Saç Rengi ve Saç Boyama Bu kez de tarçın bakır ile karşınızdayım kızlar(resimli)

çok teşekkürlerr kızlarr gözüm alışmadığından sizin fikirleriniz çok önemli benim için :) mutlu ettiniz beni sağolunn :) :24:

Kesinlikle bu senin rengin canım.
Çok çok yakışmış,aslında sen güzel olduğundan dolayı yakışmış.
Yeşil rengi bir bluz ve yeşil bir makyaj..... Söylenecek kelimeyi bulamıyorum.
Afet olursun.

Kesinlikle bu senin rengin canım.
Çok çok yakışmış,aslında sen güzel olduğundan dolayı yakışmış.
Yeşil rengi bir bluz ve yeşil bir makyaj..... Söylenecek kelimeyi bulamıyorum.
Afet olursun.

yaa ben kendimi köylerdeki kınalı saçlı teyzeler gibi hissediyorum ama sanırım gözüm alışmadı henüz :))) :44:

Saç rengi yakıyor saçlar ayrı bir yakıyor. :51:
Maşallah canım ne kadar sağlıklı saçların var. Çok beğendim.
Uzun uzun ne güzel. :)
Zaten bu renk öyle her saçta kendini belli edemiyor.
Bazılarında çok yapmacık çok itici duruyor, sanki başkasının saçları gibi.
Gözün alışmadı diye öyle geliyordur sana ama mesela ben seni ilk defa bu halinle gördüm ve inan başka bir renkle düşünemiyorum. Çok yakışmış güle güle kullan.
:16:

Saç rengi yakıyor saçlar ayrı bir yakıyor. :51:
Maşallah canım ne kadar sağlıklı saçların var. Çok beğendim.
Uzun uzun ne güzel. :)
Zaten bu renk öyle her saçta kendini belli edemiyor.
Bazılarında çok yapmacık çok itici duruyor, sanki başkasının saçları gibi.
Gözün alışmadı diye öyle geliyordur sana ama mesela ben seni ilk defa bu halinle gördüm ve inan başka bir renkle düşünemiyorum. Çok yakışmış güle güle kullan.
:16:

çok sağol canım yaa içimi rahatlattın :) alışırım heralde bikaç güne bende :) hep olumlu tepki aldım gerçi gerçek hayatta da :)

Gerçekten çok yakışmış size çok beğendim :) benimde istediğim renk bunun 1 ton koyusu daha boyatmama çok var mayıs sonu gibi düşünüyorum ama açıkcası korkuyorum tenim beyaz ama sarımsı biraz ve gözlerim senin gibi yeşil değil kahve eğer cesaret edip boyatırsam bende paylaşırım bu forumda.. ayrıca saçların çok gür ve canlı duruyor

Son düzenleme:
çok guzel olmuş cnm.. bende uzun zaman degıstırmee bu renk tam senlık vallahii:46::13::nazar: Edacıgım bıde bısey rıca etsemmm :26: yenı konu actım kararsız kaldım evdemı kuafordemı dıye... bana bı akıl versennnnn nolurr deneyımın cok gıbı bır ızlenım uyandı bende..:27::49:

Son düzenleme:
Favori rengim, bayiliyorum. :69: Bu da diger renkler kadar cok yakismis sana güle güle kullan... :34:
Tam bir bakir, kizil hastasiyim. Ve bu renkler kesinlikle beyaz tenli acik renk kaslilarda güzel duruyor. Acik bugday olup da cilli ve sarimsi tene sahip olanlar da uygulayabilirler tabi, onlarda da dogal duracaktir. Yalniz kesinlikle ama kesinlikle yay gibi simsiyah gür kaslari olan, yüz hatlari bile ben esmerim diye bagiran kisiler yapmasinlar. En azindan dogalligi önemsiyorlarsa yapmasinlar.

Yogun bakir katman cok isabet olmus. Dedigin gibi sari karistirildiginda ilk boyamada güzel olsa da daha sonra renk soluyor.

cok cok yakismis yaa önceki sac renginiz neydi bid e almanyada hangi marka hangi numara bilen varmi

Almanya'yi bilmiyorum ama genelde bir cok boya markasinda 8.44 olarak numaralandiriliyor bu renk.

Gerçekten çok yakışmış size çok beğendim :) benimde istediğim renk bunun 1 ton koyusu daha boyatmama çok var mayıs sonu gibi düşünüyorum ama açıkcası korkuyorum tenim beyaz ama sarımsı biraz ve gözlerim senin gibi yeşil değil kahve eğer cesaret edip boyatırsam bende paylaşırım bu forumda.. ayrıca saçların çok gür ve canlı duruyor

Bu renk teninin alt tonu sari olanlara yakisir zaten. Dogal kizillarin da ten renkleri böyledir. Sari alt tonlu ten turuncu, kirmizi gibi sicak renkleri iyi tasir. Dogada güzel bir kombinasyondur kahverengi göz, beyaz ve cilli ten, kizil sac. Kaslarin da fazla koyu degilse hic tereddüt etmeden boyayabilirsin. :34:

Son düzenleme:
çok teşekkürler kuaföre 3-4 yıldır gitmiyorum ondan uzun saçlarım :)

Bu renk teninin alt tonu sari olanlara yakisir zaten. Dogal kizillarin da ten renkleri böyledir. Sari alt tonlu ten turuncu, kirmizi gibi sicak renkleri iyi tasir. Dogada güzel bir kombinasyondur kahverengi göz, beyaz ve cilli ten, kizil sac. Kaslarin da fazla koyu degilse hic tereddüt etmeden boyayabilirsin. :34:

Teşekkür ederim.kaşlarım koyu renk ama açıyorum zaten pek koyu kaşı sevmiyorum. ben doğal görünen bir kızıl değilde bakır kızıl istiyorum nasıl olsa açacaklar saçımı renk akınca daha açık bir bakır olacak ..

bu rengin hemen akmaması için boyayıp yıkadıktan sonra 5 gün yıkamamanız gerekiyo ve sadece kremle yıkanın bunuda belirteyim .

Son düzenleme:
geçen bayram syoss altın karamel yapmıştım forumlarda var şimdi de tarçın bakır deniyorum hayatımda ilk kez :))
yakıştııı sankiii kızlarr :))
:21::21:
Eki Görüntüle 310439 :nazar:Eki Görüntüle 310440 :nazar:

sevgili eda,
saçların harika olmuş. güle güle kullan.
daha önce syoss altın karamel kullandım demişsin. bu boya nasıldı . ben cok beğendim ama gratis deki kız bu yeşil oluyor dedi. ve bana altın parıltılı bal ile palette altın karameil karıştır dedi. benim saçım şu an karamel- sarı gibi bişey bana olur mu. ne tavsiye edersin.??

bir de senin tonun için, (bakır için) benim saç boyum daha kısa ve az. omuzlarımda. o renk istersem nasıl karıştırmalıyım boyaları...
yardımcı olursan sevinirim.
teşekkürler..

süper bir renk. Ten rengine çok yakışmış. Saçlar zaten ayrı güzel o saçlara ne renk yapsan yakışır valla :)

Back
X