bu kilolardan kurtulucam!!

bir_sismanin_gunlugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
131
25
36
Merhabalar,
Ben 84-85 kilo, 165 boyunda şişman bir kadınım:110:
Çok değil 2 yıl önceki 55 kilo hallerime dönmeye şu an sizin huzurunuzda söz veriyorum.
Kendimce bir plan yaptım ve bu yılın sonunda, yeni yılda sağlıklı, 55 kilo olan bir kadın olmak istediğime karar verdim.
6,5 ayım var. 29 hafta.
Pazartesi günü tekrar tartılacağım ve ara vermeden, duraklamalara yenilmeden devam edeceğim.
Bu süreçte sizin yardımlarınıza çookk çokkk ihtiyacım var:KK17:
Tahmin edersinizki bol bol diyete başlama ve ardından daha çok alma dönemleri yaşadım. ama neden bilmiyorum bu sefer kendimi daha kararlı hissediyorum. Buraya yazıp sizlerle bunu paylaşmamda sanırım bana daha çok sorumluluk yüklüyor.
Gerçekten bu kilolardan kurtulmayı o kadaaaar çokkk istiyorumki:KK68:

Planım şu şekilde:
Haziran(temmuz ayının ilk haftası tatile gideceğim):
84(kaç olduğumu bilmiyorum)--->79
Temmuz
79-->73
Ağustos:
73-->68
Eylül:
68-->64
Ekim:
64-->60
Kasım:
60-->57
Aralık:
57-->55

Biraz zor gibi gözüküyor. Ama imkansız değil:KK17::KK66:
Spor, diyet, neler yapabileceğimi görücez.
Allah bana ve tüm kilo vermek isteyenlere kolaylık versin:KK36:

Canim üzerime vazife olmadan sana 3 tavsiye vermek istiyorum:

1. Tez zamanda Canan Karatay in videolarini seyretmeye bak
ve su lanet olasi ekmegi kesmelisin
un seker bagimliligimzdan kurtulabilirsek o verilen kilolar geri alinmiyor
un seker istah aciyor, aciktiriyor, azdiriyor tatli krizlerine sokuyor
üstelik saglimizida mahvediyor

2. Günde iki ögün yemelisin, sabah cok guzel doyurmalisin karnini aksam daha hafif
En ideali sabah 11 aksam 16 da aksam yemek
Ama sabah 10 kahvalti aksam 17 aksam yemegide iyidir
Gec saglam bir kahvalti, aksam hafif erken kapatmak

3. Bol bol yürü kuzum, cok büyük sporlar yapmana kendini öldürmeye gerek yok
Ise yürü, cocuklari okula yürü, markete yürü, carsiya yürü, bol bol yürü, firsat buldukca yürü, her gün yürü kar kis demeden
güzel bir spor ayakkabisina yatirim yap

Merhaba mutlaka yaparsın benim de hedefim 31 aralık 55 kilo ama ben 90 kiloyum. Temmuz başına kadar kilo verme hızına bakıp ona göre diyeti mi oluşturacağım umarım güzel haberlerini aliriz

Merhabalar,
Ben 84-85 kilo, 165 boyunda şişman bir kadınım:110:
Çok değil 2 yıl önceki 55 kilo hallerime dönmeye şu an sizin huzurunuzda söz veriyorum.
Kendimce bir plan yaptım ve bu yılın sonunda, yeni yılda sağlıklı, 55 kilo olan bir kadın olmak istediğime karar verdim.
6,5 ayım var. 29 hafta.
Pazartesi günü tekrar tartılacağım ve ara vermeden, duraklamalara yenilmeden devam edeceğim.
Bu süreçte sizin yardımlarınıza çookk çokkk ihtiyacım var:KK17:
Tahmin edersinizki bol bol diyete başlama ve ardından daha çok alma dönemleri yaşadım. ama neden bilmiyorum bu sefer kendimi daha kararlı hissediyorum. Buraya yazıp sizlerle bunu paylaşmamda sanırım bana daha çok sorumluluk yüklüyor.
Gerçekten bu kilolardan kurtulmayı o kadaaaar çokkk istiyorumki:KK68:

Planım şu şekilde:
Haziran(temmuz ayının ilk haftası tatile gideceğim):
84(kaç olduğumu bilmiyorum)--->79
Temmuz
79-->73
Ağustos:
73-->68
Eylül:
68-->64
Ekim:
64-->60
Kasım:
60-->57
Aralık:
57-->55

Biraz zor gibi gözüküyor. Ama imkansız değil:KK17::KK66:
Spor, diyet, neler yapabileceğimi görücez.
Allah bana ve tüm kilo vermek isteyenlere kolaylık versin:KK36:

cnmm bendee 57lere inmiştim 2 yıl önce kilo vermek zor değil veriyorum ama koruyamıyorum 1 2 kilo verdimmi nasılsa kilo verebiliyoru m diyipdana gibi saldırıyorum herşeye bu sefer hoop başa sarıyorum . anlıcagın bende bu yılbasına 57 olmasada 60 girmek istiyorum suan kilom sanırım 73 74 civarı yaşım 23 ve boy 1.64

C cerulean

Merhabalar,
Öncelikle tavsiyeleriniz içinçok çok teşekkür ederim. Kesinlikle size katılıyorm. Çok güzel bir spor ayakkabısı aldm. Yürüyüş elimden geldiğince her bulduğm vakitte yapmak istiyorum. Un ekmek hamur kızartma beni bitirenler ve zaten çok sağlıksız, dilerim hayatımdan tamamen çıkatabilirm. İşim gereği sabah 6da kalkıyorm ve 8gibi kahvaltı yapıyorum genellikle. Bu saati biraz daha ertelemeyi düşünüyorm ama yine de sanırım öğlen bir kase salata yerim gibi geliyor:) akşam yemeğinide erken yemeye çalışacağım.

Size bir sorum var. hemen bende şimdi açıp okuyorum ama güzel bir kahvaltı derken neler var içinde?

cakil80 cakil80

Merhaba,
İnşallah beraber vericez bu kiloları. Her ne kadar 30 kilo vermek için kısa.bir zamanda olsa bu kadar uzun süre istikrarlı diyet yapmak çok zor ve gözümü korkutuyor açıkçası. Burada belki durduğum zamanlarda beni destekleyen bir arkadaş olur diye günlük tutmak istedim:)
Bende biraz özellikle ilk başlarda ne kadae verebilirsem kar, sonrasına bakarız diye düşünüyorum:) ama iştahım bu aralar o kadar açıkki:KK43: inşallah takır takır gider bu kilolar anlamadan:)

tugcekpln tugcekpln

Merhaba,
Kesinlikle verirsin, vermelisin!!!
O kiloların kıymeti o kadar büyükki. 60a o kadar yakın göründünki bana. Bi yerden sonra nası buralara çıktığımı anlayamadım.ve şimdi herşey çok zor, daha korkutucu görünüyor:KK43::KK43::KK43:
Bi kilolarımızı verelim,devamında da yazmaya devam edelim, korumaya çalışalm.
Ben oruç tutmayacağım. Sabah 6da kalkıyorum ve çok zorlanıyorum. Ama oruç tutarkende çok iyi diyet yapanlat oluyor. Biraz araştırmak lazm.

Lütfen kısa sürede 60a düş:):)

Merhabalar,
Yeni hafta yeni bir başlandıç benim için:)
Uzun bir yolculuk.
Umarım başarabilirim, umarım bu mutsuzluk biter.

Arkadaşlar yazdıklarınız beni çok çok mutlu etti. Benzer durumlarda olmak, benzer düşüncelere sahip olmak çok güzel.
Bu desteğimiz ennn sonuna kadar devam etsin. Bende sizi takip edicem:) Arada tökezlesek bile devam etmeliyiz. gerçekten istiyorsak:)

Bugün tartıldım.
84.5 kiloyum.
İnşallah ilk haftalar hızla ödemimi atar ve çok kilo veririm:) bana da çok moral olur.

Haydi bakalım başlıyoruuuzz.

Sabah bir form çayı içtim:)

kilo
Merhabalar,
Yeni hafta yeni bir başlandıç benim için:)
Uzun bir yolculuk.
Umarım başarabilirim, umarım bu mutsuzluk biter.

Arkadaşlar yazdıklarınız beni çok çok mutlu etti. Benzer durumlarda olmak, benzer düşüncelere sahip olmak çok güzel.
Bu desteğimiz ennn sonuna kadar devam etsin. Bende sizi takip edicem:) Arada tökezlesek bile devam etmeliyiz. gerçekten istiyorsak:)

Bugün tartıldım.
84.5 kiloyum.
İnşallah ilk haftalar hızla ödemimi atar ve çok kilo veririm:) bana da çok moral olur.

Haydi bakalım başlıyoruuuzz.

Sabah bir form çayı içtim:)
ve boyumuz çok yakınmış, başarılar diliyorum.
azmin daim olsun inşallah...
seni takip edeceğim...

Gokce29 Gokce29

Merhaba,
Burada kendim gibi insanları gördükçe seviniyorum:) malum artık çevremizde herkes çok zayıf:)

Sende diyet yapıyor musun? Nasıl birşey uyguluyorsun?

canım, benimkiler klasik şeyler ara öğün, akşamı hafif geçirme, yasaklardan uzak durma, bu ara çok ihmal etmiş olsam da leslie ile walk at home... vs

ben 105lerden geldim bu kiloya canım, boy 1,64 kilo olarak da 85,000 i gördüm de, son 4-5 gündür cozuttuğum için 1-2 kilo artıdayım şimdilerde...

öyle işte canım...

Merhaba
diyetimin 3.gunu ve cok fazla başım ağrıyor başı ağrıdı umutsuzluğa kapılar gibi oldum sanki Boludan konya yoluna bakar gibi hissettim kendimi 40 kilo verir miyim dersiniz. 90 kiloyum 1,63boyum

Merhabaaa, günaydıınn,
bugün 83.1 kilo olarak uyandım. biraz geçsin bir tablo yapacağım.
ilk hedefim olan 79a hemmen inmek istiyoruuumm.

yediklerime gelirsek;
sabah kahvaltımı yazmştım.
öğlen: domates çorba, küçük kase salata, 3 köfte, ayran
akşam: somon füme salata
**malesef kocam eve bissürü çikolata alıp gelmiş. gece de onlardan yedim.

şu an form çayımı içiyorum.
birazdan dünkü kahaltımdan yapacağım.

hepinzi seviyorum.
mutlu güzel bir gün dileriimm.

X