bu kez erkek tarafıyım, kuzenimin ilişkisi, yorum yapar mısınız?

Kız ilişkide elini cebine atıyorsa haklı, yoksa değil.
Çocuk hem fakir hem gururlu, keşke azıcık da birikimi olsaydı
Ben samanlığın seyran olacağına inanmıyorum, karışmazdım.
İki asgari ücretli evlense ne olacak sanki, ileride maddi olarak yine zorlanacaklar yine mutsuz olacaklar.

ben istemesem de gelip buluyor konu beni. bu arada cidden objektif bakamıyormuşum, cvp veren herkese teşekkürler, böyşe olaın dışından yorumlanması fikir almak açısından cidden iyi oluyor :)

kız da elini cebine pek atmamış öyle duydum ama hediye falan almış bikaç kez ufak tefek yine yapmış bir şeyler..

kız ortak bi çözüm arayalım demiş ama bizimkisi yanaşmıyor bu kez de. galiba benm göremeyip sizin gördüklerinizi görmüş ikisi de..

Ben kızı haklı buldum. Kuzeniniz günlük yaşamış yemiş içmiş gezmiş şimdi dank edince zoruna gitti tabii. Kimse kuruş hesabı yaparak flört etmek istemez. Zaten evlenince zorluğun her türlüsünü yaşıyor insanlar. Siz barıştırmak için müdahale etmeyin. Kendileri halletmeli yoksa kabak sizin başınızda patlayacak

kız ortak bi çözüm arayalım demiş ama bizimkisi yanaşmıyor bu kez de. galiba benm göremeyip sizin gördüklerinizi görmüş ikisi de..
Valla kuzeninizde sorun bence. Kız ortak çözüm arayalım demiş işte, kuzeniniz çok sevse böyle yapmaz. Bir an evvel yolunu çizmeye bakar. Sizinkinde kuru inat, ego var başka bir şey değil.
Kız da kaçsın kurtulsun valla. Her olayda rest çekip köşeye çekilecek adamla olmaz. Yarın bir gün evliyken de böyle yapar. Boşanmak daha zordur, sevgiliden ayrılmak yeğdir.

Bence de karışmayın bi de insanların hayatını konu açmak bence hoş değil. Sıkılmışsınız diye yorumladım

ben istemesem de gelip buluyor konu beni. bu arada cidden objektif bakamıyormuşum, cvp veren herkese teşekkürler, böyşe olaın dışından yorumlanması fikir almak açısından cidden iyi oluyor :)

Ben kızın yerinde olsam uzak dururum ortak cozum mozum de arayamazdim sonuçta adamin maaşı belli.
Ailesinde yokluk gormemiş zorlanir evlense bile, ne gerek var çile çekmeye, babasinin evinde otursun daha iyi.

Hele bu dönem hersey ateş pahasi. Kiz şimdi calisiyor yarin obur gun cocuk olsa kendi bakmak istese dara düşerler.

çözüm de yok heralde onu bildiğinden. teşekkürler :)

en iyisi bu sanırım, zaten niyetleri olsa gerçekten olay bana kadar gelmezdi onu da şimdi farkettim :)

Bence karışmayın kesinlikle, baristirmaya falan kalkmayin.
30 yasinda insanlar bulsunlar orta yolu.

Ben açıkçası bu kosullarda olsam erkek gibi davranirim. Adamin maasi belli, oradan buradan kisa kisa yapabilecegi de belli. Karsi taraf bunu kabul etmiyorsa yapilacak bir sey de kalmiyor. Kiz ne istiiyor ben anlamadim. Asgari ücretli adam ne yapacak, ailesinin evini arabasini mi satacak dugun icin, yorgan bu yani, ayaklari ona gore uzatmak icap eder.

Kiza uymuyorsa bitmesi herkes icin hayirli.

o lafın altı da boş zaten ne çözüm olacak buna, gel düğünü ben yapayım diyecek halleri yok, hayırlısı olmuş demek :/

Kendi ilişkimi gördüm. Birebir böyleydi, hatta bunun kaç küsür senelik olanıydı. Bir kez ağzımı açıp bir şey istemedim. Çöp bile istemedim. Benimki de sigarayı bırakmıştı birikim için. Ailesi bir şey demiyordu. Ama ben kendi ailemin bir tık destek olacağını umut ediyordum. Gerekirse boş eve gelin giderim diyordum. Adam tam nişan yapılacak zamana gelince ben evlenemeyeceğim, param yok dedi. Sanırım bir romantik olan benim şu dünyada. Kız hiç üzülmesin. Doğru olanı yapmış. Ben bir şey sorup, istemedim de ne oldu. Canını sıkmasın. Kuzeniniz de elini taşın altına koymayacaksa bir daha kimseye söz vermesin.

ailesinin evi arabası da yok ki ;( yani bu ihtimallerin hepsi aklıma geldi de biraz çabuk kestirip attlar gibi gelmişti, hani oturup konuşma bi hal çare arama olmadı.. böyle havada kaldı sorunlar sanki.. ama olmayacapı varnış demek hayırlısı ne diyelim :)

Şahsen ben de mantıklı ve biraz maddeciyim. Hayatın realitesi çok farklı. Otuzuna kadar bir erkek çalışıyorsa kenarında köşesinde birikimi, cebinde parası olması lazım. Herkesin hayatı yaşayış tarzı farklı;ama kız da böyle biri tercih etmek istemeyebilir. Ben de istemezdim, bu saatten sonra da asgari ücretle birikim yapılmaz. Kıt kanaat yaşayacaksam, şu aşamada bile kuruş hesabı yapacaksam, karşımdaki adamın hiçbir birikimi yoksa hiç evlenmem daha iyi. Ki kızın tarafının durumu iyi ve yokluk görmemiş, ileride çok su kaldırır bu ilişki.

sen o zaman bitince, benim kadar sevmemiş demek; dedin kesin :) ama hayırlısı işte yaşasaydın o günleri keşke benim kadar sevmeseydi de bitseydi diyecektin, ya da şimdi diyorsun. tek romantik sen değilsin, kız da demiş diyeceğini ama hala gözü bu tarafta. ah biz kadınlar :)

Tabii ki canım. Babaevinde rahatım. Kendime harcayacağım gelirim var. Niye sefalet çekeceğim bir evliliğe giriseyim ki? Körkütük âşık olsa neyse diyeceğim de aynı eve girince o aşk bulutu dağılıyor zaten. Üzgünüm biraz sert bir yorum oldu ama ben gerçekleri hiçbir zaman romantize etmem neyse onu söylerim. Şartlar iyidir evlendikten sonra değişmiştir ona bir şey diyemem ama bile bile lades denmez bu dönemde dememek lazım en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…