Saç Kesim Şekilleri Bu kez konu ben..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
3.953
12.817
408
İstanbul
merhaba hanımlar konu kendim ,görünüşüm derdim de bu.. 29 yaşındayım 1 cocuk annesiyim.. 1.60 m boyunda 65 kiloyum. Kilo fazlam var biliyorum hala hamilelik oncesıne donemedım :((( Bakımlı bi kadın sayılmam galiba.. Her gun sebamedle yüzümü yıkadıktan sonra tonikle temizlik. Haftada bi sıyah nokta bandı kullanırım. Ayda bi kaşlarımı alırım.. Dışarı çıkarken göz kalemi ve bb kermle dudak parlatıcı kullanırım.. Tesettürlü bi kadınım 15 yaşından beri.. Saç bakımı ile ilgili pek bi şi bilmiyorum malesef ve saçlarımın önü elektrikleniyor.. Saçlarım dalgalı , istediğim gibi bakım yapamadığım için de saçlarımı hep kısa kestiririm.. Sizden akıl almak istiyorum saçlarım ve genel olarak bakım için sizneler yapıyorsunuz

merhaba hanımlar konu kendim ,görünüşüm derdim de bu.. 29 yaşındayım 1 cocuk annesiyim.. 1.60 m boyunda 65 kiloyum. Kilo fazlam var biliyorum hala hamilelik oncesıne donemedım :KK43:(( Bakımlı bi kadın sayılmam galiba.. Her gun sebamedle yüzümü yıkadıktan sonra tonikle temizlik. Haftada bi sıyah nokta bandı kullanırım. Ayda bi kaşlarımı alırım.. Dışarı çıkarken göz kalemi ve bb kermle dudak parlatıcı kullanırım.. Tesettürlü bi kadınım 15 yaşından beri.. Saç bakımı ile ilgili pek bi şi bilmiyorum malesef ve saçlarımın önü elektrikleniyor.. Saçlarım dalgalı , istediğim gibi bakım yapamadığım için de saçlarımı hep kısa kestiririm.. Sizden akıl almak istiyorum saçlarım ve genel olarak bakım için sizneler yapıyorsunuz
saç kremi kullan pek elektriklenmez benim saçlarım neredeyse belime kadar herhangi bir sorun yaşamıyorum bu konuda

Doğal ve temiz olmak güzel. .
Aşırı kg yok . .
Değişiklik istiyorsanız kesim, boya olabilir. .

Çözümü bu kadar basit mi acaba .. Şampuan olarak bioksin kullanıyorum sac dokulmesıne karşı etkili.. Siz hangi marka saç kremi kullanıyorsunuz
head & shoulders şampuan ve saç kremi şu sıralar

bazen kullandığım saç kreminin markaları değişiyor dove,pantene

saç kremini şampuanı iyice duruladıktan sonra uç kısımlarına sür iyice beklet en az 3 dakika sonra iyice durula

SG_3745632.jpg
birde arada bakım yağı sürüyorum ben pantenin

Çok uzun ama anlatayım ;)
İlk olarak 23 kilo verdim. hamile kaldığım kilonun bile altına indim. Hergün duş almaya özen gösteririm ve mutlaka saçımı düzleştirirm sevmiyorum kabarık saçı.
Hafta da bir içtiğim kahvenin telvesini yüzüme sürerim güzel temizliyor.
Oje çok çok severim ama sadece regl dönemlerinde sürüyorum.
Hafta da bir mutlaka ayak bakımı yaparım sıcak suya koyar içine saç kremi koyarım daha iyi çıkıyor deriler.
Kaş bıyık yok bende kıl,yün tüy de az onları da evde kendim yapıyorum ;)
Bu ara favorim birde yoğurt karbonat karıştırıp yüzüme sürmek iyi bakım yapıyor.
Makyaj ah vazgeçmediğim çok seviyorum. Ama abartı olmadan tabi. Akşam da mutlaka temizlerim makyajımı.
Eeee süslü olmayı seviyorum kısaca bu ;)

kendi adıma her gün duş alır, mis kokular kullanırım, cildimi bebe yağıyla nemlendiririm, yüzüme dermokozmetik ürünler kullanırım, allık ve kapatıcı kullanmadan bakkala bile gitmem, saçlarıma mutlaka şekil veririm, kıl tüy görmeye tahammülüm yok asla ihmal etmem, evde tekken bile çirkin eski pijamalar giymem, kışın tayt takımları, yazın şortlu takımlar, mini penye elbiseler giyerim. tırnaklarım asla bakımsız değildir, bu kadar :)

size de önerim en az 5 kg verin, saçlarınız güçsüzse boyamayın daha beter olur, keratinli bakım kürleri kullanın (selective amino keratin önerebilirim) dalgalı saçı kısayken şekillendirmek daha zor, birz uzatmayı deneyebilirsiniz.

kendi adıma her gün duş alır, mis kokular kullanırım, cildimi bebe yağıyla nemlendiririm, yüzüme dermokozmetik ürünler kullanırım, allık ve kapatıcı kullanmadan bakkala bile gitmem, saçlarıma mutlaka şekil veririm, kıl tüy görmeye tahammülüm yok asla ihmal etmem, evde tekken bile çirkin eski pijamalar giymem, kışın tayt takımları, yazın şortlu takımlar, mini penye elbiseler giyerim. tırnaklarım asla bakımsız değildir, bu kadar :)

size de önerim en az 5 kg verin, saçlarınız güçsüzse boyamayın daha beter olur, keratinli bakım kürleri kullanın (selective amino keratin önerebilirim) dalgalı saçı kısayken şekillendirmek daha zor, birz uzatmayı deneyebilirsiniz.
Vay be masallah sizede

Çok uzun ama anlatayım :KK66:
İlk olarak 23 kilo verdim. hamile kaldığım kilonun bile altına indim. Hergün duş almaya özen gösteririm ve mutlaka saçımı düzleştirirm sevmiyorum kabarık saçı.
Hafta da bir içtiğim kahvenin telvesini yüzüme sürerim güzel temizliyor.
Oje çok çok severim ama sadece regl dönemlerinde sürüyorum.
Hafta da bir mutlaka ayak bakımı yaparım sıcak suya koyar içine saç kremi koyarım daha iyi çıkıyor deriler.
Kaş bıyık yok bende kıl,yün tüy de az onları da evde kendim yapıyorum :KK66:
Bu ara favorim birde yoğurt karbonat karıştırıp yüzüme sürmek iyi bakım yapıyor.
Makyaj ah vazgeçmediğim çok seviyorum. Ama abartı olmadan tabi. Akşam da mutlaka temizlerim makyajımı.
Eeee süslü olmayı seviyorum kısaca bu :KK66:
Ya nasil verdiniz 23 kiloyu bende istiyorum ama git gide kilo aliyorum

merhaba hanımlar konu kendim ,görünüşüm derdim de bu.. 29 yaşındayım 1 cocuk annesiyim.. 1.60 m boyunda 65 kiloyum. Kilo fazlam var biliyorum hala hamilelik oncesıne donemedım :KK43:(( Bakımlı bi kadın sayılmam galiba.. Her gun sebamedle yüzümü yıkadıktan sonra tonikle temizlik. Haftada bi sıyah nokta bandı kullanırım. Ayda bi kaşlarımı alırım.. Dışarı çıkarken göz kalemi ve bb kermle dudak parlatıcı kullanırım.. Tesettürlü bi kadınım 15 yaşından beri.. Saç bakımı ile ilgili pek bi şi bilmiyorum malesef ve saçlarımın önü elektrikleniyor.. Saçlarım dalgalı , istediğim gibi bakım yapamadığım için de saçlarımı hep kısa kestiririm.. Sizden akıl almak istiyorum saçlarım ve genel olarak bakım için sizneler yapıyorsunuz
Bende Tesettürlüyüm bence saç konusunda bi avantaj. Mesela ben açık olsam hayatta sarıya saçımı boyatmam simdi platin sarısı :) eşim böyle çok seviyo. Doğum sonrası kilo problemi bende se var maalesef bi 10 kilo vermem lazım. Dile kolay :))) gerçi 19 kilo verdim. Sık sık saçlarımı düzleştiririm kendimi güzel gormek için. Bide evde öyle diz yapmış Eşofman giymem genelde tayt üstü badi tarzıdır öyle daha iyi hissediyorum kendimi.

Hanımlar bekarken de evde böyle süsleniyor muydunuz. Ben bekarım ve evde taytlı filan duramam tesettürlüyüm zaten. Saçımı başımı yapamam makyaj vs. Yani bekarken böyle olan evlenince değişir mi :)
Konu sahibi bi düzleştirici edinmeni öneririm. Dalgalı saçla baş etmek zor.

Hanımlar bekarken de evde böyle süsleniyor muydunuz. Ben bekarım ve evde taytlı filan duramam tesettürlüyüm zaten. Saçımı başımı yapamam makyaj vs. Yani bekarken böyle olan evlenince değişir mi :)
Konu sahibi bi düzleştirici edinmeni öneririm. Dalgalı saçla baş etmek zor.
Degismez ama ister esine guzel gozukmek falan filan

Back
X