Surekli beraber olmak zorunda oldugum bir arkadasim var ama son zamanlarda beni bezdirdi. Onceleri surekli onu ikinci plana attigimi soylerdi cunku ilgi odagi olmayi cok sever, en cok beni seveceksin vs.gibi(guya bunu saka olarak soyluyormus). Ortak bir arkadasimiz daha var, son zamanlarda o arkadasimizi benden uzaklastirmak icin elinden geleni yapiyor. Arkadasima herhangi bir konuda takilsam bile bak violetto sana neler diyor arkadasima,bana da benim arkadasima oyle diyemezsin,sen onun icin sorunsun anlasana falan diyor. Mesela yemege gidecegiz benim isim uzadiysa siz cikin diyorum 'Zaten seni beklemiyorduk,xxxx(o arkadas) benimle yemek yiyecek' diyor. Yalniz kalma korkusu yasadigini biliyorum bu sebeple bu ara baska bir kizla samimi olmaya calisiyor. Gecenlerde fotograf cektirecekken biz o kizla yanyana geldik diye 'violetto, xxxx' i hemen kapmissin' dedi. Surekli bana karsi bir laf sokma, kucuk dusurme, moral bozma cabasinda ve yine surekli bir sekilde ortak arkadaslarimizin onu daha cok sevdigini bana ispatlama cabasinda neden bilmiyorum gercekten.
Tum bunlara ragmen ben birine mesaj atiyorsam 'niye bana atmiyorsun?' diye sorun cikarir. Evime davet etsem birilerini ben gelmiyor muyum der. O olmadan bir yere gitsem surat asar, hatta isi abartip o cok ustune dustugu ortak arkadaslarimla yalniz bir seyler yapmama kendi tabiriyle 'izin vermez'. Kimse beni sevmese, herkes benden uzaklassa eminim ki daha mutlu olacak.
Surekli bir arada olmak zorundayim mesafe koymama imkan yok o sebeple iyi davraniyorum ben ama iyice tepeme cikti artik ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Uzaklas, konusma falan demeyin cunku gercekten imkansiz bir sey bu . Gorusmemizi minimuma indirmeyi de denedim ama surekli ayni ortamda oldugumuz icin yine de yanima gelip beni rahatsiz ediyor. Bugun ben cok yogundum diye o cok sevdigi ortak arkadasimiz bana yardim ediyordu, geldi ona guldu 'yardim edeyim mi tatlim sana?' dedi. Sonra bakti ki is benim isim amaan ben de senin isin sandim,violettonunsa etmem zaten dedi gitti. Guleyim mi napayim bilemedim ki:))
Tum bunlara ragmen ben birine mesaj atiyorsam 'niye bana atmiyorsun?' diye sorun cikarir. Evime davet etsem birilerini ben gelmiyor muyum der. O olmadan bir yere gitsem surat asar, hatta isi abartip o cok ustune dustugu ortak arkadaslarimla yalniz bir seyler yapmama kendi tabiriyle 'izin vermez'. Kimse beni sevmese, herkes benden uzaklassa eminim ki daha mutlu olacak.
Surekli bir arada olmak zorundayim mesafe koymama imkan yok o sebeple iyi davraniyorum ben ama iyice tepeme cikti artik ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Uzaklas, konusma falan demeyin cunku gercekten imkansiz bir sey bu . Gorusmemizi minimuma indirmeyi de denedim ama surekli ayni ortamda oldugumuz icin yine de yanima gelip beni rahatsiz ediyor. Bugun ben cok yogundum diye o cok sevdigi ortak arkadasimiz bana yardim ediyordu, geldi ona guldu 'yardim edeyim mi tatlim sana?' dedi. Sonra bakti ki is benim isim amaan ben de senin isin sandim,violettonunsa etmem zaten dedi gitti. Guleyim mi napayim bilemedim ki:))
Son düzenleme: