Restoranda lahmacunumun üzerindeki pişmiş kalorifer böceğini garsona gösterince ne yaptı biliyor musunuz. Hiç istifini bozmadan geldi böceği eliyle aldı ve afiyet olsun deyip gitti. :1shok:-tatlicadiarzu- Ben fenalaşınca yanımdaki arkadaşım da istersen lahmacunları değişelim , ben yerim dedidelikafadulden:bbo: (ben öğrenciyken)
Ay yeni bir tane daha hatırladım. ortaokulda iken ısırp ağzıma attığım ekmek parçasının içinden diş çıkmıştıohaoldumsmile İlk iş ağzımdaki dişleri saymıştım sonuç tam çıkınca da oturup ağlamıştım öğüre öğüre -tatlicadiarzu-
ne zaman dışarıda yada başkasında yemek yesem içinden kıl çıkar
(eşimin söylediğine göre ben bu konuda kıl olduğum için hep beni buluyormuş)yani kıl kılı çekermişsenağlama
neyse benim bu kıl olayını bilen görümcem bir gün bayram ziyaretine götürdü arkadaşına,kadın börek ve tatlı ikram emek için mutfağa gitti görümceme çok aç olduğumu söyleyip fazla oturmayalım dedim.bana arkadaşının aşırı titiz olduğunu burada rahatlıkla yiyebileceğimi söyledi kadın önce bana tabağı uzatıp diğer tabakları getirmeye gitti ben o sırada böreği ısırdım ve ağzımda kıl uzadı........
görümcemin ifadesi yuhhhhhhhhhh bu kadar da olmaz olducokacimcoook
Ben artık tek kılla karşılaşınca normal karşılıyorum -tatlicadiarzu-( yiyemiyorum o ayrı tabi)
Tavuk ızgarasını çok beğendiğim ve sırf o sebeple gittiğim restorantta başıma gelen ;
Kimsenin başına gelmemiştir. :bbo:
Arkadaşımla birlikle oturduk, siparişlerimizi verdik. Sohbetimizi muhabbetimizi ediyoruz, bir taraftan salatadan tadıyoruz falan derken siparişlerimiz geldi.
Büyük bir iştahla çatalımı bıçağımı elime aldım tavuğu mideme indiricem ;
Aman Allah' ım o da ne !!! :1shok::uhm:
Bir avuç dolusu ( abartmıyorum !) Sanki biri saçlarını taramış dökülenleri yumak haline getirip tavukların üzerine otutturmuş, üstelik bide soslanmış halde :1shok::1shok: kafamçokkarıştı
Çok feci bir manzaraydı. Sonrasını anlatmama gerek yok sanırım kafamçokkarıştı
Özürler, bilmem neler falan ama o gün bugündür restorantın önünden bile geçmiyorum kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
basima GELMESINDEN KORKARAKTAN INANMIYORUM DISE YOK DAHA NELERAyy bu çok komikmiş canım yaa gece gece gülme krizine girdim resmen.Saç, tırnak tamam da diş çıkması ayrı bi olay yaaa... sempatiksalakcinni
Ben artık tek kılla karşılaşınca normal karşılıyorum -tatlicadiarzu-( yiyemiyorum o ayrı tabi)
Tavuk ızgarasını çok beğendiğim ve sırf o sebeple gittiğim restorantta başıma gelen ;
Kimsenin başına gelmemiştir. :bbo:
Arkadaşımla birlikle oturduk, siparişlerimizi verdik. Sohbetimizi muhabbetimizi ediyoruz, bir taraftan salatadan tadıyoruz falan derken siparişlerimiz geldi.
Büyük bir iştahla çatalımı bıçağımı elime aldım tavuğu mideme indiricem ;
Aman Allah' ım o da ne !!! :1shok::uhm:
Bir avuç dolusu ( abartmıyorum !) Sanki biri saçlarını taramış dökülenleri yumak haline getirip tavukların üzerine otutturmuş, üstelik bide soslanmış halde :1shok::1shok: kafamçokkarıştı
Çok feci bir manzaraydı. Sonrasını anlatmama gerek yok sanırım kafamçokkarıştı
Özürler, bilmem neler falan ama o gün bugündür restorantın önünden bile geçmiyorum kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?