Şimdi bazı insanlar vardır yapmadığı halde "sen şunu demişsin" dersin "hayır ben demedim, yemin ederim, şunum bunum ölsün ki ben bişey demedim (buralarda ağlamalar)" vs. ama yapmayan başka bir adama dersin "demedim, bunca zaman bana güvenmiyorsan işte kapı orda, yalvaramam yapmadığım bi'şey için" der.
Yani düşünüyorum da sevgilim bana "böyle böyle, sen beni aldattın kesin" dese "höst! yapmadım, güvenmiyorsan konuşmanın alemi yok, kanıtın var mı neye dayanarak bana bunu diyebiliyorsun ?" der kaparım telefonu gururuma dokunur çünkü.
He yapmış mıdır bilemem, zira sizde varsayımlardan ilerliyorsunuz kanıt yok bi'şey yok:26:
Yeri geliyo benim de çok sevdiğim erkek arkadaşımla konuşasım gelmiyo kafa dinlemek istiyorum o an. Bence günahını da alıyor olabilirsiniz:44:
Ne umursamaz bir adam bu boyle, ister git ister kal umrumda degil havasinda. Aldatmamis olsa bile bence de terk etmekle iyi yaptiniz, iliskinize hic deger vermiyor havalarinda. K.c ustu oturunca bakalim ne yapacak ?
Bu arada suphelenmekte %200 haklisiniz, benim de burnuma pislik kokulari geldi. Bu adam hic saglam pabuc degil.
Tekrar adamin umursamazligina, aymazligina ve piskinligine sapka cikariyorum.
Canım bende burada onu soruyorum. Kuşkuyla biter mi bitmez mi?Acaba yanlış düşünüp, yanlış mı algılıyorum. Birşey yokmuş gibi davransam nasıl olur ? Davranmazsam nasıl olur onu soruyorum zaten.
Canım benim öyle her şeyde günahını alacak olsaydım benim düğün hazırlığı yapıyor olmamam gerekirdi. Bu kez çok çok farklıydı.Arkadaşlara detayları yazdım rica etsem bakar mısın?? Kim bilir belki de senin söylediğin doğrudur.
Bende arkadaşın yorumuna şapka çıkararak katılıyorum. Mübarek bana söyleyecek söz bırakmamış...
Her gün telefon başında saatlerce görüşmeleriniz, bitmek tükenmek bilmeyen sms trafiği sonrasında sana ilgisiz kaldığı 1 gece... Çok manidar. Bence seni %200 aldattı. Hadi diyelim seni aldatmadı, gerçekten erkek arkadaşıyla zaman geçirmek istedi. "ister git ister kal havası" nedir? İlgisizlik hala had safhada... Ben sana söyleyim böyle biriyle bir ömür geçmez. Ayrılmakla çok iyi yapmışın, yani adamın verilmiş sadakası varm... Amaaaan senin verilmiş sadakan varmış.
Sağlam pabuç değil bu. Ne iş çevirdiğini sana söylemiyor... Neymiş efendim erkek arkadaşıyla şey yapacakmış! Ney yapacak acaba? Seninle telefonda konuşmak varken ne arkadaşı yahu? Hiç çekilmez valla...
Okudum canım yazdıktan sonra gördüm o mesajını:26ur bakalım sessizlik nezaman son bulacak. Hakkında en hayırlısı olsun inş.
ben sizin çok yanlış hareket ettiğinizi düşünüyorum. ben de şüpheci bir insanımdır ama size karşı önceden bir sabıkası mı vardı da böyle davrandınız ?
eğer yoksa çok çok yanlış yapmışsınız. belki düğün stresinden, belki iş vs. gibi sebepler yüzünden böyle davrandınız. şimdi o gece arkadaşının ses çıkarmaması sizin için bir sebep olmamalı. ha belki arkadaşı yoktu yanında yalnızdı. belki yalnız kalmak istedi o akşam. yani bu durumda size yalan söylemiş olması hata ama bazen insanlar yalnız kalmak isteyebilir. bunu sşze söylese yanlış anlarsınız diye korkmuş da olabilir.
size rest çekmesi konusunda ise, rainbow arkadaş yazmış şimdi eşim bana gelip '' senin sesin soluğun çıkmadı beni aldattın kesin ayrılıyorum senden '' dese emin olun iki bebekli halimle '' güle güle canım '' derim. insanın yapmadığı bir suç isnad edilince sinirlenir mücadele etmek falan da istemez.
ben yerinizde olsam nişanlımla konuşurum aklımdaki kuşkuların sebeplerini önce kendi kendime düşünürüm sonra da nişanlımla konuşurum evliliğe kadar da kendimi de nişanlımı da üzmek istemem.
Canım biraz önce aradı ben yine olamayacağımı söyledim.Artık stres istemiyorum hayatımda. Öncesini biliyorsun zaten. O kadar yorgunum ki. Kim bilir belki de muklakukla'nın söylediği gibi sevgilimin verilmiş sadakası vardır benden kurtulduğu için.
Güzelim galiba çok net anlatamadım ben. Bütün gece telefonda benimle konuşmasını isteyen kim?Sonuçta iş hayatında insanlarız öyle zamanlarımız oluyor ki günde 1 kez konuşuyoruz.Ama bu konuşmanın başka bir odada kaçak yapılması ne anlam ifade eder sana?? yorumun olumlu,olumsuz her neyse sonuçta kendi düşünceni yazmışın,seni de kırmak istemem ama takdir edersin ki yeterince kırgın ve hassasım şu an.Eleştirinin her türlüsüne açığım ama onun verilmiş sadakası kısmı gerçekten üzdü beni.
suanki durumunuz ayrılık kararı almanıza uygun degil sanmıyorum cok fazla ofkeli ve kırgınsınız herseye ragmen bir kez daha konusmayı deneyin gercekten ilerde pişman olmamak adına suan sıcagı sıcagına tabiki eminim yorgunum bitirmek istiyorum dersiniz ama bundan sonrasını dusunerek hareket edin suan siz cok duygusal bir donemdesiniz hemen karar vermeyin
Canım arkadaşım sizinki de çok güzel bir bakış açısı teşekkür ederim. Ama işte bu kuşku yok mu beni mahveti.
Canım konuştum ama hiç tatminkar değil. Anca bu kadar olabilir. ''yapmadım, seni seviyorum,senden ayrılmak istemiyorum'' diyor sadece bunu diyor. Birde ''emin misin?'' diye soruyor.
hassas bir dönemden geçiyor olabilirsiniz ama bunun sizin için hayati bir karar olan nişanlılığınızı, evliliğinizi etkilemesine izin vermeyin.
nişanlınızla konuşun bence ortada hiçbir delil yokken sadece bir gece nişanlınız rutinden farklı davrandı diye aldatıldığınızı iddia etmeniz çok yanlış, konu başlığınız da yanlış. hemen hükmü vermiş, cezayı da kesmişsiniz.
bi konuşun bakalım belki o gece önceki mesajımda söylediğim gibi yalnızdı ya da arkadaşı vardı yanında. belki arkadaşıyla muhabbet ilerledi belki dertleşiyordu alkolün de etkisi vardı kendini kötü hissetti pek konuşası gelmedi olabilir yani.alkol herkesi neşelendirmez bazı insanları dertlendirir efkarlandırır. hem sizin kadar o da düğün stresi yaşıyor, insan düğün arefesinde bu stresin farkına varmıyor ama gerçekten düğün stresi diye bir şey var ve insanlar o dönemde farklı davranışlar sergileyebiliyor. nişanlınızla konuşun lütfen başbaşa.
ben sizin çok yanlış hareket ettiğinizi düşünüyorum. ben de şüpheci bir insanımdır ama size karşı önceden bir sabıkası mı vardı da böyle davrandınız ?
eğer yoksa çok çok yanlış yapmışsınız. belki düğün stresinden, belki iş vs. gibi sebepler yüzünden böyle davrandınız. şimdi o gece arkadaşının ses çıkarmaması sizin için bir sebep olmamalı. ha belki arkadaşı yoktu yanında yalnızdı. belki yalnız kalmak istedi o akşam. yani bu durumda size yalan söylemiş olması hata ama bazen insanlar yalnız kalmak isteyebilir. bunu sşze söylese yanlış anlarsınız diye korkmuş da olabilir.
size rest çekmesi konusunda ise, rainbow arkadaş yazmış şimdi eşim bana gelip '' senin sesin soluğun çıkmadı beni aldattın kesin ayrılıyorum senden '' dese emin olun iki bebekli halimle '' güle güle canım '' derim. insanın yapmadığı bir suç isnad edilince sinirlenir mücadele etmek falan da istemez.
ben yerinizde olsam nişanlımla konuşurum aklımdaki kuşkuların sebeplerini önce kendi kendime düşünürüm sonra da nişanlımla konuşurum evliliğe kadar da kendimi de nişanlımı da üzmek istemem.
Önceki yazılarını bilmiyorum, başından neler geçti haberim yok ama cincikk güzel şeyler yazmış yerinde olsam orada yazılanları iyi okurdum. Adamı aldatmakla suçluyorsun. Bence daha dikkatli olman gerek. Eğer haksızsan çoğu kişi işte kapı der.
kadınların 6.hissi kuvvetlidir
boşver şimdiden kurtuldun canım
var bir şey ama ney.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?