bu kişi tanıdık mı?

bende denedim biraz önce istanbuldayım beni tekirdağ da gösterdi o zaman savcılığa da bildirsem bulamazlar gibi geliyor :/
Benimde ikidir üye olduğum büyük bir yemek sitesindeki hesabımın şifresiyle uğraşıyorlar ne alakaysa

millet işsiz!

Gizlilik ayarlarına girip oradan bütün ayarları etkinleştirin. Kodmatik kullanın, başka bir adresten giriş yapıldığında size bildirim gelmesini isteyin, şifreniz harf, rakam ve sembollerden (&,%,+,= falan gibi) oluşsun, kırılması daha zor olur böylece.

Facebooka bağlı olan mail şifrenizide değiştirin. Tanıdıksa maili kırıp ordanda girebilir başıma geldi ordan biliyorum.

Kızlar dediklerinizi yaptım kodmatik süper bir şey zaten onu yaptıktan sonra tekrar girmeye çalışmış ama giremedi suan pes etti galiba bende savcıyla falan uğraşmayacağım Allah'ından bulsun zaten Facebook'un verdiği ip adresi bile yanlış savcılığın bir şey bulabileceğinden şüpheliyim

Nasıl anladiniz?

Facebooktan bildirim aldım farklı bir cihazdan girildiğine dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…