Saç Rengi ve Saç Boyama Bu kez de tarçın bakır ile karşınızdayım kızlar(resimli)

Ben bir şey soracağım canımcım ya , saçlarının uçlarında kırıklar var mı çok yada kurumalar yada zor tarama sorunun filan oluyor mu ? .
Bunları merak ediyorum ben iki renk yapmayı düşünüyordum saçlarımı ama hem boya tutmadı hemde uçları kurudu sanki..

Bu arada aşıırı yakışmış tarçın bakır :31: güle güle kullanın

Gercekten cok yakismis masallah:nazar:

Malesef almanyanin kuaförleri bir halta yaramiyorlar annemde beyaz tenli ve bu rengi istiyor ama hangi kuaföre gitsek yapamiyor en son 120 tlye boyatdi yine olmadi o da vazgecti... :19: Ve kestane rengine boyadi...

Ben bir şey soracağım canımcım ya , saçlarının uçlarında kırıklar var mı çok yada kurumalar yada zor tarama sorunun filan oluyor mu ? .
Bunları merak ediyorum ben iki renk yapmayı düşünüyordum saçlarımı ama hem boya tutmadı hemde uçları kurudu sanki..

Bu arada aşıırı yakışmış tarçın bakır :31: güle güle kullanın

saçlarımın ucunda kırıklar var saçımın cinsi zaten biraz kuru boyada kuruttu tabi ama yağlarla falan düzeliyor biraz .

teşekkürler kızlar beğenmenize sevindim :) hemen anlatayım içine sarı kumral küllü müllü karıştırmıyoruz bu rengin öncelikle onu belirteyim bunca yıllık boya tecrübem ile. bikere şuna karar verin tarçın bakır boyarken beklentiniz ne eğer bakır ise doğru seçenektir.
palette tarçın bakır kutudakinden koyudur içine sarı karıştırıncada rengi açılmaz turunculaşır akınca çok kötü olur .

karışımımı anlatayım;
2 paket palette tarçın bakır- 9 numara 2 tane oksidan .
yarım paket nevacolor yoğun bakır ve 1 tane 9 numara oksidan.

çok güzel sçlarınz var maşallah sizinkının 3/1 kadar saçım var ve sorunluyuzzz,renklı gözlü ve beyaz tenlıyım bu renkten istedim berbat ötesi bir sey oldu.palette tarcın bakır boyadık saçımın yarısı daha açık tuttu,diğer yarsıda sizinkine benzedi.ben şuan bronz kahve tarzı bişi istiyorum sizce ne renge boyamalıyım tek renge dönüşmesi için acil bir cvb olursa makbule geçer valla:((((((

uzun saç ve bakır kızılı seven biri olarak saçına bayııılldııımmm harika görünüyor yüzüne çok yakışmış bende geçen ay nevacolor tarçın bakır ve palette açık papatya karıştırıp boyamıştım kızılın sarı yansımalı olması için ama tam istedğim renk olmadı şimdi senin karışımla boyamak istiyorum boyayı kaç dakika beklettin saçta birde oksidanı 3 tane mi koydun? bir soru daha kaşlarını nasıl aynı renk yaptın?

çok güzel sçlarınz var maşallah sizinkının 3/1 kadar saçım var ve sorunluyuzzz,renklı gözlü ve beyaz tenlıyım bu renkten istedim berbat ötesi bir sey oldu.palette tarcın bakır boyadık saçımın yarısı daha açık tuttu,diğer yarsıda sizinkine benzedi.ben şuan bronz kahve tarzı bişi istiyorum sizce ne renge boyamalıyım tek renge dönüşmesi için acil bir cvb olursa makbule geçer valla:((((((

bronz kahve tek renk yapar ama koyu tutar tatlım .

uzun saç ve bakır kızılı seven biri olarak saçına bayııılldııımmm harika görünüyor yüzüne çok yakışmış bende geçen ay nevacolor tarçın bakır ve palette açık papatya karıştırıp boyamıştım kızılın sarı yansımalı olması için ama tam istedğim renk olmadı şimdi senin karışımla boyamak istiyorum boyayı kaç dakika beklettin saçta birde oksidanı 3 tane mi koydun? bir soru daha kaşlarını nasıl aynı renk yaptın?

boyayı 40 dakika beklettim evet 3 okasidan kullandım. kaşlarımı ömrüm boyunca hiç boyamadım boyamayı düşünmem :):8:

bronz kahve tek renk yapar ama koyu tutar tatlım .

$Fotoğraf0333.webpcanım saçım böyle bir sey oldu hangi markayla tek renge cevireyim bronz kahve yapıcam pallete uygunmu sence?

Back
X