Hanımlar biraz önce konuştum yaptığı şeyi, yediği haltı kabul etti. Ben söylemiştim değl mi size ?? hissediyorsam vardır bir sebebi diye.Yoksa yeni yetme çocuk muyum ufacık bir dalgada arkamı döncem.Sadece 2 hafta ayrı kaldık sadece.Demek ki konu yerli, başlık doğru,hislerim haklıymış.Ferahlıkla, şapşalık arası bir durum bu. Hala şoktayım. evet verilmiş sadakam varmış.
Orasını bilemem ama kedi yavrusu gibi sürekli ilgi beklemek ve bunu değişik yollarla elde etmeye çalışmak bazen itici olabiliyor.
Hanımlar biraz önce konuştum yaptığı şeyi, yediği haltı kabul etti. Ben söylemiştim değl mi size ?? hissediyorsam vardır bir sebebi diye.Yoksa yeni yetme çocuk muyum ufacık bir dalgada arkamı döncem.Sadece 2 hafta ayrı kaldık sadece.Demek ki konu yerli, başlık doğru,hislerim haklıymış.Ferahlıkla, şapşalık arası bir durum bu. Hala şoktayım. evet verilmiş sadakam varmış.
ayyyyy ciddimisin sen yaa offff biriylemi olmuş itirafmmı etiii
evet canım evde bir kız varmış. hem içim soğudu,hem şaşkınım,hem şapşallaştım.sankiyim,gibiyim.yanlış birşey yazarsam k.bakmayın
Kesinlikle ve aksiliklerle düğünün ertelenmesi de bunu gösteriyor. Demek ki Allah'ın senin için daha güzel planları var
Canım hiç haketmediğimi,beni kaybetmek istemediğini,alkolün etkisiyle yanında haylaz bir arkadaşı var çapkınlıkta nam yapmış, o eve getirmiş 2 kız ama yüzünü bile hatırlamıyormuş.benden gereken cevabı aldı zaten.
ne diyor beni affet falan mı diyor ? Allah Allah erkekler yatakta bile yakalansalar inkar ederler ama bu nasıl olmuş da itiraf etmiş işin içinde başka birşey var sanki .
şüphe duyduğumuz herşeyden kaçmalıyız bence. şüphemizi söyleyip çekilmeliyiz. bırakalım öyle değilse o/onlar bize kanıtlasın öyle olmadığını. neysei sende ucuz atlatmışsın. verilmiş sadekan varmış. kararından dolayıda tebrik ederim biçok insan senin gösterdiğin cesareti gösteremeyip devam ediyor ve erkeklerde bunu fırsat bilim amaan yüzüğü taktık nede olsa cepte diyerek böyle hareketlere devam ediyor.
tekrar tebrik ederim seni. umarım doğru insanlarla karşılaşırsın hep.
ne diyor beni affet falan mı diyor ? Allah Allah erkekler yatakta bile yakalansalar inkar ederler ama bu nasıl olmuş da itiraf etmiş işin içinde başka birşey var sanki .
canımmm çok geçmişler olsun yaaa,bu lanet 6.hissin söyledikleri doğru çıkıyor iştee keşke doğru çıkmasa da onları suçladığımız için biz utansakAllah ve melekler seni koruyup nikahtan döndürmüşler canım. bu ilahi uyarıyı hiçbir zaman unutma. ne diyeceğimi bilemiyorum sadece erkeklere lanet okuyorum şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?