bu kez zafer öyküm yok...aldatıldım....

seninki en azından aramış benimki onu da yapmadı bana güvenmeyip beni bununla aşağılıyosun yapmadığım bişi için suçlanamam dedi çıktı işin içinden

Son düzenleme:

o gün ve öncesi telefon detaylarını bulun yada isteyin size bulsun getirsin

madem bu kadar şüphe var bu kadın gökten düşmedi evine

illa aradı kadını buluştular.

yada o gün yanında kim varsa onu bulun yapışın yakasına...

ayrılmış olsam bile ben şüphem bvarsa ortaya dökmeden duramam...durmam....

Son düzenleme:

ben yapmam açıkçası. erkekleri bilmem erkekler gibi mi düşünüyorum onu da bilmiyorum. ama benim emek verdiğim, gelecek planları kurduğum, bu planları hayata geçirdiğim nişanlım sırf bir akşam herzamankinden farklı davrandım diye '' neyin var iyi misin '' diye sormak yerine '' hmm arkadaşının sesi çıkmadı, sen de bi tuhaf konuşuyorsun demek beni aldatıyorsun bitti bu iş '' derse daha önce de ona karşı bir yanlışım olmadığı halde böyle davranıyorsa sinirlenirim ve güle güle derim.

hani hukukta masumiyet karinesi vardır '' herkes suçu ispatlanıncaya kadar masumdur '' diye. nasıl bu karine son yıllarda mesela ülkemizdeki bazı davalarda tam tersi olarak yani '' bir kişi masumluğu ispatlanana kadar suçludur '' şeklinde işliyorsa arkadaş da böyle davranmış nişanlısına. ben nişanlısı yüzde yüz masum kesin aldatmamıştır gibi bir şey söylemiyorum bu veriler yetersiz ve o gece olanlar aldattığının şspatı değildir diyorum. nişanlısı da o sinirle öyle demiş ve daha sonra adım atmış ama arkadaş ısrarla aynı tavrını devam ettirmiş. olabilir insan şüphelenebilir ben de aşırı şüpheci bir insanım ve buna rağmen bunları yazabiliyorsam gerçekten tek bir akşam farklı davranmanın aldatma belirtisi olarak görülmesinin yanlışlığını düşündüğümdendir.

tamam canım sen de haklısın,ama bu kızı rahatlatmak için hiçbirşey yapmamış hatta ertesi gün boğazda keyif yaptı diyor arkadaş.en azından rahatlatmaya çalışacaktı şüphelerini gidermeye çalışacaktı. yok öyle sen bana güvenmiyosun hadi güle güle diye bunun arkasına sığınmak (yanlış anlama canım sinirim sana değil konu sahibinin sevgilisiyle benim rahmetliye )

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım birşeyler yapmış olsaydı bu sefer de suçlu olduğu için suç bastırıyor derdik

evet en iyisini yaptı tabiki, bana şüphelerimde yanıldığımı ispatlayamıyor,sıkıntımı gidermeye çalışmıyorsa en iyisini yaptı çünkü zaten bi haltlar yemiştir

Orasını bilemem ama kedi yavrusu gibi sürekli ilgi beklemek ve bunu değişik yollarla elde etmeye çalışmak bazen itici olabiliyor.

''neyin var?'' diye sordum tabii ki ama o etekleri tutuşan tavrı var ya o beni kopardı işte.o an sadece benim sevdiğim,herşeyim dediğim adamın bir başkası için beni ertelediğini düşündüm ya, evleneceğim adam sadece 1 gece sadece bunun için bana kötü davrandı ya bunu silemiyorum işte.

Konu başlığın çok kesin ve net.
Madem emin değilsin neden eminmişsin gibi yazıyorsun.
Ya aldatılmışsındır ya aldatılmamışsındır bunun ortası yok olamaz da.
Ama een ortadasın şuanda çünkü elinde delil yok.
Delil yokken ayrılman ve gelip buraya konu açman çok ama çok yersiz gereksiz.

sen de suçlu olduğunu ispatla şaka yapıyorum senin konunu bilmediğimden bişey diyemem ama sen de yanlış yapmış gibisin.

canım benimki bir sevgili bulma sitesine üyeydi ve ısrarlarıma rağmen üyeliği silmiyordu hiçbirşey yapmadığını sadece maillerin geldiğini iddia ediyordu. ben de madem orda bişi yok ver şifreyi dedim. veremedi tabi suçsuz olsa benim bu kadar üzüldüğümü görüp o şifreyi verirdi. ben verirdim mesela. tabi totoma güveniyorsammm.. face şifresi değil msn şifresi değil altı üstü arkadaşlık sitesi yani. ki hiçbir şifresini de bilmem ve istemedim o zamana kadar

Son düzenleme:
eğer içim rahat diyorsan tamam ayrıl ama ben seninde yerinde olsam direk bitirmezdim belki de günahına giriyorsun. Al karışına konui bu şüphelerin seni bitirdiğini söyle versin opretör şifresini kimle konuşmuş bak. Bitirmek çok kolay sen bu kadar emek vermişsin kesin aldatmış olsa tamam bitir ama kesinlik yok belkide evlilik şu bu stersinden dolayı adam tuhaf davrandı ve onun ne yşadığını ne düşündüğünü bilmiyoruz. Bana da sevgilim aldattın beni dese bakmam bir daha yüzüne zaten güvenmiyorsa ikna için ne denilse boş

uzak şehirlerdemisniz ?
o gece nerdesin adres ver deyip neden gitmedin ki canım her nerdeyse ?

ay ben çok deliyim bu konulard yakarım yıkarım ortalığı

o zaman müsaade et konuşsun seninle. zaten nişanlını az çok tanıyorsundur samimi olup olmadığını yüzyüze konuşunca anlarsın. ona göre bir karar verirsin.sadece bir gece için değildir belki gerçekten canı sıkkındı bunları konuşmadan bilemezsin bizler de bilemeyiz farazi konuşuruz anca. dinle bir kere nişanlını ondan sonra karar ver.

Açıkçası ben de hak verdim pis kokular var gibi ki zaten en iyi siz tanırsınız sevgilinizi.Ama böyle güçlü kalın ne güzel.Değmeyecek adam için üzmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…