• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kez son. anlatmaya ihtiyacım var

Bir çoğumuz böyle duygular yaşadık okul yıllarımızda, ama bu kadar deli cesaretli olamadık sanırım ;)

Bana kendi kendine gelin güvey olmuşsun gibi geldi. Adama fake hesaptan ulaşmışsın, umursamamış. Kendi hesabından mesaj atmışsın uzun süre okumamış, okuduktan sonra da umursamamış. Arkadaşlık isteğini kabul etmemiş. E bu kadar çırpındıktan sonra dikkatini çekmişsin, mesaj atan bu kız mı acaba diye bakmış olabilir. Bu bir ilgi belirtisi değil. Belki yanına gelip yaptığının yanlış olduğunu söylemek istedi ama seni kırmaktan korktu her seferinde. Kendi kendine vazgeçer belki diye düşündü. Fazla anlam yüklemişsin tavırlarına bence. Neyse ki olmayacağını anlamışsın artık. Geçer gider unutulur yakında. Umarım karşına istediğin gibi biri çıkar yakın zamanda.

canım ben zaten olumsuz cevabına laf etmiyorum. istemeyebilir. ama o kdar baktı etti. ve yani hareketleri öylesine herkese yapılcak hareketler değildi. sonra bilmiyorum dedi. bilmemesi gibi bir ihtimal yokk:32:

Bakar hayatim, hosuna gitmistir. Bazi erkekler istemeseler bile begenilmek
Cok hoslarina gider. Ondada öyle olmustur:41:

ii yapmıssın cnm hıc degılse bundan sonra önune bakarsn. supheler beynınıı kemırecegıne sımdı rahata ermişsindır :46:,

mesaj atmadan öncede ben ona bakıyordum ozaman farkımda bile değildi birkere bile kafasını kaldrıp bakmadı. mesajdan sonra sürekli baktı ve yani öyle bi kere bakıp öekme falan değil. som-nrasında neden böyle yaptı anlamadım. bana yılın basında böyle bişey yapcaksın deseler hayatta inanmazdım. ama bi cesaret geldi :)

Sen sadece onun hareketlerine gördüğünde bakmasına anlam yüklemişsin sevdiğim için her şeyi sana özel yapıyormuş gibi gelmiş yoksa zaten en başında face dan mesaj yazdığınız da cevap verir arkadaşlık isteğini kabul ederdi bunu yapmadığı halde gidip bir de konuşmuşsunuz istemediği belliymiş zaten yok size ilfatlar etseydi muhabbetiniz samimi olsaydı gerçekten ümit vermiş olsa haklı olabilirdiniz de siz elmayı seviorsunuz diye elma da sizi sevmek zorunda değik tabiri var ya öyle işte kızmaya hakkınız yok yaşınız çok genç muhtemelen daha neler yaşar kimlere aşık olursunuz.

Back
X