Lekeler, Çiller Bu kış lekelere savaş açıyorum.

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Siyah badiyle cekildillerim dun aksamdan.kazakla cekildigim 1 hafta onceki.tonigi kullanmamistim daha.
 
Sudocremi haftada 1-2 kere maske olarak kullaniorum.ilk aldigimda 1 ay her gece surmuatum.siyah noktalari arttirdi burnumun uzerinde ama sivilce lekelerini falan yatistiriyor.bi de bende ucuk cok cikiyor.ucuk yaraya donunce bunu suruyorum.iz kalmiyor cabuk geciyor.
 
20161129_230807.jpg
 
Sizinkilerde gunes lekesi gibi cok cok az ama cildiniz genel olarak gayet iyi kisa zamanda daha da piril piril olur sizi cok ugrastirmaz.:)
 
Ben tonik kullanmaya bi iki gundur ara verdim yine bubarada c vitamininide hergun yapmiyorum artik. Sunu farkettim benim lekelere tonik anca bukadar etki edecek gibi son koydugum fotodan daha ileri gitmedi lekeler c vitamininide her aksam hazilamak zor gelmeye basladi. Bu hafta cildimi dinlendircem sadece tahrisli bolgeler ve cildimdeki kuruluklar icin madecassol ve sudocerami donusumlu kullancam bi gun madecassol bi gun sudoyu geceleri surcem gunduz mutlaka gunes kremi yine. Ben haftaya yeni siparis verip c vitaminli yag ve %40 lik laktik asit almayi dusunuyorum. Laktik asitle direk peeling ve sonrasinda destek amacli glikolik asitli tonigi kullanicam nemlendirme ve bakim icin madecassola ve sudocreme devam ederim. Gelismeleri yazarim.
 
Canim ben de tonigi biraktim.cok yakiyordu.kizariklik oldu.kabuklanma da yapti.sonra exp8gment kullandim.butun kabuklari 4 gunde atti.gunduzleri yine medacassol surdum.cok iyi geldi.
 
Expigmentle gecmiste guzel anilarim yok belkide bilincsiz ve kontrolsuz kullandigim icindir :) ben yine asitlerle vitaminlerle devam edicem tonigide soyulmaya destek amacli kullanmaya devam edicem c vitaminli yag yapmis doa kullanimi daha kolay ve etkiside ayniysa onlarida eklicem bakimlara tam gaz devam yani
 
[photo=medium]1248579[/photo]

kab7k olmayan yerler de soyuldu.lekeler belli olmuyor bile
Superr piril piril olmus cildiniz tonikten sonra expigmentten sonra mi oldu bu etki masallah diyim zaten cok problemli bi cildiniz yoktu benim lekelerim cillerim baya ugrastirdi beni yillardir.
 
Evet canim.simdi cektim fotoyu.
1 hafta tonik.1 hafta expigmenten sonra oldu.belki tonikle expigmenti donusunlu kullanirim.bilmiyorum su an.gidisata gore.
 
Expigmentin ne zararini gordun ki?
Ayrica cok soyup cildi inceltmekten de korkuyorum aslinda.
Bana expigment verildiginde bana gunes koruyucuda vermisti doktor o donemler bunlar cok gereksiz urunler gibi goruldugunden annemlerde almamislar biraz pahali gelmis sanirim korumasiz kullaninca da ektra ektra lekeler ve koyulasmalar yasamistim bilincsizlik diyelim:) Laktik asitten sonra bakalim neler olacak belki devam tedavisi gibi en son expigmentide denerim. Lekelerim belirgin sekilde soldular bazi yerlerde yuzeysel olan lekeler gitti. Ama benim istedigim oranda degiller
 
Kizlar bakimlarima birde hafta da bir pirin unu maskesini ekledim. 1 tatli kasigi pirinc ununa cay kasiginin ucuyla c vitamini katip koyu kivamli sulandirip yuzume surup 10 dk bekletiyorum. Yikamadan once yuzumde kuruyan maskeyi ellerimi islatip islatip ovar gibi yapiyorum. Pirin unu tanecikli yapida oldugundan hafiften bi cildi zimparaliyor gibi oluyor. Hizli hizli bir iki dk ovalayip duruluyorum. Oglen vaktinda yaptim. Herhangi bir vakit de de yapilabilir. Arkasindan gunes kremimi uyguladim.
Bana faydasi: Cildimde tonikten dolayi olusan kuruyan ve dokulen ciltteki puruzleri temizledi. Cilt kadifemsi bi hal aldi ve aydinlandi resmen cilt yuzeyindeki ölü deriyi temizledi. Sevdim bu maskeyide tavsiye ederim
 
Ben de doa kimyayi aradim.uzmanla gorustum.cildim kuru deyince laktik asit de ekledi.
cinkoya grrek yok dedi.
yani bana uygun gordugu formul soyle
1 maden sodasi
% 25lik glikolik asit
% 20lik laktik asit
b3 vitamini.

dedigin gibi haftada en fazla 3 kere kullan dedi.
ben de gemen siparis verdim.bakalim insallah iyi gelir.
Petunyam bende dun b3 vitamini aldim doadan glikolik asitli tonige 10 gramlik tozun nekadarini kullandin. Suan elimde bor su bardagi kadar tonik var nekadar eklemeliyim arayip sormak istedim fakat cok yogunlar bi turlu ulasamadim. Aklima sen geldin.
 
Kizlar slm ben de yaklasik bir aydir dr un verdigi karisimi suruyorum lekelerim acildi gibi ama biraz var hala subat ayinda hamilelik dusunuyorum da bir test sonucumu bekliyorum bildigim kadariyla da bu ilaclar hamilelikte olumsuz etkisi var arkadasima hamileligi dusunuyorsan ya da emziriyorsan kullanma demis ne kadar onceden birakmak gerek bu kremleri bu arada karisimda expigment var esim eczaneden aldigi için orada karisimi yapip vermisler isimlerini bilmiyorum sadece expigmenti soyledi
 
Kizlar slm ben de yaklasik bir aydir dr un verdigi karisimi suruyorum lekelerim acildi gibi ama biraz var hala subat ayinda hamilelik dusunuyorum da bir test sonucumu bekliyorum bildigim kadariyla da bu ilaclar hamilelikte olumsuz etkisi var arkadasima hamileligi dusunuyorsan ya da emziriyorsan kullanma demis ne kadar onceden birakmak gerek bu kremleri bu arada karisimda expigment var esim eczaneden aldigi için orada karisimi yapip vermisler isimlerini bilmiyorum sadece expigmenti soyledi
Hamile oldugunuz kesinlestigi an kremleri kullanmayi birakin..
 
X