yeni bi konu açmak istemedim ben de tarçın bakıra boyadım saçımı ve işte sonuç:) 15 gün oldu hala rengini koruyor.
Eki Görüntüle 324529
senınkı dore bakır değilmiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni bi konu açmak istemedim ben de tarçın bakıra boyadım saçımı ve işte sonuç:) 15 gün oldu hala rengini koruyor.
Eki Görüntüle 324529
geçen bayram syoss altın karamel yapmıştım forumlarda var şimdi de tarçın bakır deniyorum hayatımda ilk kez :))
yakıştııı sankiii kızlarr :))
Eki Görüntüle 310439Eki Görüntüle 310440
![]()
senınkı dore bakır değilmiydi
geçen bayram syoss altın karamel yapmıştım forumlarda var şimdi de tarçın bakır deniyorum hayatımda ilk kez :))
![]()
teşekkürler kızlar beğenmenize sevindim :) hemen anlatayım içine sarı kumral küllü müllü karıştırmıyoruz bu rengin öncelikle onu belirteyim bunca yıllık boya tecrübem ile. bikere şuna karar verin tarçın bakır boyarken beklentiniz ne eğer bakır ise doğru seçenektir.
palette tarçın bakır kutudakinden koyudur içine sarı karıştırıncada rengi açılmaz turunculaşır akınca çok kötü olur .
karışımımı anlatayım;
2 paket palette tarçın bakır- 9 numara 2 tane oksidan .
yarım paket nevacolor yoğun bakır ve 1 tane 9 numara oksidan.
Saçın gerçekten çok güzel. Benim de normalde kendi saçım siyaha çok yakın. Ama yaklaşık 5 ay önce röfle yaptırdım ama çok açık oldu ben de üzerine Toffe ve 8.0 numarayı karıştırarak boyadım. Şimdi ya çikolata kahve tonları ya da böyle tarçın bakır istiyorum ama karar veremedim. Benim de tenim açık gözlerim yeşil. Bir de tarçın bakır tutar mı acaba ? Yardımcı olursanız çok sevinirimm![]()
![]()