pire için yorgan yakmak böyle bişet olsa gerek birkaç telefon konuşmasında isteksiz konuştu diye hemen beni aldattın yaftası yapıştırmışsın sanki bana bahane arıyormuşsun gibi geldi. o an senle konuşmak istemiyor olabilir, arkadaşına ses çıkartırırsa kılıbık yaftası yememek için uyuyor diye sallamış olabilir, o an çok önemli bişey konuşuyorlar olabilir.
ayrıca 12.12.12de olacak nikahım ertelendi demişsin bu olayda cumartesi gecesi yaşandı demişsin ama cumartesi ayın 15'i. ayın 15inde olan olay 12dindeki nikahı nasıl erteliyebilir?
pire için yorgan yakmak böyle bişet olsa gerek birkaç telefon konuşmasında isteksiz konuştu diye hemen beni aldattın yaftası yapıştırmışsın sanki bana bahane arıyormuşsun gibi geldi. o an senle konuşmak istemiyor olabilir, arkadaşına ses çıkartırırsa kılıbık yaftası yememek için uyuyor diye sallamış olabilir, o an çok önemli bişey konuşuyorlar olabilir.
ayrıca 12.12.12de olacak nikahım ertelendi demişsin bu olayda cumartesi gecesi yaşandı demişsin ama cumartesi ayın 15'i. ayın 15inde olan olay 12dindeki nikahı nasıl erteliyebilir?
şüphe adı üstünde şüphe
nikaha az bir zaman var anladığım kadarıyla
alıp nişanlınızı karşınıza konusun
bunu telefonda değil yüzyüze yapıp göz kaçırmalarından el ovuşturmaların dan zaten siz doğru mu yanlış mı anlarsınız
kendinizi yıpratmayın ,
yüzleşin yoksa içinizi kemiren şüpheler sizi yer bitirir
nişanlınız tavrı nasıl bu duruma cumartesiden beri ?
basina buyruk bir gece gecirmis demissiniz ne anlamda yani size haber vermeden eglenceyemi gitmis ?? yoksa bir gecelik iliskimi ?? ki öyle olsa elinizde kanit da olurdu , orta da sadece süphe den baska ne var ? süphe uyandiran durum ne ?
kadinlarin hissi genelde dogru cikar ,....
Bence bu her kadında olan bir şüphe ya yaptıysa yaparsa en güvenilir erkekte bile düşünürür sırf erkek olduğu için mesaj tel görüntü gözünüzle gördünüzmü hislerinize göre davranmayın bence
İpek343 dün gece vedalaştık ve kararımdan vazgeçmem için 1 kere bile aramadı. Hislerime güvenmekten, onun bu hislerimi doğrulayan tavrından başka birşey gelmiyor ki elimden. Sizce ne yapmalıyım?
Tahminimce o evde o gece kafasına göre takıldı ve bunu da bir kadınla yaptı. İlişkisini, herşeyini kabul edebilecek bir kadınla(!).Sonradan telefonlarını kapatması falan o kadar düşündürdü ki.Çünkü hiçbir erkek bir erkek arkadaşıyla tek gece geçirmek için böyle ödünler vermez.Benim ilişki dinamiklerime çok ters.
Vedalastim derken ayrildinizmi?
Sonuc olarak ister aldatilma olsun ister olmasin adamda bir ilgisizlik umursamamalik var kendi haline birakin dönerse senin dönmezse senin hic olmamisdir bile..
olabilirde olmayabilirde en iyisini sen bilirsin ama hemen kesip atma bence ,zor evet süpheyle yasamak ama tam emin olmak bilmek görmek vs lazim , emin olduktan sonra yakardim tüm gemileri ben olsam , güclu bir bayan oldugunu saniyorum ve korkma gercekler neyse cikart sadece süphe az kalir ...ve aklinida cok oyalar ...
Canım bir gece boyunca cevaplanmayan telefonlar, yapılan kaçak konuşmalar ama evde arkadaşın olduğu iddiası, ama ne hikmetse arkadaşın tek kelime etmemesi??? Sence başka ne olabilir? Her ortamda benimle çok rahat konuşan sevgilim sırf alkolü diye bana bunları yaşatabilir mi??
Canım şu an mantığımla hareket ediyorum. Ona göre sadece 1 gün ona güvenmemi istemiş ama alakası yok.Bir kere bu konuda taviz verirsem senin de söylediğin gibi bu kaçamak tavırlar hep artar.
Haklısın...elim sürekli telefona gidiyor ama bir türlü arayamıyorum.Araam ne olcak ki? Beni kırdın,üzerime geldin,bana güvenmedin falan diyor küstahça.Ki geçmişimden dolayı benim sinire,strese girmemem gerektiğini biliyor.
Nişanlın, bir kere ona güvendiğini göster diye mi bunları yapmış!! Sen onu test etsen neler olur,düşünemiyorum...Dediğin gibi böyle bir şeyi alttan alırsan ileride daha fazlasını yaşatır.. Kendine yaşam alanı mı açıyor acaba kendince...
Her şeyin hayırlısı,zaten aramamış,masum olduğunu ispat edememiş.. Soğukkanlı olup dik durman gerek.. Bir süre kendini çek, zamana bırak bakalım ne yapacak..(
Şükret ki şimdi çıktı bunlar..Evlendikten sonra olsaydı inan daha fazla canın yanardı...
Ne umursamaz bir adam bu boyle, ister git ister kal umrumda degil havasinda. Aldatmamis olsa bile bence de terk etmekle iyi yaptiniz, iliskinize hic deger vermiyor havalarinda. K.c ustu oturunca bakalim ne yapacak ?
Bu arada suphelenmekte %200 haklisiniz, benim de burnuma pislik kokulari geldi. Bu adam hic saglam pabuc degil.
Tekrar adamin umursamazligina, aymazligina ve piskinligine sapka cikariyorum.
Bende şapka çıkardım o pişkinliğe:)) aramadı ya adam aramadı süşünebiliyor musun?? Bende laylalay isem onu hayallerini bir birkendi geleceğimde gerçekleştircem, bulsun bakalım 35 ten sonra bir ben daha. o beyaz gelinliğin de en güzelini giyinip mükemmel yuva kurmazsam adam değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?