- 19 Aralık 2014
- 56
- 10
- 98
- 31
merhabalar, ben tavsandis. 21 yasina girmek üzere olan 167 boyunda, 69 kilo biriyim. zamaninda cok kilo vermis ve geri almis biri olaraktan anlayacaginiz üzere tatli bagimlisiyim. benim icin diyet yapmak degil günde 1 poset cikolata vs, yememek zor. ancak buna bi dur demem gerekmekte ve eskiden oldugum gibi zayif halime dönmem gerekmekte. bunun icin sadece tatli yemeyerek (olabildigince), ve bazi günler yürüyüs yaparak temmuz ayina kadar 55 kilo olmayi hedefliyorum. 1 sene icinde 10 kilo aldim ve öncelikle bunu vermeyi planliyorum. temmuza kadar 6 ayim var ve önümde beni bekleyen 14 kilo var, ortalama olarak ayda 2.5 kilo vermem yeterli görünüyor. acele etmeden yavas yavas her istedgimi yiyerek diyet yapmadan bu kiloyu verebilecegimi düsünmekteyim hatta kararliyim. yurtta kalmaktayim ve haftada 3 gün calismaktayim. yani kendi yemegimi hazirlamak gibi bir sansim yok ne yazikki. o yüzden diyet yapmadan bu isi basarmayi planliyorum. suan regliyim o yüzden tartilmiyorum ama en son kilom 69 du 3 gün önce. bu sürecte beni destekleyecek yeri geldiginde elestirecek kisileri bekliyorum :) yarin yeni bir gün olacak ve ben bu ise kararli bir bicimde baslamis olacagim.