bu kez zafer öyküm yok...aldatıldım....

Haklısın paylaşıp sizleri de üzmek istemezdim ama kimseye de anlatamıyorum.

Ortada sadece senin şüphelerin var. Başka bir kanıt yok elinde Gerçi bir kadın bir şey hissediyorsa doğrudur.

kızlar biraz önce aradı, bitmemesini söyledi ama ödün vermedim. Bittiğini, 2 gündür ben ağlarken aklının nerede olduğundan bahsettim.Ve devam edemeyeceğimi söyledim.Dur bakalım yok öyle hemen. Benimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynayamaz.

canım öncelikle seni tebrik ediyorum bu şekilde dik kendinden emin oldugun için keşke zamanında bende böyle olabilseydim :) şöyle anlatayım seni en iyi anlayan insanlardan biriyim şuan diyebilirim yaşadıklarının çogunu yaşadım zamanında şu şekilde örnek vereyim çok güzel giden bi ilişkim vardı ilkimi yaşadıgım adamdı bi gün önceden adam beni çagırıyor gece gitmiyorum sabah kalkıp kahvaltıya gidiyorum gitmeden öncede arıyorum baya erken saatlerde oluyor şimdimi geliceksin kaç saate gelirsin neyle geliceksin gibi sorular alıyorum daha sonra gidiyorum bütün gece uyumamış bi adam ve suratında değişik bir ifade bişeyler olmuş hissediyorum deli gibi.. daha sonra bir msj görüyorum ben zonk orayı direk terkediyorum daha sonra adam ne özür diliyor ne bir açıklama hiçbişey buda suçlu oldugunun kanıtı zaten böylelikle bitiyor yani şuan senin ilişkinden anlattıklarından çıkardıgım olay adam bi işler çevirmiş belli tavırlarından bu tip adamlar tam tekme atılıcak adamlar o yüzden napıyoruz hayatım sallıyoruz genciz ayol güzeliz o gözü açlaramı kaldık dua edelim ki erkenden farkettik vala aradan 6 ay geçti paşalar gibiyim gün geçtikçe nefret bile etmiyorum.. sen bilirsin tavrı sergileyen bi adam nasıl olsa gelicek kendi düşüncesinde . bi kadın olarak sana tek tavsiyem böyle bi adamla asla barışma gerçekten deger verseydi bişeyler için çabalardı sevgiler öpüldün :)

offf tatlıııım bu neee??? oohh verilmiş sadakamız varmış diyelim o zaman.Hayat devam ediyor yapcak birşey yok.Zaten bu ara o kadar yoğunum ki, sadece geceler zor oluyor 2 gündür o kadar.o da geçer, ben neleri geçirmişim.

Sen istediginle yuva kurarsin sekerim, lakin o 35 yasina gelmis , dul ve cocuklu bir adam yani pek talibi cikmaz . Dugun davetiyeni de kendisine yollarsin :)

zamanında benımde telefonlarıma 1 gece boyunca cıkmamıstı sewgılım şüphelenmiştim ve sonunda şüphelerım dogru cıkmıstı (
yıkılmıstım.umarım senın şüphelerın benım gb hakıkı deıldır ama sanmıyorum şahsen senı acıtmak ıstemem ama bır kadın ne hissedıyorsa o dogru cıkıyor keske sende benım gıbı ıspatlayabılseydın ozaman ıcın daha rahat olurdu.

Sen istediginle yuva kurarsin sekerim, lakin o 35 yasina gelmis , dul ve cocuklu bir adam yani pek talibi cikmaz . Dugun davetiyeni de kendisine yollarsin :)

Aman canım boşver nazar falan değer:))) ama bana da yapılmaz ki ya:)) ne enteresanız değil mi? acıya gülebiliyoruz.Ya da acıyı erteliyoruz.Adı her neyse işte.

bu konuyu okuyunca o geceye gerı gıttım
butun gece elımde telefon yaşlı gözler ve sıfır uyku ..
Allah beterınden saklasın ama elımde bı sılgı olsa o geceyı sılmek ısterdım ılk basta cok acı cekmıstm cunku eve sığamamıştım gün aydıgı gb kendımı yollara atmıstım.
Allah sanada güç versin canm

İnanır mısın tam da aynı şeyi yaptım. Gittiğim her mekanda yarım saatten fazla oturamadım.

İnanır mısın tam da aynı şeyi yaptım. Gittiğim her mekanda yarım saatten fazla oturamadım.

Sen emin değilsin ki laylalayy :S

Su olayı tam olarak bir anlatabilir misin ayrıntılarıyla? Fikir yürütelim, belki gerçekten masumdur...

Bu bı ısaret eger bu bole fındık kırıyosaaa o adamdan bı yol olmaz yol yakınken sen. Bunları gorup hıssedıp yasamıssın. Iykıdeeee oyle olmuss. Ya ewleneydın. Ewlenseydın de bu sefer aldatırdı senı her fırsattaaa
Sen zaten ona bu konuda guwenmıyosan guwenının bıttıgı gun bu ılıskı bıtmıs bıle dusunme bıle sadaka ver bırıne ayrıl bu adamdan. Allahım benı dertten kurtarmıssın dıye

Bu zamana kadar yanında o yoktu onsuz da yasarsın O kımkıııı vazgecılmez mı hayır
Hayatta hıc kımse senden ve her zaman ıyı kotunzor anında da yanında olan aılenden hıc bırsey onemlı olamaz

Emın ol .........Bunları yasıyosan boswer gıtsın !!!!!!her ılıskı bır sonrakının provasıdır unutma bunu!!!!

Son düzenleme:
emın değil ama hepımız bılıyourz kı kadınlar hıssedıyor ve hıslerınde de yanılmıyor.
keske bı kanıtın olsa bulusup telefonunu mu ıstesen acaba yada suphelendıgın bı kadın var mı? onla konussan?

kesinlikle hissediyoruz..laylayy hislerinden emin oldugu için bu kadar kararlı zaten yoksa biz bayanlar kolay kolay vazgeçen varlıklar degiliz

emin olmadıgın icin ilerde ona karsı özlemin arttıgında acabaların cogalacak keske kesin birseyler olsa elinde

ortada kesin aldatıldıgınıza dair bir delil yok .

sadece kuşku duyuyorsunuz ,evet kadınlar hısseder

buna ben de cok ınanırım ama,kuşku duymanıza

sebep olan mesele nedır ? onu da tam anlamadım acıkcası ?

telefonlarınıza bakmaması mı sadece tek sebep ?

Sen emin değilsin ki laylalayy :S

Su olayı tam olarak bir anlatabilir misin ayrıntılarıyla? Fikir yürütelim, belki gerçekten masumdur...

eLmayra doğruluğa bu kadar yakın bir olayın gerçekliğine inanmasam evlilik arifesinde bitirir miyim hiç??Tekrar özet geçeyim sana.
Bütün gece kaçak telefon konuşmaları,evde olduğu iddia edilen arkadaştan hiçbir yaşam belirtisi alınamıyor.Ya evine ilk kez gelen arkadaşının en azından tuvaletin yerini sorarken sesi duyulur değil mi?Yok ya duşta,ya uyuyor, kafalar güzel.ya 35 yaşında adam kendini kontrol edemezse şimdiden ben nasıl evlenicem bu adamla? ayrıca ertesi günde yani dün telefonlara bakmadı paşam akşama kadar boğazda keyif yaptı İstanbul'da. Bir düşmemiş ki suya kozalak.

Şimdi bazı insanlar vardır yapmadığı halde "sen şunu demişsin" dersin "hayır ben demedim, yemin ederim, şunum bunum ölsün ki ben bişey demedim (buralarda ağlamalar)" vs. ama yapmayan başka bir adama dersin "demedim, bunca zaman bana güvenmiyorsan işte kapı orda, yalvaramam yapmadığım bi'şey için" der.

Yani düşünüyorum da sevgilim bana "böyle böyle, sen beni aldattın kesin" dese "höst! yapmadım, güvenmiyorsan konuşmanın alemi yok, kanıtın var mı neye dayanarak bana bunu diyebiliyorsun ?" der kaparım telefonu gururuma dokunur çünkü.

He yapmış mıdır bilemem, zira sizde varsayımlardan ilerliyorsunuz kanıt yok bi'şey yok:26:

Yeri geliyo benim de çok sevdiğim erkek arkadaşımla konuşasım gelmiyo kafa dinlemek istiyorum o an. Bence günahını da alıyor olabilirsiniz:44:

O da doğru. Off. Niye böyleler aklım almıyor. Madem elindekinin kıymetini bilemeyeceksin niye birlikte oluyosun be adam:S

Canım elmayra için yazdım rica etsem oradan okur musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…