bu kez erkek tarafıyım, kuzenimin ilişkisi, yorum yapar mısınız?

Sorun ne biliyor musunuz? 7 aylık sevgiliye, 10+ senelik cefakar eş muamelesi yapmak.
O kızı ne kadar tanıyorsun bir kere? Daha cicim aylarındayken, tat kaçıracak önerilerde bulunuyor. Dün bir bugün iki , ne oluyor yani?
Senesi bile dolmamış ilişki için fazla cüretkar öneriler. Ben olsam direkt soğurdum. Kompleksli bir erkek profili çıkıyor ortaya ne yazık ki. Bu da hiç hoş değil.

ya onu beceremdim pek eski sayılmam buralarda profil görüntüleyemiyor dedi ordan mı bakılıyor bilmem ama... yani maddiyet evet önemli bir sorun ve genelde bunu anladığım kadarı ile erkekler daha çok sorun ediyor. sen sorumluluğu paylaşmayı teklif ettin mi bilmiyorum ama yükü kendi omuzlarında hissediyorlar sanırım. yine de hep çok sevenler mi evleniyor ya da isteyen mi bilinmez. nasip diyip geçiyor insan

duygulara kapıldı sanırım iki tarafta bilmem ki

Yaş faktörü olabilir evet,ama 7 ay dediğiniz şey 2 mevsim ediyor yaklaşık.Bence yine çok kısa.
Neyse ki hatalarının farkına varmışlar,uyuşmuyorlar bence.Kuzen de kız da unutur gider,kimse aşk acısından ölmüyor.

Etmez olur muyum? Arabamı satacağım demiştim zaten. Şimdi düşününce gurur yaptığını düşünüyorum. Zaten bir kere ağzından ben yapamam ben gurursuz değilim gibi bir şey çıkmıştı. Ben kıyaslama yapmasam da kuzenim nasıl evlendi, arkadaşım nasıl evlendi vs biliyordu. Bence etrafımı gördükçe taktıkça taktı. Neyseki sizin kuzen barışmamakta ısrar ediyormuş. Benimki sosyal medaya acı dolu şarkılar paylaşıyor. Biosundan adımı silmemiş falan. Gören ben ayrıldım sanacak.

yo size özel değilde hani bikaç kişi de takılmış da ondan sordum yanlış anlamayın :)

yani o da kız da aramıyor artık burda aramak artık kuzenime düşer bence zaten ama bilemem.. belki barışırsınız sizz de ya ne bileyim ben de duygusalı üzülüyorum böyle severek ayrılanlara...

valla ailemden bana kalacak hiçbir şey yok. arabamız da yok. hep yokluk gördüm. 29 yaşıma yeni girdim, 4 senedir aktif iş hayatındayım. birikim yapmaya, üniversite zamanımdan başladım. 2 sene iş arama sürecim oldu, ufak tefek işlerden kazandıklarımı bile kenara attım. hep kendimi düşünüp birikim yaptım. yeri geldi zevkimden, eğlencemden kıstım, yeri geldi özendiğim şeylerden. bugün evlenecek olsam karşımda benden daha güçlü birini isterim maddi anlamda. 30 yaşına gelmiş adam bu yaşına kadar çalışmadıysa ya da çalıştı ama para biriktirmediyse (ki şu an asgari ücret alıyor olmasını iş hayatına yeni girmesine ya da aşırı vasıfsız olmasına bağlıyorum) o zaman evlilik lafı etmeyecek kardeşim.

siz aralarına girmeyin koskoca insanlar.

bir an erkek üye de mi var dedim yazdıklarınızla kuzenimi bağdaştırıyorsunuz sandım, profil fotosunu da görünce :) yani elinde para tutamaz pek orası öyle, şimdi de bilindik bi giyim markası var ya orda çalışıyor. elbette kız daha önceden gördü sorunları belli ki bence maddiyattan daha büyük sorun ettiği şey de sorumluluk duygusu oldu

Araya girmemek doğru karar. Sen barıştırdıktan sonra çıkan her kavgada gelip sana anlatacaklar iyice arada kalacaksın. Nişan olacak kuzenin elindekini yettiremediği için suçlu olacak, bu duyduğu lafların 10 katını duyacak. Ailesine de laf söylenecek onlar neden yapmıyor benim ailem yaparlen diye. Uzak dur.

Selam.. kuzeninizi mantikli buldum mesela ayda 4 kere yemege gidiyolarsa 2 kere giderler. Sigarayi birakirlar. Iktisatli harcarlar bu guzel bisey. Kizin tavri hosuma gitmedi aslinda ben olsam desteklerdim sevgilimi bu fikri konusunda. Nitekim de evlenirken hatta hala ayni sekilde iktisatliyimdir. Ve bunu teklif eden de bendim. Esim birsey almak istese uygunu aldiririm. Nisan dugun alisverisinde de oyle oldu. Burada bi uye vardi nisan icin 1500 luk coook uygun zar zor buldum elbise diye konusan. Sanirim bu kiz da o tip gibi geldi bana. Yani uzun lafi kisasi kizi kuzeninize uygun bulmadim ben.

böyle farklı bakış açılarını görmek güze :) tek sorun o değildi ama sanki... birikim yok, bekle dese beklese kız belki erkek korkup kaçacak onlar da olmulş işte, kız da beklediği ile kalacak. burda kararlı olup kıza cesaret vermesi gereken yerde iyice korkutan erkek de de sorun var sanırım

Valla o ayları nasıl geçirdiğinizle alakalı bence :) ben tam 30 yaşında evlendim ama 15 yaşından beri en iyi arkadaşımdı evlendiğim adam 8 aylık sevgililik sonrası evlendik birbirimizi zaten çok iyi tanıyorduk ve sevgililiğimizi de görmüş olduk. Haftasonları birlikte kalıyorduk falan.

Aynı şekilde 33 yaşında kardeşim şimdi aynı yaştaki sevgilisiyle 7 ayda evlenme kararı aldı ama 2 haftadan sonra birlikte yaşamaya başladır. 7/24 birlikteler ve ev durumlarını görüp tarttılar.

Siz cafelerde haftada 2 gün buluşacaksınız 7 ay çok az mesela. Yok aynı evde yaşayabiliriz derseniz gayet yeterli :) yani 7 ay var 7 ay var. Kuzeniniz için 7 ay erken dışarıda bile buluşamıyorlarmış ayol parasızlıktan neredeyse.

Ayrılmaları da hayırlı olmuş bence. İki çıplak bir hamama yaraşır derler. Belli ki iki tarafın birikimi yok. Asgari ücretle olacak iş değil. Kirayı, faturaları, mutfak masrafını kıt kanaat ödeseler koltuk, yatak, tabak almayacaklar mı? O iş yaş.

evet ya konuşurken öyle yaşa, aya falan geldi sohbet ama herkes o kadar şanslı değil:) bizim buralarda aynı evde yaşayarak tanıma olayı biraz zor gibi :/ kızın da birikimi faan var mı bilmem ama hani yarı yarıya sorumluğu paylaşalım dese hadi en iyi ihtimal bizimkisi kız kadar para çıkarıp koyabilir mi ortaya bilmem. bide yani erkek tarafı her şey ortak yapılsa da ne bileyim yine bir tık fazla sorumluluk oluyor; kız demez düğün salonu paramı, gelin başımı, takacağı belki iki bileziği parasını da ben veremem dese hak veririm yani bilmiyorum :) kız şey diyormuş paramla koca alamam ay gülsem mi ağlasam mı

Hah evet o sorun icin ise sunu yazacaktim unuttum asgari ucrete calismak yerine guzel bi is bakilabilir. Aileden olsun es dost cevreden olsun is konusunda referans olup yardimci olabilecek birileri varsa super olur.ornek veriyim esimin calistigi yerde sevkiyatci 6 milyar maasi var. Depocuda oyle. Pazarlamasi ise 6000 arti prim aliyor maasi 8-9a cikiyor. Insanlar cok kalifiye olmasalar bile bu paralari kazanabiliyir. Tabi bu maasli is bulmak mesele ama imkansiz degil.bir de benim esim bu ise girmeden once issizdi ve issizken evlenmistim. Once sevkiyatci oldu sonra pazarlamaci. Allahin evlenenlere yardiki gercekten mucize hayret verici sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…