Saç Rengi ve Saç Boyama Bu kez de tarçın bakır ile karşınızdayım kızlar(resimli)

ben de saçımı bu boyayla boyamak istiyorum daha önce hiç boya yapmadım ve bu konuda bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim,beyaz tenliyim ve koyu kahve tonunda hürrem renginin azıcık koyusu olsun istiyorum bu boyayla boyarsam tutar mı istediğim rengi elde edebilir miyim ??

senınkı dore bakır değilmiydi

evet dore bakırdı ama kuaförde boyadıklarıydı o. zaten renk açılmıştı sarı gibi bişeye dönmüştü. ben şimdi onun üstüne bu boyayı boyadım kendim. en yakın renk bu diye. böyle oldu. yani kuaförde ilk boyattığım renkle aynı oldu. hatta saçımı boyattığım kuaförde saçımı kestirdim hafta sonu hiç anlamadı bile kendi boyadığı saç sandı:1:

geçen bayram syoss altın karamel yapmıştım forumlarda var şimdi de tarçın bakır deniyorum hayatımda ilk kez :))
yakıştııı sankiii kızlarr :))
:21::21:
Eki Görüntüle 310439 :nazar:Eki Görüntüle 310440 :nazar:

Saçın gerçekten çok güzel. Benim de normalde kendi saçım siyaha çok yakın. Ama yaklaşık 5 ay önce röfle yaptırdım ama çok açık oldu ben de üzerine Toffe ve 8.0 numarayı karıştırarak boyadım. Şimdi ya çikolata kahve tonları ya da böyle tarçın bakır istiyorum ama karar veremedim. Benim de tenim açık gözlerim yeşil. Bir de tarçın bakır tutar mı acaba ? Yardımcı olursanız çok sevinirimm :8:

teşekkürler kızlar beğenmenize sevindim :) hemen anlatayım içine sarı kumral küllü müllü karıştırmıyoruz bu rengin öncelikle onu belirteyim bunca yıllık boya tecrübem ile. bikere şuna karar verin tarçın bakır boyarken beklentiniz ne eğer bakır ise doğru seçenektir.
palette tarçın bakır kutudakinden koyudur içine sarı karıştırıncada rengi açılmaz turunculaşır akınca çok kötü olur .

karışımımı anlatayım;
2 paket palette tarçın bakır- 9 numara 2 tane oksidan .
yarım paket nevacolor yoğun bakır ve 1 tane 9 numara oksidan.

canım bu boyaları saçlarının uzunluğuna göre karıştırmışın sanırım benim omuzumda saçlarım baya kısa yani bu ölçüyü nasıl yapmalıyım?

Saçın gerçekten çok güzel. Benim de normalde kendi saçım siyaha çok yakın. Ama yaklaşık 5 ay önce röfle yaptırdım ama çok açık oldu ben de üzerine Toffe ve 8.0 numarayı karıştırarak boyadım. Şimdi ya çikolata kahve tonları ya da böyle tarçın bakır istiyorum ama karar veremedim. Benim de tenim açık gözlerim yeşil. Bir de tarçın bakır tutar mı acaba ? Yardımcı olursanız çok sevinirimm :8:

zemini koyu olanlar direk tarçın bakır boyadığında kızıl bir renk oluyor benim rengim açık altın karameldi öyle olduğu halde kırmızılık oldu biraz bikaç yıkamada düzeldi. bikaç yıkamaya kadar dayanırım diyorsan boya ama ilk zamanlar kızılımsı olacaktır sonra akıyor zaten ...

Teşekkür ederim (: Deneyeceğim kararımı verdim.. Benim de şu an orta karamel zaten. Ama 1 cm filan dibim çıktı o da koyu kahve .. En son mu dibi boyasam :S en münasip nasıl ??

harika olmuş..benimde saçım sık röfleli ve çok istiyrm bu renge boyamak ama cesaret edemyrm bi türlü

bayıldım canım çok yakışmış benimde istediğim renk bu fakat siyahtan dönmek oldukça zor :)

Back
X