Saç Kesim Şekilleri Bu kez konu ben..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ya öyle direk kuaförden çıkmış gibi olmasına gerek yok ki ne kadar yapsan kârdır. Ben mesela kızımı ayakta sallarken o işi hallediyorum :)) üstün körü düzleştirdikten sonra saç bantları kullan. Kilo vermek bence önemli beniö biraz kilo takıntım var. Evlenirken 52 kiloydum. Evlendim 10 kilo aldım nasıl olduğunu bile anlamadım hamile kaldım hemen Ardından 22 kilo da öyle aldım etti mi 84 kilo :) şu an 65 kiloyum 10 kilo daha vericem 55 güzel oluyor bende 52 baya zayıf oluyor 168 boya ama Zayıflık güzellik getiriyor bence baya. Guzel kokmak da çok önemli ben kocamın yastığına da uzaktan parfümü sıkarım ki yatarken bile benim kökümü alsın :)
Walla ben 1.60 boyla 55 olsam şükredeceğim.. Yastığa parfüm sıkmak heeee iyi fikirmiş.. Ne işveli hatunsunuz ya ne güzel

Bisey sorabilir miyim bebe yağı vücutta tuylenme yapmiyo mu

hayır hiç yapmadı bende, gerçi ben çok beyaz tenli ve az tüylü bir kadınım, olanı da lazerle hallettim :) ama mesela kollarıma sırtıma sürerim hiç tüylenme olmadı, yazları da denizden sonra excipial lipo sürüyorum o da yumuşacık yapıyor, ille yumuşak olacağım yani :confused:

hayır hiç yapmadı bende, gerçi ben çok beyaz tenli ve az tüylü bir kadınım, olanı da lazerle hallettim :) ama mesela kollarıma sırtıma sürerim hiç tüylenme olmadı, yazları da denizden sonra excipial lipo sürüyorum o da yumuşacık yapıyor, ille yumuşak olacağım yani :confused:
Ya ben hamilelikte catlagm olmasn diye suruyum dedm bacaklarmn iç kismnda hiç yoktu tuylenme yaptı biraktm surmeyi

Walla ben 1.60 boyla 55 olsam şükredeceğim.. Yastığa parfüm sıkmak heeee iyi fikirmiş.. Ne işveli hatunsunuz ya ne güzel
Ya işte evlendiğimiz gibi olmak istiyorum adam gram almadı 3 yılda ben şiştim :/ Bayram sonrası beni diyet bekliyor :) ya saç boyası konusunda ben çok erken bulaştım :) eşim sarı sevince en son sarıya da bunlaştım yalnız iyiki yaptırmışım :) benimkinin Aşkı tavan yaptı :) ben Biodermanon ürünlerini kullanıyorum ama ciddi bi gözenek problemim var onun için da Bayram sonrası cilt bakımına başlıcam

Ya ben hamilelikte catlagm olmasn diye suruyum dedm bacaklarmn iç kismnda hiç yoktu tuylenme yaptı biraktm surmeyi

tüylenmenin nedeni hamilelik de olabilir, ben hamileyken çatlamamak için lierac kullandım ama çatladım, sonradan bir yakınım clarins huile tonic i önerdi onu kullanmaya başladıktan sonra çatlaklar durdu ama biraz geç kalmıştım :mad:
vazelinin kakao yağlısını kullanan arkadaşlarım da memnun kaldılar, aslında temel olay nemlendirmek ve bol su içmek, vucut yatkın değilse çatlak olmuyor.

tüylenmenin nedeni hamilelik de olabilir, ben hamileyken çatlamamak için lierac kullandım ama çatladım, sonradan bir yakınım clarins huile tonic i önerdi onu kullanmaya başladıktan sonra çatlaklar durdu ama biraz geç kalmıştım :mad:
vazelinin kakao yağlısını kullanan arkadaşlarım da memnun kaldılar, aslında temel olay nemlendirmek ve bol su içmek, vucut yatkın değilse çatlak olmuyor.
Valla yatkn :D kalcamda var surekli kilo alıp verdgm için bi kilo alsam bile vücut direk vermek.için cabaliyo sonra çatlaklar gelsn bakalm hamilelikte olcak mi

merhaba hanımlar konu kendim ,görünüşüm derdim de bu.. 29 yaşındayım 1 cocuk annesiyim.. 1.60 m boyunda 65 kiloyum. Kilo fazlam var biliyorum hala hamilelik oncesıne donemedım :KK43:(( Bakımlı bi kadın sayılmam galiba.. Her gun sebamedle yüzümü yıkadıktan sonra tonikle temizlik. Haftada bi sıyah nokta bandı kullanırım. Ayda bi kaşlarımı alırım.. Dışarı çıkarken göz kalemi ve bb kermle dudak parlatıcı kullanırım.. Tesettürlü bi kadınım 15 yaşından beri.. Saç bakımı ile ilgili pek bi şi bilmiyorum malesef ve saçlarımın önü elektrikleniyor.. Saçlarım dalgalı , istediğim gibi bakım yapamadığım için de saçlarımı hep kısa kestiririm.. Sizden akıl almak istiyorum saçlarım ve genel olarak bakım için sizneler yapıyorsunuz
canım bence bunu dert edinme kendine . Sonuçta herşey senin elinde dış görünüşünle ilgili kararlar al ve bunları uygula.
saçına hafta da bir yağ bakımı yapabilirsin.
Bakım demek illa makyaj yapmak değildir zaten .

Yediklerinize dikkat ederek ve birazda hareketinizi arttirarak kilo verin.
Sonrada saciniza degisik bir kesim yaptirin kendinizi iyi hissetmenizi saglar.
Isterseniz sadece uclarini boyatabilirsiniz.
Giyim tarzinizi degistirebilirsiniz.
Bunlari istemeniz bile kendinizi onemsediginizi gosteriyor.

canım bence bunu dert edinme kendine . Sonuçta herşey senin elinde dış görünüşünle ilgili kararlar al ve bunları uygula.
saçına hafta da bir yağ bakımı yapabilirsin.
Bakım demek illa makyaj yapmak değildir zaten .
Saç bakımı için napabilirim. Dökülmesini önlemek için bioxcin fort kullanıyorum burda arkadaslar sac kremi tavsiye ettiler. Bunu deneyeceğim.. Argan yağını bir yerde duymuştum onun nasıl kullanıldıgına bakmam lazım

Yediklerinize dikkat ederek ve birazda hareketinizi arttirarak kilo verin.
Sonrada saciniza degisik bir kesim yaptirin kendinizi iyi hissetmenizi saglar.
Isterseniz sadece uclarini boyatabilirsiniz.
Giyim tarzinizi degistirebilirsiniz.
Bunlari istemeniz bile kendinizi onemsediginizi gosteriyor.
Kilo için biraz da okulların acılmasını bekliyorum öğretmenim okul açılınca koşturmaca başlıyor. İster istemez 1-2 kg gidiyor..

Saç bakımı için napabilirim. Dökülmesini önlemek için bioxcin fort kullanıyorum burda arkadaslar sac kremi tavsiye ettiler. Bunu deneyeceğim.. Argan yağını bir yerde duymuştum onun nasıl kullanıldıgına bakmam lazım
canım hazırlar işe yaramıyorda doğal zeytinyagı bulursan onu elini yakmıcak derecede ısıt saçına uygula haftada bir çok iyi geliyor.

merhaba hanımlar konu kendim ,görünüşüm derdim de bu.. 29 yaşındayım 1 cocuk annesiyim.. 1.60 m boyunda 65 kiloyum. Kilo fazlam var biliyorum hala hamilelik oncesıne donemedım :KK43:(( Bakımlı bi kadın sayılmam galiba.. Her gun sebamedle yüzümü yıkadıktan sonra tonikle temizlik. Haftada bi sıyah nokta bandı kullanırım. Ayda bi kaşlarımı alırım.. Dışarı çıkarken göz kalemi ve bb kermle dudak parlatıcı kullanırım.. Tesettürlü bi kadınım 15 yaşından beri.. Saç bakımı ile ilgili pek bi şi bilmiyorum malesef ve saçlarımın önü elektrikleniyor.. Saçlarım dalgalı , istediğim gibi bakım yapamadığım için de saçlarımı hep kısa kestiririm.. Sizden akıl almak istiyorum saçlarım ve genel olarak bakım için sizneler yapıyorsunuz
Düzleştirici alıp sürekli düzleştireceksin.uçlarına da serum kullanabilirsin

Bakım yağı olarak ne kullanıyorsunuz.. Ah keşke ben de sizin kadar başarılı olsam şı saç kesim boyama fln konusunda
Urban'nın mavisini kullanıyorum ama diğerlerinden pek farkı yok. Evde var diye ona devam ediyorum.
Elseve'nin bakım yağından ciddi anlamda memnun kalmıştım. Diğerleri gibi ağırlaştırmıyor. Elseve'in sıvı saç kremleri de güzel oluyor. evdeki bitince ondan devam edeceğim.

Ben sabah kalkarim esimi gönderirim sonra daginikligi falan toplar bi cay icerim oglen 12 ile 1 arasi tekrar yatarim.
Kalktiktan sonra bir duş alirim.
Genel olarak kullandigim peelingim tonigim ve kremim vardir.
Ben de tesetturluyum, saclarim gür ama kestirdim dermokozmetik bir sampuan kullanıyorum ve taramama bile gerek kalmiyor, cok guzel. Sac kremi sac döktüğü icin kullanmayi tercih etmiyorum.
Daha sonra makyaj yaparim evin icinde. Cok severim ama genelde gec saatlerde yaparim. Kılı tüyü asla sevmem zaten lazer yaptirdigim icin yok. Ama kaslarımı falan duzenli alirim ha eger bir sebepten uzatmiyorsam..
Aksamlari da kullandigim soyucu kremlerim var bi de canlandirici serum kullanirim. Evde de elbise giyerim mini elbiseler falan.
Boyle seyler iste :-)
Bazen kendimi cok saldigim oluyor ama yine toplamaya calisiyorum :))
Haa bir de unutmadan 2 3 ayda bir profesyonel cilt bakimi yaptiririm kesinlikle tavsiye ederim...

canım saç elektriklenmesi için bebek yağı kullabilirsin. Özellikle banyodan sonra saçın nemliyken biraz sür. Kuruyken de yapabilirsin ama en iyi sonucu nemliyken veriyor. Hem zararsız hem de saçı besliyor, kırılmaları engelliyor.
Ben uzun zamandan beri kullanıyorum.

:KK57: 50 kilo mu helal olsun:KK9:
İnşallah gaza geldim yapacağım:rolleyes:
Çok teşekkürler canım arada sıkışınca ben sana yazayım sen ver bana gazı senin yolunda emin adımlarla ilerliyim:KK75:
:KK73::KK5:
Yaz canım yaz. Bi kahveeee diye seslendi mi ben burdayım ;)
Bugün yapıcak olanı unutma yoklama alıcam :D

6 kilo vermek zor değil mi ya ben doğumdan sonra 20 ayda anca 8 kilo verdim irade yok ben de demek ki :KK43: kıl tüy sorununu evlenmeden epilasyonla hallettim cok sukur bı de o olsa napardım acaba :KK43: bandana ii fikirmiş teşekkürler.. Yasemin kolonyasını ilk kez dıyıyorum o da aklımda olsun
kız zor deel 6 kilocuk nedirki ben 8 ayda verdım nerdeyse 35 kıloyu yasemın kolanyası mutlak bul dene süper kokusu var ama tek yasemın olcak karışık kokular olmayacak ıcınde .

Back
X