bu kıllı yiyecekler hep beni mi bulur?

:dilcikar:tam yerine geldim bu kıllar hep beni buluyo ve insanı kıl ediyokaydirigubbakcemile3
bi keresinde ilk defa misafirliğe gittiğimiz bi komşu salata yapmış bi kaç çatal aldım bide ne göreyim up uzun bi kıl napıcamı şaşırdım laf arasında alıp yere attım ayy yazarken bile midem bulandı

Restoranda lahmacunumun üzerindeki pişmiş kalorifer böceğini garsona gösterince ne yaptı biliyor musunuz. Hiç istifini bozmadan geldi böceği eliyle aldı ve afiyet olsun deyip gitti. :1shok:-tatlicadiarzu- Ben fenalaşınca yanımdaki arkadaşım da istersen lahmacunları değişelim , ben yerim dedidelikafadulden:bbo: (ben öğrenciyken)

ayy gerçekten kık işi acayip midemi bulandırır ben,m ve birkaç kez başıma da geldi. Eşimde hiç takmaz yaa ver bana ben yerim der dışarı çıktığmızda. Benimde saçlarım dökülür ama yemek yaparken iyice toplarım hiçte açıkmadı çok şükür zaten çok titiz bir kayananm var ona bir çıkarsa bir daha ağzına tek lokma koymaz gerçi bende olsam koymam yada parça pinçik eder öle yerim. Özellikle;kumpir, lahmacun gibi şeylere ekstra dikkat etmeleri gerekir. Eldiven muhakkak olmalı ellerinde bu insanların..

Yemeğinde sürekli saç,kıl çıkan arkadaşlar arasına beni de alın. Hepte beni bulur, bende yemem , kusarım hatta. delikafadulden

ıykk en nefret ettiğim şey yemeğimin içinden kıl çıkmasııııı
Bidaha unut o yemeği asla yiyemem kalkarım sofradan kafamçokkarıştı

fenaaaa akannehir

ya ikindi çayı ve börek yiyordum okuken öggghhhhhhhhhhh oldum okuyunca yaw böregimi yiyeydim bariyaaaaaaa

Ay yeni bir tane daha hatırladım. ortaokulda iken ısırp ağzıma attığım ekmek parçasının içinden diş çıkmıştıohaoldumsmile İlk iş ağzımdaki dişleri saymıştım sonuç tam çıkınca da oturup ağlamıştım öğüre öğüre -tatlicadiarzu-

erkek arkadaşımla zaten haftada 1 kez buluşuyoruz. yemek yemek için gitmediğimiz yer kalmadı. her hafta ayrı bişey yaşadım. hele bi keresinde acıkmıştım. iskender yiyelim dedik. iyi olduğunu düşündüğüm yere gittik birden. tabağın yarısını bitirdimmmm, aşkım dur yemee dedi. pişmiş bir sinekle karşıkarşıyaydım.

Ayy bu çok komikmiş canım yaa gece gece gülme krizine girdim resmen.Saç, tırnak tamam da diş çıkması ayrı bi olay yaaa... sempatiksalakcinni

iyyyyyyyyyyyy bende antalyadaydim gemideyiz ilk kez buyuk bir gemiye bindim yemek yiyoruz kisa kisa igrenc killar hepsinde balikti etrafimdekilere esime sordum yok ne kili hep bana geldi kilcikloiydida nasil yeduler yAAAAAkafamçokkarıştı

BENIMKIDE benzer durumdu ne tuhaf bilerekmi yapiyorlar

güliyimmi ağlayayımmı şaşırdım yaa...

istersem açlıktan öleyim en svdiğim yemekte olsa içinden saç kıl tüy gibi bişi çıksın tmm o yemek benim için bitmiştir. en tiksindiğim şeydir

offf bende çok tıksınıyorum herkesın yaptıgı yemegı yıyemem bıyere gıttımmı kesın ac kalırım...

banada hep denk gelir igrenccccccccc

bende çok takığım bi yiyecekten kıl çıksın kesinlikle ona bidaha ağzımı vurmam kılı çıkardım devam ediyim yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…