Saç Kesim Şekilleri Bu kez konu ben..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ben sabah kalkarim esimi gönderirim sonra daginikligi falan toplar bi cay icerim oglen 12 ile 1 arasi tekrar yatarim.
Kalktiktan sonra bir duş alirim.
Genel olarak kullandigim peelingim tonigim ve kremim vardir.
Ben de tesetturluyum, saclarim gür ama kestirdim dermokozmetik bir sampuan kullanıyorum ve taramama bile gerek kalmiyor, cok guzel. Sac kremi sac döktüğü icin kullanmayi tercih etmiyorum.
Daha sonra makyaj yaparim evin icinde. Cok severim ama genelde gec saatlerde yaparim. Kılı tüyü asla sevmem zaten lazer yaptirdigim icin yok. Ama kaslarımı falan duzenli alirim ha eger bir sebepten uzatmiyorsam..
Aksamlari da kullandigim soyucu kremlerim var bi de canlandirici serum kullanirim. Evde de elbise giyerim mini elbiseler falan.
Boyle seyler iste :-)
Bazen kendimi cok saldigim oluyor ama yine toplamaya calisiyorum :))
Haa bir de unutmadan 2 3 ayda bir profesyonel cilt bakimi yaptiririm kesinlikle tavsiye ederim...
Pardon ama soyucu krem nedir ilk defa duydum da serumları yüz için mi kullanıyorsun markası falan varmı yardımcı olurmusun lütfen

Pardon ama soyucu krem nedir ilk defa duydum da serumları yüz için mi kullanıyorsun markası falan varmı yardımcı olurmusun lütfen
Merhaba tabiki soylerim. Ben la rosche posayin retinol iceren bir kremini kullaniyorum. Cildi yavas yavas soyup lekeleri gideriyor. Illa bu olmasi gerekmez ama retinol lekelere cok iyi geldigi icin yogun retinol iceren urunleri tercih ediyorum. Bunun yerine cildiye doktorlarinin verdigi soyucu kremleri kullanabilirsiniz clindoxyl gibi mesela. Siyah noktam hic yoktur bu sebeple benim.
Evet serumu da yuzum icin kullaniyorum hem gozenekleri kapatiyor hem de cildi gerginlestirip parlatiyor. Perricone MD tavsiye ederim ama maalesef onlar biraz pahali ama her markanin rahatlikla kullanabilirsiniz cidden cildi cok guzel yapiyor serumlar, tavsiye ederim. Google a yazsaniz en iyi cilt serumlari diye çıkar zaten.. ;)

Merhaba tabiki soylerim. Ben la rosche posayin retinol iceren bir kremini kullaniyorum. Cildi yavas yavas soyup lekeleri gideriyor. Illa bu olmasi gerekmez ama retinol lekelere cok iyi geldigi icin yogun retinol iceren urunleri tercih ediyorum. Bunun yerine cildiye doktorlarinin verdigi soyucu kremleri kullanabilirsiniz clindoxyl gibi mesela. Siyah noktam hic yoktur bu sebeple benim.
Evet serumu da yuzum icin kullaniyorum hem gozenekleri kapatiyor hem de cildi gerginlestirip parlatiyor. Perricone MD tavsiye ederim ama maalesef onlar biraz pahali ama her markanin rahatlikla kullanabilirsiniz cidden cildi cok guzel yapiyor serumlar, tavsiye ederim. Google a yazsaniz en iyi cilt serumlari diye çıkar zaten.. :KK66:
Çok tşk ederim bende sivilceler için tetradox hap kullanıyorum izler çok fazla var Verdiğiniz bilgiler çok işime yarayacak :KK200:

Cildim temizdir sivilce falan reglime yakın çıkar. Oda bazen.
2gunde bir dusumu alırım.
Gün arasında ter kokusu hissedersem rol on kullanirım bi kaç kez.
7/24 rol on bile olsa sanki kokuyor gibi hissettiğim olur..
Makyajımı valla bazen yıkamadan yatarım yorgunluk ve hastalığıma bağlı..
Zaten fondoten kullanmadıgim için onu çok takmiyorum.
Makyajımı dalin bebe sampuanıyla cikartıyorum..
Temiz hissediyorum.
Ayda 1 falan garnierin siyah nokta kremini kullaniyorum.
Saçların için sampuana deli gibi şeyler ekliyorum.
Sac kremi kullanırım.
Hem sivi hem de banyoda kullanılandan.
Ve saç için hazirladigim sular vardır.
Ayda 1 falan yağ karısımi sürüp üstünden duzlestiriciyle gecerim. İsinsin etki etsin diye..
Tirnaklarımı uzatabildigim kadar uzatirim.
Oje surerim.
Kisaysa sürmem ama..
Disari cikarken göz çevresi kapaticisi eyeliner rimel allik ruj cikarım.
Saclarımın durumuna gore çoğu zaman duzlestiririm.
Böyle yani.

Back
X