bu kez zafer öyküm yok...aldatıldım....

ben detay bilmek istiyorum çünkü hem meraklı bir yapım var hemde anlatarak belki biraz acın diner diye düşünüyorum.

Canım detayları diğer arkadaşlara cevap olarak yazdım eğer aklına takılan, bana yol gösterecek,benim atladığım birşey varsa sorarsan memnuniyetle cevaplarım.Tekrar tekrar yazınca aynı şeyleri yaşıyorum.

Canım tamam ama ertesi gün olan umursamaz tavırları, ben sana çocuğumun üzerine yemin ettim(tanıştığımızda 5 yıl önce boşanmış),inanıp inanmamak senin elinde tavırları da ne??

allah yardımcın olsun biz ne dersek diyelim senin içindeki acıyı hafifletemicez

genelde nasıl biridir..güvenilirmi.
ilişkiniz nasıldı...

Çok gıpta edilen bir ilişkimiz vardı. Çok mutluyduk deli,doluyduk.Hedeflerimize adım adım yaklaşmıştık.Kariyer peşinde koşarken nasıl yaptı(!) anlayamıyorum.Ne gerek vardı??Zaten her günden farklı olmasıydı beni düşündüren.

Öyle bişey var diyelim
Bu adam o bahsettiğin arkadaşla buluşmadan önce
Defalarca görüşmüş olmalı telefonda
Onun telefonunu operatörü üzerinden takip edebilirsin kimle ne kadar görüşmüş kaçta gibisinden..

Sonracıma böyle bi şahsiyet varsa face inde ya da mailinde de yazışmalarını yakalaman muhtemel...

Son düzenleme:

Canım operatörü şifreden dolayı kontrol edemedim.Facebook profilimizin de şifresini istemedim hiç gerek duymadım çünkü. O günde zaten zıvanadan çıkmış soramadım.

sadece allaha yönel şu saaten sonra hakkında en hayırlısı neyse onu iste yüce allahtan.bütün rahatlık duada saklıdır.

Yani yaşayan sensin sen bilirsin ama şöyle bir örnek vereyim sana ben 6 yıllık ilişkimi üzerime böyle bir iftira atıldığı için bitirdim erkek arkadaşımın arkadaşı neymiş efendim beni 2 çocukla (hemde şehrin en işlek en kalabalık yerinde )görmüş çok samimiymişim alakası yok ben o gün evden sadece çocukluk arkadaşım bebeğiyle Ankara'dan geldiği için onu görmeye evimiz karşılıklı oraya gittim
Neyseeee çağırdım hem iftira atanı hemde onu dedim eminmisin o kişinin ben olduğuna çocuk mırın kırın etmeye başladı çok benziyordu demezmi ama emin değilsin dedim ses yok ama diğer aptal inanmaya dünden razıymış sanırım dedim kul hakkı alıyosun bak o kişi ben değildim dedim neyse o çocuk apar topar yanımdan gitti gönderildi erkek arkadaşımın dediği cümle 6 senenin pisliği temizle temizleyebilirsen bunu duydumya o an bitti sonra beni arayıp barışalım diyo olumsuz cevap karşısında vicdanım rahat demezmi kendi eliyle ağzıyla söktü aldı kalbimden kendini sadece o yüzden teşekkür ederim ona çok acı çekmedim

Bilemiyorum kendi başıma böyle birşey geldi ama haklıda olabilirsin bilemiyorum keşke somut bir kanıtın olsaydı o zaman çarparsın suratına gönül rahatlığıyla bitti derdin ama şu an içinde hem nişanlın böyle yaptımı diye şüphe var hemde acaba bitince gerçekten doğruyumu yapacam diye de şüphe var karar senin hangisi daha ağır gelmezse onu seç

sadece allaha yönel şu saaten sonra hakkında en hayırlısı neyse onu iste yüce allahtan.bütün rahatlık duada saklıdır.

Öyle yapıyorum zaten elimden de başka birşey gelmiyor. Yoluma bakmaktan başka şansım yok.Ondan önce nasılsa ondan sonra da öyle devam edecek. Çünkü kendimi tanıyorum bu kuşkuyla ona hayatı zindan edene kadar,35 yaşında adam neticede kendini taşıyabileceği hareketleri yapsaydı diye düşünüyorum.

evet insanın içini kemirecek şüpheler ,
farklı şehirlerde misiniz hani evine gitsen otursan gözlemlesen vs vs varmı öyle bir olanak

Beni o kadar güzel anlamışın ki çok teşekür ederim. Ama ikisi de birbirinden ağır geliyor şu an. Sonuçlara baktığımda devam etmek beni yaralayacak.Zaten geçmişimde bir kanser öyküm var birde bununla uğraşırsam dibe vururum.

Canım operatörü şifreden dolayı kontrol edemedim.Facebook profilimizin de şifresini istemedim hiç gerek duymadım çünkü. O günde zaten zıvanadan çıkmış soramadım.

Sorma zaten
Gizli bakman lazım
Sorarsan temizler verir şifresini

Ben bilmiyorum ama arkadaşlardan sana şifre kırma konusunda yardımcı olanlar çıkacaktır

Nasil nerde kimle aldatildiginizi biraz anlatsaniz ona göre cevap verebiliriz ..

sadece tahminle ayrilmayin bence.

pire için yorgan yakmak böyle bişet olsa gerek birkaç telefon konuşmasında isteksiz konuştu diye hemen beni aldattın yaftası yapıştırmışsın sanki bana bahane arıyormuşsun gibi geldi. o an senle konuşmak istemiyor olabilir, arkadaşına ses çıkartırırsa kılıbık yaftası yememek için uyuyor diye sallamış olabilir, o an çok önemli bişey konuşuyorlar olabilir.

ayrıca 12.12.12de olacak nikahım ertelendi demişsin bu olayda cumartesi gecesi yaşandı demişsin ama cumartesi ayın 15'i. ayın 15inde olan olay 12dindeki nikahı nasıl erteliyebilir?

şüphe adı üstünde şüphe

nikaha az bir zaman var anladığım kadarıyla

alıp nişanlınızı karşınıza konusun

bunu telefonda değil yüzyüze yapıp göz kaçırmalarından el ovuşturmaların dan zaten siz doğru mu yanlış mı anlarsınız

kendinizi yıpratmayın ,

yüzleşin yoksa içinizi kemiren şüpheler sizi yer bitirir

nişanlınız tavrı nasıl bu duruma cumartesiden beri ?

Bazilari aldatildigini anlasa bile kandiriyor kendini bundan dolayi olmusdur benim sucum yok yada sudur fln diyip kendilerini kandirip devap etmeye calisiyorlar hatta devam ediyorlar birliktelige

ama siz daha elinizde bir kanit yokken ALDATILDIM? vede hemen ayrilmak.. yanlis bir düsünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…