- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi cunkuneden
-
Teyzesi gelinin ailesini beğenmiş işte. İnşallah kız ayrılır ve dönmez.Ben mi anlamadım acaba çok karışık teyzem teyzemin kızı ben dedim kuzenim ona dedi
Öbürüne bir şey oldu anlamadım
Vallahi dedim. Baya seviyordu aslında ama adam kriz arttıkça, geçim derdine düştükçe vazgeçmiş demek benden. Ki yaşam standartı benden düşüktü. Daha da düşecek diye nasıl korktuysa... Ben göze almışım ona ne oluyor değil mi? Demek ki herkesin kişiliği farklı. Kız daha şimdiden hani şehir dışına gidecektik diyor, o zaten yapamazmış. Şu anda ayrılık acısı ve şaşkınlığı ile çırpınıyor ama siz söyleyin kıza üzülmesin. Yedi aylık ilişki için değmez.sen o zaman bitince, benim kadar sevmemiş demek; dedin kesin :) ama hayırlısı işte yaşasaydın o günleri keşke benim kadar sevmeseydi de bitseydi diyecektin, ya da şimdi diyorsun. tek romantik sen değilsin, kız da demiş diyeceğini ama hala gözü bu tarafta. ah biz kadınlar :)
:) ya beğendi cidden o ayrı da asıl oğluna üzüldü sanırım, hiç böyle görmemiştik çocuğu; kızın dedikleri mi zoruna gitti gerçekten sevdi mi bilmem hala toparlayamadı tam :/Teyzesi gelinin ailesini beğenmiş işte. İnşallah kız ayrılır ve dönmez.
şimdi iyi ki diyorsunuz inşallah öyle teselli edeyim iki tarafı da? :)Vallahi dedim. Baya seviyordu aslında ama adam kriz arttıkça, geçim derdine düştükçe vazgeçmiş demek benden. Ki yaşam standartı benden düşüktü. Daha da düşecek diye nasıl korktuysa... Ben göze almışım ona ne oluyor değil mi? Demek ki herkesin kişiliği farklı. Kız daha şimdiden hani şehir dışına gidecektik diyor, o zaten yapamazmış. Şu anda ayrılık acısı ve şaşkınlığı ile çırpınıyor ama siz söyleyin kıza üzülmesin. Yedi aylık ilişki için değmez.
İnsan babasını seçemez ama kayinbabasini seçebilir diye bir söz vardı aklıma o geldiTeyzesi gelinin ailesini beğenmiş işte. İnşallah kız ayrılır ve dönmez.
Kız kaç yaşında ? Kuzenin biraz geç kalmış ve kız küçük galiba. Ben kızı haklı gördüm bu devirde bu parayla değil geçinmek, evlenme bile olmaz.:) ya beğendi cidden o ayrı da asıl oğluna üzüldü sanırım, hiç böyle görmemiştik çocuğu; kızın dedikleri mi zoruna gitti gerçekten sevdi mi bilmem hala toparlayamadı tam :/
Kesinlikle, adamın son şansi gibi birşey oldu olduİnsan babasını seçemez ama kayinbabasini seçebilir diye bir söz vardı aklıma o geldi
Ayrılarak tepmiş bu şansıKesinlikle, adamın son şansi gibi birşey oldu oldu
kuzenim 29 o da 25-26 falan sanırım... ya kızın ailesinin durumu da öyle çok çok iyi değilde emekli işte adam evini arabasını yapmış zamanında, benim kuzenin babasında o da yok işte :/Kız kaç yaşında ? Kuzenin biraz geç kalmış ve kız küçük galiba. Ben kızı haklı gördüm bu devirde bu parayla değil geçinmek, evlenme bile olmaz.
ya niyeti o değildi ama çocuğun tamam para konusunda haklısınız da kızı da kullanmayı geçirmemiştir aklından :/Ayrılarak tepmiş bu şansı
Espiri yapıyoruz ya kız zaten açıkgözmüş kullandirmazmis kendiniya niyeti o değildi ama çocuğun tamam para konusunda haklısınız da kızı da kullanmayı geçirmemiştir aklından :/
evet orası da öyleydi :)Espiri yapıyoruz ya kız zaten açıkgözmüş kullandirmazmis kendini
O yüzden sallasin bu kızı, kız da bunu ...oğlan para biriktirsinevet orası da öyleydi :)
Kız fena vs değil mantıklı sorular sormuş.Daha az dışarı çıkalım vs bu etapta söylenecek şeyler değil. Bana denmiş olsa ben de doğru değerlendirmez cimri yediğimin hesabını yapıyor derdim.Herkese merhabalar, bu kez aracı olarak başlattım sayılan bir ilişkide fikir almak istiyorum sizlerden sevgili kk üyeleri :)
Kuzenim erkek, sevdiğim değer verdiğim bir çocuk yaklaşık 5 yaş küçük benden, burada asgari ücretli bir işte çalışıyor, eskiden azcık haylaz olsa da şimdilerde işinde düzen tutturdu ve aşık oldu sanırım evlenmek istiyor (bu zamana kadar evlenicem lafını duymamıştık ağzından çünkü).
her neyse, kızla tanıştıran da benim, o da asgari ücretle çalışan, hoş bir kız ve 7-8 ay oldu sanırım ilişkileri başlayalı. ancak işler sarpa sarıyor gibi, ikisini de tanıyınca, ki kuzenimi teyzemden ötürü de ayrı severim, bana geliyor konular ister istemez ve yardımcı da olmak istiyorum.
evlilik lafı geçtiğinden beri bizim kuzen eski hayatının ceremesini çekmeye başlamış; nerdeyse 30 yaş, sıfır birikim olunca.. işte kıza daha az dışarı çıkalım, yeri gelir yemeği dışarda yemeyelim falan demiş :) kız da geliri bizimkiyle aynı olsa da ailesinin maddi durumu daha iyi; öyle yokluk görmüş biri değil sanki hoşuna gitmemiş bu durum. bizimkine 'sigarayı bırakıp birikim yapıcam diyosun, senin sigara paranla mı evlenicez biz? benim yediğim içtiğimim hesabını mı yapıyosun? şehir dışı sözü vermiştin aylar önce bunun için mi gidemedik bir yere...???' diye ağzına geleni saymış; çocuk geldi nerdeyse ağlayacak çok zoruma gitti bitirdim diyor (ki haklılık payı var bence kesinlikle, kız da çalışıyor sonuçta neyse...)
Kız aramış 'abla ben onu küçümsemedim, geçekçi bir çözüm bulsun istedim sadece, bana açık olmuyordu, işlerin bu noktaya geleceğini bilemedim ' diye ağlıyor (dinleyince ona da hak veriyorum nasıl oluyorsa :/ )
Sonuç olarak iki haftadır ayrılar; kuzenim burda üzgün, kızı duruyorum kız orda üzülüyor.. kız son bir kez aramış bir daha aramam diyor, benim kuzenin de arayacağı yok.. Teyzem arıyor barıştır diyor ama... sanki benim kuzen haklı yani sanki bu kızla beklentileri uyuşmayacak gibi, hiç araya girmeyeyim diyorum siz ne dersiniz (kız fena geldi yani bana biraz, objektif olamıyorum ya da :)
Not: bu süreçte kısa dönem askerlik de var, onu da diyesim geldi nedense
inşallah, ikisinde üzgün görmek istememO yüzden sallasin bu kızı, kız da bunu ...oğlan para biriktirsin
bizimkisinin arkasında kimse de yokki diyememiş de tabi.. anladım kız haklı korkularında , ,inşlh üzülmeden atlatırlar bu süreciKız fena vs değil mantıklı sorular sormuş.Daha az dışarı çıkalım vs bu etapta söylenecek şeyler değil. Bana denmiş olsa ben de doğru değerlendirmez cimri yediğimin hesabını yapıyor derdim.
Ailem destek olur ya da şu gün nişan yaparız vs gibi somut şeyler duymak istiyor olabilir.
kuzenim 29 o da 25-26 falan sanırım... ya kızın ailesinin durumu da öyle çok çok iyi değilde emekli işte adam evini arabasını yapmış zamanında, benim kuzenin babasında o da yok işte :/
Son açtığım konuya bir bakın, daha geçen hafta terkedildim. Buz gibi soğuğum şu anda. Çok seviyordum ama rahatına bu kadar düşkünse onu bu konuda tanıyamamışım. Bu arada ikimizin de arabası var. Aç değil açıkta değiliz. Alt tarafı evliliğimizin ilk bir kaç senesi zor geçecekti. Sanki ömür boyu kıdemimiz artmayacak, bir şekilde miras kalmayacak. İlk sene tatile gidemeyecektik o kadar. Düşündükçe bir kaç sene için mutsuz olacağız demesini öfkeleniyorum. Dört senedir ben herşeyi halledicem sen okulumun son senesi bekle, askerliğimi bekle, maaşımı biriktirmemi bekle derken iyiydi. Kendisi benden yaşça küçüktü, olabilir dedim, dört dörtlük ilişkimiz var, sabredeyim dedim. Dedim de ne oldu? Adamla ayrılırken bile yüzüne kızamadım. Öyle bir depresyona girmişki... Sizin kuzen de hemen gururuma dokundu demiş. E dokunacaksa ve evlenmeyi çok istiyorsa ek iş bulsun, başka sektöre geçsin. Acımasız biri değilim ama kendi tecrübem beni bu hale getirdi şu anda. Benimki bana ne sözler vermişti. Adama son anda zor geldi. Bu kız da şimdi sizin kuzenle barışır, sizin kuzen durur durur yine yok yapamıyorum der, iki taraf da daha çok üzülür.şimdi iyi ki diyorsunuz inşallah öyle teselli edeyim iki tarafı da? :)
tüm söylenelere katılmakla birlikte yan yan geçen 7-8 ay evlilik kararı için yetmezz mi ya? kuzeni geçtim kendim için soruyorum :) ben bu süreci yadırgamamıştım açıkçası. aranızda 30 dan sonra evlenen yok mu biz bu süreci kaç ay şeklinde tutabilirz ki: :)Olmaz bence.
Kuzeninize söyleyin evlenmeyi çok istiyorsa 2 3 şey alabilecek parası olsun.Sonuçta yeni bir ev yeni eşyalar falan hepsi masraf bunların,düğün falan şart değil de evlendikten sonra yaşanacak bir yer şart.Sigarayı bırakıp yapamazsınız bunu,birkaç yıl sağlam çalışmalı.Bu süreçte de görüşse bile bence çok ciddi adım atmasın herhangi biriyle,ben olsam böyle yapardım en azından.
Ayrıca erkek adam birikim yapmak zorundaysa aynı şey kadın için de geçerli.Kızın da birikimi yok anladığım kadarıyla anne baba desteğiyle adım atabilecek o da atsa.Burada aile konusunda farklılık var.Anne babası kredi falan çekip bir şeyler yapsa kuzeniniz yine rahat edemez,üzülür ailesine.Yol yakınken ayrılsın bu kızdan.Zaten 7 aylık ilişkide ne evliliği ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?