılamıyorsunuz da derdiniz kadın ben onu anlamadım
Adam zaten pedofiliden hallice
Kız hadi cahil muhtaç adam bilinçli bunu yapıyor
Hiçte adamı savunmuyorum savunmam
Okuma yazmayı burda öğrendim babysi

Mılletın çirkinliği guzellıgı sıze dertmı oldu sızı ılgılendırmez. Haksızsınız.

Adam zaten pedofiliden hallice
Kız hadi cahil muhtaç adam bilinçli bunu yapıyor
Hiçte adamı savunmuyorum savunmam
Okuma yazmayı burda öğrendim babysi
Bence siz kendini dobra (her lafı konuşmak dobralık değildir) ve sempatik zanneden çok boşboğaz ve hadsiz birisiniz. Konuyla hem bağlantılı hem de konudan bağımsız olarak söylüyorum bunu.

yaş farkına diyeceğim yokta insanların kendi kararı,ama cahil ve fakir kızın ailesini seçmek gibi bir şansı olmadığından mütebellik herkes şanlı doğamıyor ki,belki zengin okumuş ve çirkin adamla yaşarken kendini geliştirebilecek olması da mümkün,

Bence siz kendini dobra (her lafı konuşmak dobralık değildir) ve sempatik zanneden çok boşboğaz ve hadsiz birisiniz. Konuyla hem bağlantılı hem de konudan bağımsız olarak söylüyorum bunu.
Ay aman of kız senin dilin bu kadar sivrimiydi be ya:)))
Sende düşündüğünü patır patır söyledin mi? Söyledin!!
Ben dobraysam hadsizsem sen benden daha dobrasın hadsizsin yada ikimizde öyle sanıyoruz

Doğdunuz aille kaderdir kimse nerede doğacağını seçemez amenna
Ama seçimlerimiz kader değildir
Ben doğru bulmuyorum

Durumu yanlış buldum ama eleştirecek haddim yok çünkü reşit kız. Belli böyle bi kurtuluş buldu mutluysa sefası olsun.

Bence sen haklısın doğru söylemişsin.ama merak etme o kız tecrübesizliği ile hayatı o adama zindan edecek zaten.adamsa kıskançlığı, çok bilmisligi, kızi anlamaması ile kıza hayatı zindan edecek.oyle ya da böyle sonları yok

Ay aman of kız senin dilin bu kadar sivrimiydi be ya:)))
Sende düşündüğünü patır patır söyledin mi? Söyledin!!
Ben dobraysam hadsizsem sen benden daha dobrasın hadsizsin yada ikimizde öyle sanıyoruz
Böyle düşünmek rahatlatacaksa bilemem tabii, sizin tercihiniz.

Adamı kıza yakıştırmadığı için evliliğini sabote etmeye çalışmış hemde annesine söylemiş adama daha ne yapsın?

Haksizsin ya sanane bosver. Hayirli olsun de gec.

Mesela size ne diye sorarlar adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…