Belki sizi tanımıyorum ama inanın okadar sevindimki. Burası bana okadr iyi geliyoki hergün böyle güzel haberler alalım işallah. Zor dönemler yaşamışsınız ama işallah Allahın izniyle bebeğinizi sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alıcaksınız.kendinizi stresten yorgunluktan uzak tutun hayırlı olsun işallah Allah hepimizin yanında olsungüzel haberlerinizi bekliyoruz .
ayrıca daha önce yaşadıklarınızı düşünüp bebişi üzmeyin çünkü biliyosunuz stres her kötülüğün başı sağlıklı hamilelikler dilerim.
seninde güsel düşüncelerin için çokkkk teşekürler inan burda okadar çok öyküler varki tecrübe kazanıyoruz allah herkesin dileğini veriri biraz sabır ve tevekül gerekli sanırım inşlah temenin bi evladım olsun arkadaşlarım gibi ve isteyeninde olsun inşlahh stres konusunda çok haklısın kendimi telkin etmeye çalışıyorum inşşlah başarıcam allaha emanet ol sevgiyle kal.
seninde güsel düşüncelerin için çokkkk teşekürler inan burda okadar çok öyküler varki tecrübe kazanıyoruz allah herkesin dileğini veriri biraz sabır ve tevekül gerekli sanırım inşlah temenin bi evladım olsun arkadaşlarım gibi ve isteyeninde olsun inşlahh stres konusunda çok haklısın kendimi telkin etmeye çalışıyorum inşşlah başarıcam allaha emanet ol sevgiyle kal.
amin cnm işallah Yüce Allahım her dileyene tattırsın bizlerde içinde güzel gelişmeleri burdan takip edicem sizlerin tecrübelerinden yararalnıcam tekrar hayırlı olsun sende Allaha emanet ol ve bebişte
gözün aydın canım hayırlı olsun diyeyim önce inşallah bu sefer meleğin sana sıkı sıkı tutunur ama lütfen olumsuz düşünceler getirme aklına ben hep baştan beri bişey olcak diye diye içim hep huzursuz ola ola 3 aylıktı karnımda öldü güzel düşünki güzel olsun belki elinde değil biliyorum bende bugün hamile kalsam yine aynı kaygıları yaşayacağım ama şunu unutmamak lazım kısmetten ötesi yok hadi şimdi onu kucağına alacağını düşün düşünki meleğin senin onu istediğini anlasın ve seni bırakmasın
anneler gününde hamile olabileceğimi hissetim bunu burdaki bi arkadaşım lada paylaştım dün test yaptım ve hamileyim çok sevinemiyorum daha önce 8 yıllık evlilik hayatıma 3 aşılama 2 tüp bebek 2 boş gebelik yaşadım ve çok sevinemiyorum dr gitim kan sulandırcı iğne verdi düşük için hap çalışıyorum kafama takmıcam herşeyi allaha bıraktım Allah isteyen herkese nasip etsinnnn