- 9 Haziran 2019
- 471
- 885
- 33
- 30
- Konu Sahibi cunkuneden
Qhaklısınız hemcinsim olarak onu da anladım tabi ama kendini keşke daha güzel bir dille ifade etseydi.. ya da en iyi bu oldu belki de. teşekkürler :)
Kadının ölçüsüyle erkeğin ölçüsünün farklılığı bu işte. Kadın 10 tane sorun yaşayıp onlar üst üste bince laf eder. Erkek ise bir sorun hafif çıksa, azıcık onun eksiği konuşulsa kafasının çalışma şekli bellidir: "ben bunu kabul edemem". Kız onun geçmişte sürdüğü ağustos böceği hayatı sonucunda evlenmek için aşırı derece verici olacak ama erkek bir tartışmayı dahi idare etmiyor. Sefa sürdüğü dönemin cefasını kız çekecek.Ki bence bahane bu, kendisi de evlilik için bu kadar kendini sıkabilecek biri değil.Askere dahi gitmemiş şimdiye kadar. Erkeğin yük altına girmekten çekindiği evliliklerin hiçbirinin iyi olduğunu görmedim. Kız gene mantıklı değil duygusal davranıp barışmaya yanaşmış ama Allah'ın sevgili kuluymuş. Barıştırmayın bence. Zaten insanları evlilik gibi bir konuda yönlendirmek yanlış. Tanıştırmışsınız, olmamış. Haklarında hayırlısı olsunkız ortak bi çözüm arayalım demiş ama bizimkisi yanaşmıyor bu kez de. galiba benm göremeyip sizin gördüklerinizi görmüş ikisi de..