Bu kişi hakkında ne düşünürdünüz??

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
1.398
297
123
Arkadaşlar iş ortamında yeni biriyle tanıştım. Telefonumu aldı. Aynı günde yazmaya başladı. Yok işte iyiki karşıma çıktın. Sen benim şansımsın hayatımı düzene koymak istiyorum. Daha hiç tanımıyor. Sonra en olmadı arkadaş oluruz diyo. 2 gün sonra görüşücez. Bugünde illa karar vermek zorunda değiliz demiş. Bende heralde karar vermek kolay değil dedim. Daha ne karar vermesi diycemde demedim. Aslında ben de hoşlandım ama bi dediği bi dediğini tutmuyor. Buluşmada nasıl bi tutum sergilemeliyim bilmiyorum. Çok da çekingen biriyim. Yeni tanışıtğım insanlarla hemen muhabbet kuramam. Bilmiyorum nasıl yaklaşıcam. Bu tarz buluşmalara da alışık değilim. Sizce napsam?

Arkadaşlar iş ortamında yeni biriyle tanıştım. Telefonumu aldı. Aynı günde yazmaya başladı. Yok işte iyiki karşıma çıktın. Sen benim şansımsın hayatımı düzene koymak istiyorum. Daha hiç tanımıyor. Sonra en olmadı arkadaş oluruz diyo. 2 gün sonra görüşücez. Bugünde illa karar vermek zorunda değiliz demiş. Bende heralde karar vermek kolay değil dedim. Daha ne karar vermesi diycemde demedim. Aslında ben de hoşlandım ama bi dediği bi dediğini tutmuyor. Buluşmada nasıl bi tutum sergilemeliyim bilmiyorum. Çok da çekingen biriyim. Yeni tanışıtğım insanlarla hemen muhabbet kuramam. Bilmiyorum nasıl yaklaşıcam. Bu tarz buluşmalara da alışık değilim. Sizce napsam?
ne kadar panik içinde arkadaş
bence çok yüz verme çünkü garipsedim fazla değişik yorumları artarada kısa sürede yapmış
bir gariplik var gibi

ne kadar panik içinde arkadaş
bence çok yüz verme çünkü garipsedim fazla değişik yorumları artarada kısa sürede yapmış
bir gariplik var gibi

Evet ya bi garip. Önce bi çok hevesli daha dur yeni tanıştın. Sonra da yok karar vermek zorunda değiliz. Sanki ben zorluyorum. Şeytan diyo bi iş çıkar ek kalsın bakalım nasıl olcak

o bence seni takılmalık aradı.baktı sende o ışık yok kendini geri çekmeye başladı.bakalım sen gelecekmisin diye

Bilmiyorum valla. Yarın diycem çok acele etme illa bi karar vermek zorunda değiliz daha ne kararı hatta bi kere görüştüğüm adamla ne kararı vercem. Normali bulmaz ki benide

bence yol ver gitsin.sana bi günde boyle konusan bir gun senden sıkılır baskasına der sen benim şansımsın :) kimseyi normali bulmuyor.buluncada biz onları normallikten cıkarıyoruz :P

bence yol ver gitsin.sana bi günde boyle konusan bir gun senden sıkılır baskasına der sen benim şansımsın :) kimseyi normali bulmuyor.buluncada biz onları normallikten cıkarıyoruz :p

Aynen öyle oldu valla kk kadınlrı gerçekten öngörülü ve çok akıllı

Böyle davrananlar genelde herkese böyle yapanlar yani aynı anda bir başkasına da,veya senle bitirip bir kaç güne aynı şeyleri başkasına diyen. O cümlelerin derinliğini kavrayamayan tavlama aracı olarak gören akıllı(!)lardan

Görüşmüş ve yeni bir konu bile açmış....
Ve dediğin gibi hata olduğunu artık oda öğrenmiş...

Ay ınanmıyrum ben onada yrum yaptım ama knu sahıbıne dıkkat etmemısım haber verdıgın ıcın tesekkur ederım :)

Bence bu cocuk bırılerıyle ıddaya grdı bu hafta yemege cıkarırım falan dedı ıste snuc bu

Ay ınanmıyrum ben onada yrum yaptım ama knu sahıbıne dıkkat etmemısım haber verdıgın ıcın tesekkur ederım :)

Bence bu cocuk bırılerıyle ıddaya grdı bu hafta yemege cıkarırım falan dedı ıste snuc bu

:KK5::KK5:
Bence de iddaya falan girmiş olabilir.

Ya resmen çapkın biriymiş. Keşke baştan biraz tanımaya çalışsaymışım. Hiç öyle durmuyodu ve daha farklı şeyler duymuştum hakkında. Şimdi numarSını filan silip face tende silsem çok mu komik olur ki? İnşallah adım anılmaz bu tiple ya ne kadar salağım

Konus tanis bak normal mi ona göre bi dedigi bidedigine uyuyormu mantiklimi

Yani begendiysen konus gorus bak ama diger turlu biraz agir olsa sanki daha iyi olur erkek icin

Back
X