Saç Kesim Şekilleri Bu kez konu ben..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Degismez ama ister esine guzel gozukmek falan filan
Değişmek istiyorum ama bekarken evde erkek kardeşimin babamın yanında şıkır şıkır görünmek istemiyorum yoksa üşengeçliğimden değil. Yani içimde o potansiyel var da bakalım umarım açığa çıkar zamanı gelince :D

Sıvı saç kremi kullanıyorum yoksa benimkiler de kabarıyor. Bir de nemliyken bakım yağı sürüyorum.
Kırık olunca da tiftik tiftik oluyor, kırıkları mutlaka alırım. Kuaföre gitmem, boyamı, kesimimi kendim yaparım.
Maşa, fön, düzleştirici çok çaresiz durumda değilsem ve acelem yoksa kullanmam. Vaktiyle ceremesini çok çektim çünkü.
Dermokozmetik ürünler ve doğal sabunlar kullanıyorum, gözeneklerim bile kapandı diyebilirim.
Makyaj pek yapmam ama cilt temizliğime çok dikkat ederim. Her gece muhakkak temizliği ve bakımı yapar öyle yatarım.

kilo vermek tamam dile kolay ama isteyince oluyor. yani sızlanmak yerıne başlasanız mesela ben tam35 kılo verdım benımde boyum 1.60 ve asla 65 olmadım o kadar vermem rağmen 68 gördüm en son zaten sonra hamile kaldım . yani 5 yada 6 7 kılo vermek ınanaın zor değil . sonra ben de hergun dus alanlardanım evde parfüm değil daha çok vücut spreyi ya da yasemin kolanyası şiddetle tavsiye ederım kullanın. saçlar için kısada olsa şekilli kısa olsun bandana kullanabılırsınız düzleştiremiyorsanız .kaşlarınızı vb tüy kıllarınızıda düzenli aldırın ve asla evdede olsa paspal gezmeyin derim .şimdilik bukadar.

Çok uzun ama anlatayım :KK66:
İlk olarak 23 kilo verdim. hamile kaldığım kilonun bile altına indim. Hergün duş almaya özen gösteririm ve mutlaka saçımı düzleştirirm sevmiyorum kabarık saçı.
Hafta da bir içtiğim kahvenin telvesini yüzüme sürerim güzel temizliyor.
Oje çok çok severim ama sadece regl dönemlerinde sürüyorum.
Hafta da bir mutlaka ayak bakımı yaparım sıcak suya koyar içine saç kremi koyarım daha iyi çıkıyor deriler.
Kaş bıyık yok bende kıl,yün tüy de az onları da evde kendim yapıyorum :KK66:
Bu ara favorim birde yoğurt karbonat karıştırıp yüzüme sürmek iyi bakım yapıyor.
Makyaj ah vazgeçmediğim çok seviyorum. Ama abartı olmadan tabi. Akşam da mutlaka temizlerim makyajımı.
Eeee süslü olmayı seviyorum kısaca bu :KK66:
Çocuk varmı?
Ben hiç başaramıyorum böyle şeyler. Ayda 1 kuaföre gidebiliyorum diye halay çekecem. Bakım falan da yok.:KK14:

Benim saçlarım kalın dalgalı, kıvırcık da diyebiliriz. Sürekli bir şeyler sürdükçe bozuluyor. En beğendiğim ürün HC şampuan oldu, nemlendiriyor falan. Üzerine de 7/24 krem sürünce al sana dışarı çıkmalık saç...

Son düzenleme:
Sıvı saç kremi kullanıyorum yoksa benimkiler de kabarıyor. Bir de nemliyken bakım yağı sürüyorum.
Kırık olunca da tiftik tiftik oluyor, kırıkları mutlaka alırım. Kuaföre gitmem, boyamı, kesimimi kendim yaparım.
Maşa, fön, düzleştirici çok çaresiz durumda değilsem ve acelem yoksa kullanmam. Vaktiyle ceremesini çok çektim çünkü.
Dermokozmetik ürünler ve doğal sabunlar kullanıyorum, gözeneklerim bile kapandı diyebilirim.
Makyaj pek yapmam ama cilt temizliğime çok dikkat ederim. Her gece muhakkak temizliği ve bakımı yapar öyle yatarım.
Ne kullaniyorsun cilt icin.

Çocuk varmı?
Ben hiç başaramıyorum böyle şeyler. Ayda 1 kuaföre gidebiliyorum diye halay çekecem. Bakım falan da yok.:KK14:
İki tane ellerinden öperler ;)
Ve burda kimsemiz yok, eşim de yoğun çalışır kızlarıma tek başıma yetmeye çalışıyorum. Kuaför ede beraber gidiyoruz, tuvalete de.
Çok kolay bir hayatım yok ama kendime sabah 5 te olsa mutlaka vakit ayırırım.
Sende kaç tane çocuk?

İki tane ellerinden öperler :KK66:
Ve burda kimsemiz yok, eşim de yoğun çalışır kızlarıma tek başıma yetmeye çalışıyorum. Kuaför ede beraber gidiyoruz, tuvalete de.
Çok kolay bir hayatım yok ama kendime sabah 5 te olsa mutlaka vakit ayırırım.
Sende kaç tane çocuk?
1 :KK53:
Benimde kimsem yok tek başıma ilgileniyorum akşamları biraz babası.ama kendimi çok saldım işte.. Çocuk uyuduktan sonra yığılıp kalıyorum. Dertliyim bu konuda :KK43:

Ya nasil verdiniz 23 kiloyu bende istiyorum ama git gide kilo aliyorum
Çok basit kurallar uyguladım tabi bana göre basit ;)
Saat 6 da akşam yemeği biter benim. Beyaz un, beyaz ekmek hiç hiç yemem.
Her sabah mutlaka aç karnına sade türk kahvesi içerim ki faydası olduğuna inanıyorum.
Her yemeğin yanına ne otu bulursam koydum. Marul olur, maydanoz olur biber olur otladım yani :D
Ekmek yememezlik yapmadım sabah 2 dilim tam buğday ekmeği yedim. Abur cubur hiçç sevmem zaten. Şeker ıhhh yemem tatlı falan. Tabi rahatsızlığımın da bunda etkisi büyük. Tatlı yiyemiyorum eskiden de sevmezdim şimdi yasak olunca hiç tüketmiyorum.
Uygularsan hormon sorunun yoksa kilo verirsin. Sorun zaten şu boğazı tutmak. Ben tutabiliyorum. Ha birde bol bol çocuk peşinde koşuyorum sağolsunlar spor yaptırıyorlar bana ;)

Ben doğal olmak istemiyorum galiba.. Saçlarımı boyatsam mı dedim, sonra saclarında beyaz yokken boyatma dedim kendime.. Ama bi bakım bi şeyler şart da saçıma ne oldugunu ben de bilemedim.. Hele şu önlerinin elektriklenmesi beni deli ediyor
eşarbı çıkarırken mi elektirikleniyor?

1 :KK53:
Benimde kimsem yok tek başıma ilgileniyorum akşamları biraz babası.ama kendimi çok saldım işte.. Çocuk uyuduktan sonra yığılıp kalıyorum. Dertliyim bu konuda :KK43:
Bende akşam erken eve gelen baba da yok gece 2 de geldimi seviniyorum o derece ;)
O kadar koşturmaca var ki hayatımda eğer kendime de bakmazsam kesinlikle çökerim. Akşam kızımı beşiğine koydum uyusun diye tabi bende oda da oturuyorum o uyuyana kadar o arada saçımı düzleştirdim :D
Evde basit ama etkili olan bakımlar yapıyorum. Bebek ne kadarlık?
Mesela leğene koy sıcak suyu içine biraz saç kremi koy ayaklarını hem dinlendiriyor hemde ölü deriler kalkıyor bir ponza taşı misss gibi oluyor. Yatarken de vazelin sürüp çorap giydimi al sana bebek ayağı ;)

Bende akşam erken eve gelen baba da yok gece 2 de geldimi seviniyorum o derece :KK66:
O kadar koşturmaca var ki hayatımda eğer kendime de bakmazsam kesinlikle çökerim. Akşam kızımı beşiğine koydum uyusun diye tabi bende oda da oturuyorum o uyuyana kadar o arada saçımı düzleştirdim :KK70:
Evde basit ama etkili olan bakımlar yapıyorum. Bebek ne kadarlık?
Mesela leğene koy sıcak suyu içine biraz saç kremi koy ayaklarını hem dinlendiriyor hemde ölü deriler kalkıyor bir ponza taşı misss gibi oluyor. Yatarken de vazelin sürüp çorap giydimi al sana bebek ayağı :KK66:
Süper anne! :KK9::KK36:
Uygularım inşallah..
7 aylık teyzesi. Bazen kendi halime çok üzülüyorum. hiçbir sıkıntısı yok uyur gazı yok sadece sürekli ilgi bekliyor. Buna rağmen kendime zaman ayıramıyorum. Hep özenmişimdir 2-3 çocuğu olup herşeye yeten bayanlara:cry:
Derdimle sıktım sizi öpüyorum miniklerinizin yanaklarından:KK37:

Çok basit kurallar uyguladım tabi bana göre basit :KK66:
Saat 6 da akşam yemeği biter benim. Beyaz un, beyaz ekmek hiç hiç yemem.
Her sabah mutlaka aç karnına sade türk kahvesi içerim ki faydası olduğuna inanıyorum.
Her yemeğin yanına ne otu bulursam koydum. Marul olur, maydanoz olur biber olur otladım yani :KK70:
Ekmek yememezlik yapmadım sabah 2 dilim tam buğday ekmeği yedim. Abur cubur hiçç sevmem zaten. Şeker ıhhh yemem tatlı falan. Tabi rahatsızlığımın da bunda etkisi büyük. Tatlı yiyemiyorum eskiden de sevmezdim şimdi yasak olunca hiç tüketmiyorum.
Uygularsan hormon sorunun yoksa kilo verirsin. Sorun zaten şu boğazı tutmak. Ben tutabiliyorum. Ha birde bol bol çocuk peşinde koşuyorum sağolsunlar spor yaptırıyorlar bana :KK66:
Ya ben canim sıkıldıkça birseyler yiyom iyice psikolojim bozuldu

Vays, gözeneklerini bile kapattiysa krem, sabun önerilerini bekliyoruz lütfen. :KK24:

Dus sonrasi donusumlu olarak milk shake isimli sac kopugunu ve ersag in sac bakim yagini kullaniyorum cok memnunum tavsiye ederim. 2 haftada birde freeman in avokadolu kil maskesini yapiyorum yuzume. Aklima estikce yves rocher kayisili peelingini burun ustune ve yanaklarimin ustune uyguluyorum.

Bence bakim olayi tamamen insanin kendini rahatlatmasiyla ilgili disardan nasil gorundugunun onemi yok

Ben doğal olmak istemiyorum galiba.. Saçlarımı boyatsam mı dedim, sonra saclarında beyaz yokken boyatma dedim kendime.. Ama bi bakım bi şeyler şart da saçıma ne oldugunu ben de bilemedim.. Hele şu önlerinin elektriklenmesi beni deli ediyor
Bence sac boyatma konusunu iyi dusunun hic sacimi boyatmadim ama boyatan tanidiklardanda biliyorum cok pisman olanları

Gittigim kuafor ve bir ortamda konustugum bi kuaforde soylemisti sac boyasi sacin nemini tamamen bitiriyormus sonradan ne yaparsaniz yapin saciniz eski dogalligini biraz zor kazanir falan demislerdi
Haklı olduklarını dusunuyorum sonucta kimya bunlar deterjanlarin kimyalari huzunden sagliga olan zararlarini dusununce cok masum gorunmuyor bence

Ve dusunsenize size demin yukarida yazdiklarimi kuaforler soyluyor yani bu is onlarin ekmek kapıları kim isine bos yere taş koymak ister ki
Yasinizda gencmis bence simdilik esinizde eger zorlamiyorsa egeer bir mecburiyet hissetmiyorsaniz simdiden hem saclarinizi hem butcenizi yıpratmayın derim

Süper anne! :KK9::KK36:
Uygularım inşallah..
7 aylık teyzesi. Bazen kendi halime çok üzülüyorum. hiçbir sıkıntısı yok uyur gazı yok sadece sürekli ilgi bekliyor. Buna rağmen kendime zaman ayıramıyorum. Hep özenmişimdir 2-3 çocuğu olup herşeye yeten bayanlara:cry:
Derdimle sıktım sizi öpüyorum miniklerinizin yanaklarından:KK37:
Estağfurullah canım ne demek sıkmak. Burası bdv ;) tabi ki dinlerim her zaman.
Bak minikmiş daha bebek o yanındayken bile yapabilirsin. Biraz enerjiye ihtiyacın var hepsi o.
İki çocukla 50 kilo domates soydum ikisi de bildiğin canavar yani ;)
Sayı sayıp cööö yaptık hem onlar oyun oynadı bende işimi rahat rahat yaptım bana hiç bulaşmadılar tabi arada domates alıp kaçıp yemelerini saymazsak :D :D
Yarın gündüz kızını yanına koy ve hemen ayaklara küçük bir bakım o bile seni kendine getirmeye yeter ;)

Estağfurullah canım ne demek sıkmak. Burası bdv :KK66: tabi ki dinlerim her zaman.
Bak minikmiş daha bebek o yanındayken bile yapabilirsin. Biraz enerjiye ihtiyacın var hepsi o.
İki çocukla 50 kilo domates soydum ikisi de bildiğin canavar yani :KK66:
Sayı sayıp cööö yaptık hem onlar oyun oynadı bende işimi rahat rahat yaptım bana hiç bulaşmadılar tabi arada domates alıp kaçıp yemelerini saymazsak :KK70: :KK70:
Yarın gündüz kızını yanına koy ve hemen ayaklara küçük bir bakım o bile seni kendine getirmeye yeter :KK66:
:KK57: 50 kilo mu helal olsun:KK9:
İnşallah gaza geldim yapacağım:rolleyes:
Çok teşekkürler canım arada sıkışınca ben sana yazayım sen ver bana gazı senin yolunda emin adımlarla ilerliyim:KK75:
:KK73::KK5:

Back
X