Bu kez konu eşim..

Yapan senin yanında arkanı dönüncede yapar.
Karakter meselesi içinde varsa zaten yapıyodur ruhun duymaz. Bence için rahat olsun kötüyü çağırma
Ben şüpheci davrandigimda eşimde aynısını söylüyor. Bende senin karakterine kalmış yapıp yapmamak diyorum ben bilmiyorsam allah biliyor

Erkeklerin aldatması için bir sebebe ihtiyacı yok be canim burdan okuduğum konulara dayanarak konusuyorum.herşey normalkende gözleri dışarda olabilir.su sebepten adam aldatır demek BENCE yanlış.

Bir önceki actigim konuda yardımcı olanlara teşekkür ediyorum konuya giriyorum.

Evleneli 3 yıl oldu birde rabbime şükür bir evladım var allah isteyen herkese nasip etsin. Evliligimde herhangi bir sorun yok ama bazen çok bunaldigimi hissediyorum zaten evde tek kalamama gibi bir sorunum var birde haftada bir kez de olsa dışarı çıkıp bir aktivite yapamamak beni çok bunaltıyor. Şu 3 yılda yaşadığım maddi sıkıntının 3te 1ini bekarken yaşamadım bunada şükür deyip gecistiriyorum fakat bunaldigim için bazen eşimin üstüne çok gittiğimi hissediyorum fazla değil 1 2 saat sonra pişman oluyorum hemen gönlünü almaya çalışıyorum. Hiç bir zaman bencil biri olmadım suyum eksik bunu istiyorum yada başka birşey sadece bazen ayda 1 de olsa en azindan eşimin aklına gelip beni alıp biryere götürmesini bekliyorum bunları onunlada konusuyorum ama yok tamam diyor haklısın diyor ama ay sonunu goremeden maaş bitiyor borçlar vs. Evde birşey yapalim desek başbaşa kalmak imkansiz ailesiyle yaşıyoruz. Bazen anneme gidiyorum 1 hafta kalıyorum eve gelesim gelmiyor ama mecbur 😀 acaba diyorum böyle yaparak kendimden uzaklastirir miyim eşimi bazen çünkü kaynimdan bir efsane duyuyorum bunu her anneme gidip gelişimde tekrarlar eltim için bunu soyler "x te zamanında annesine giderdi 1 ay kalırdı gelmez di" ve kaynım eltimi aldatmış bir adam 😱 eşime sonsuz güveniyorum kendimden çok ona güvenirim ama allah şaşırtmasın acaba şeytana uyar mı? Ne yapmam lazım anneme gitmeleri azaltmalimiyim
maddi seylere takılmayın desem de hayat böyle paran yoksa yasayamazsın noktasında...mecbur kv ile yasayacaksın kirada hiç geçinemezsin para biriktirmeye gayret et diycem am a bilmiyorum asgari ücretli geçinmek zor cidden

Bir önceki konuda yazdım görmeyenler olmuştur. Evimizi aldık ama 1 yıllığına kiraya verdik borçları hafifletmek için eşim söz verdi 1 sene sonra çıkıyoruz hayırlısıyla. Bugün yine nabzını ölçtüm eşya ne zaman bakiyoruz diye eniştemin borcunu kapatalim hemen bakıcaz dedi eskiden olsa çok acele ediyorsun flan diyip beni deli ederdi ama sanırım artık oda bıktı ya benim baskılarımdan yada artık oda istiyor ayrı olmak :KK64:
eşya ile doldurma cok elzem seyleri alıp kendi evine gec bacım

Ayda bir bir hafta çok normal. Gitmezseniz hasta olursunuz.

Bu şartlarda evi alıyorsunuz, üstüne de kiraya veriyorsunuz. Hiç anlamadım çekilen bu sıkıntıyı

Hepimizin tonlarca borcu var. Evi kapatıp borç mu ödüyoruz ? Birgün çekeceğim sıkıntıya değmez .

Ayda bir bir hafta çok normal. Gitmezseniz hasta olursunuz.

Bu şartlarda evi alıyorsunuz, üstüne de kiraya veriyorsunuz. Hiç anlamadım çekilen bu sıkıntıyı

Hepimizin tonlarca borcu var. Evi kapatıp borç mu ödüyoruz ? Birgün çekeceğim sıkıntıya değmez .
Inanın bende hoşnut değilim ama baskı yaptığımda çok tartışıyoruz o yüzden birşey diyemiyorum artık. Ama uyarımı yaptım 1 sene sonra beni oyalamaya devam ederse bu sefer kötü olacak saygımda kalmayacak kimseye sevgimde

Evinizide alin annenizde yasayin daha mantikli yazik o eve bosa kira fatura odeniyor her zaman 1 hafta nedir yani

Şöyle soyliyim eşim daha işlerini yeni oturttu tam bir ev gecindirecek kadar maaş alıyor fakat dediğim gibi hem borçlar var hem eşya almamız gerek evlenirken sadece yatak odası aldık kv ile oturacağım için bir de söyle bir şey var eşim anne ve babasina şu 3 yılda çok yük olduğumuzu düşünerek 1 yıl boyunca onlara destek olmayi düşünüyor yani tamam kendine göre haklıdır ama ben diyorum ki evlatları olarak bu kadarını yapmış olmaları çok değil. Ayrıca annemin onlar dan daha fazla emeği var üzerimizde evin parasının yarısını o verdi yani neredeyse evin yarısı onun. Ama onun tek dediği siz mutlu olun ben hiç bisey istemiyorum buna rağmen yine kendi anne babasını düşünüyor sürekli annemden bahsediyorum farkindaysaniz babam hayatta değil ve 2 kız kardeşim var
Hayatta tek başına üç kız çocuk büyüten annenize bir de evlilik evinizin parasının yarısını neden ödettiniz. Sizin anneniz ev parası verecek kayınvalideniz yıllarca evinde sizi çekecek eee siz ailelerinize eziyet olsun diye mi evleniyorsunuz. Cidden anlayamıyorum iki insan bir ev kurma sorumluluğunu bile alamazken neden evlenir. Sonra da evliliği böyle lise ilişkisi gibi bi hafta yanında yokum ya aklına bi kız girerse seviyesinde algılıyorsunuz.

Back
X