Bu kişiye nasıl yaklaşmalıyım?

asudee01

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
21
6
16
26
Bir vesileyle bir sohbette denk geldik tanıştık. Kendisi eski ilişkisinden birkaç aydır çıkmış biri. 1 -1.5 senelik.Fakat ilişkisi devam ederken de çok çekmiş aylarca şüpheci ilgisiz tavırları olmuş sevgilisinin. Sevgisine layık biri değilmiş anlayacağınız. Benim de onun da tek sevgilisi oldu. Yani ben bunları biz konuşmuyorken de biliyordum kendisi arkadaşın arkadaşı öyle diyebilirim.Bir şekilde konuşuyorduk bir konu hakkında seviyeli bir şekilde. Zamanla karakterimiz düşünce yapımız nerdeyse her şeyimizin birbirimize çok benzediğini gördüm kafa yapıları kısaca. Ama içinde halen eski aşkın kırıntıları var doğal olarak.Zamanla azalıyor ama halen geçmedi diyor dürüst bir şekilde. Yani bu insanı da elimin tersiyle itmek istemiyorum. Kafamdaki hayalimdeki çoğu özelliği barındırıyor. Beni de takdir ettiğini ancak şu an için öyle bir şeyin doğru olmadığını söylüyor, ben de aynı şekilde tabii ki. Beni sıkmıyor zorlamıyor. Şimdi ben ona nasıl davranacağımı yaklaşacağımı bilmiyorum. Normal arkadaşça konuşuyoruz aşırıya kaçmadık. Tavsiyeleriniz neler? Bir yanım sohbeti bitir git diyor. Diğer yanım ona zaman tanı çok sıkı fıkı olma devam ettir diyor. İyi insanı bulmuşken gitmek saçma mı olur..Yaşımıza göre olgun bireyleriz. Aramızda 3 yaş var aynı meslekten aynı şehirdeniz. Benim 2 senem var okulumun bitmesine. Bu şekilde..Bu süreç kafamı karıştırdı. Anlayışlı yorumlar bekliyorum sizlerden..

saygısız bir insan değil kafalar uyuşuyor neden zamana bırakmıyorsun hem daha güzel olur sein için gittiğinde karşına cıkacak kişi nasıl biri olacak ?

O sizi elinin tersiyle itmekten çekinmiyor o yüzden bırakın takmayın. İstese uzaklaştırmaya çalışmazdı sizi demek ki istemiyor

Çok cekmis ama 1.5 sene sürmüs sevmis yani buradan bu cıkıyor..
Birkac ay once bitmis iliskisi cok taze hemen tabiki bitmez ama size yoğunluğu olmus olsa bir günde bile erkek illeti düşüverir..
Arkadasca konusmaya devam ederseniz öyle kalırsınız.
Sahsen kendimi ceker karsidan bir atak beklerdim zira cok üzülürüm biliriim..

O sizi elinin tersiyle itmekten çekinmiyor o yüzden bırakın takmayın. İstese uzaklaştırmaya çalışmazdı sizi demek ki istemiyor
Hayır öyle değil ben bazen yara bandı mıyım falan acaba diye düşünmüştüm o yüzden yani şimdi uuzn uzun anlatamıyorum ama kendinden uzaklaştırmak değil onunki sadece taktik yapıyor bence

Yani hafif hoşlantı var ikimizde de ama acele etmek istemiyor haliyle. Hali tavrı öyle hoş ki keşke mesajlarını siz de görebilseniz. Kafalarımız uyuşuyor sadece zamana ihtiyacı var. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur

saygısız bir insan değil kafalar uyuşuyor neden zamana bırakmıyorsun hem daha güzel olur sein için gittiğinde karşına cıkacak kişi nasıl biri olacak ?
Aynen öyle gerçekten keşke mesajlarını konuşmalarımı size gösterebilsem kaldı mı böyle adamlar diyeceğimiz tipten. Öyle herkese kolay kolay güvenmem inanmam ama.. Zamana bırakayım öyleyse gerçekten kafalarımız çok uyuşuyor itmek saçma olur..

Kimsenin yara bandı olmayın bence
O açıdan da korkuyorum ama zamana bırakacağım sanırım zaten acele etmek istemiyorum. Bir ara konusu açılmıştı yara bandı olsan hemen seninle sevgili muhabbeti açardım öyle düşünen insan sana bu açıklamaları yapmaz dedi. Keşke konuşmalarını size gösterebilsem..

Guven kazanmak icin yapiyordur. Cikarip tepeye birden dusururler dikkatli davranin bence kendinizi kaptirmayin hemen daha iliskisi yeni bittiyse akli ordadir

Unutamadığını açıkça söylemiş
Unutmasını mı bekleyeceksin? Yoksa gözü sadece sende olan başka birini mi bulacaksın?

İlk tanismada "kafa yapimiz uyuyor" kismina çokta guvenmeyin uyup uymadigini genelde zaman gosterir. İlk tanismada zaten hep çok uyar, çok benzer
Oyle "çoook uyuyoruz" diye basladigim ilişkilerin sonunda aslinda hiç uymadigimizi gormusluğum oldu benim.
Yani ilk tanismada hayallerimdeki kişi diye baglanmayin hemen.

Sizi bilmem ben aklinda başkasinin kirintisi olan birine vaktimi harcayip kendimi sevdirmeye calişmazdim. Sizden çoook etkilense kaybetmekten korkar bi kere kafamda kirinti var bilmem ne diyemez. Size odaklanirdi zaten.

İyi bir insan oldugunu nerden biliyorsunuz? Eski sevgilisi kötüymüş de tavırları şüpheliymiş de adamın sevgisini haketmiyormuş da. Her söylediğine nasıl inanıyorsun adamın? Erkekden bahsediyoruz. Bir erkekten. Ayak üstü kırk yalan atabilen bir varlıktan. Adam elde eden değil de elde edilen taraf olmak istiyor. Kendini naza çekecek, o kaçacak sen kovalayacaksın. Bu böyle gidecek. Sonra da bir gün "ben mi gel dedim kendin koştun peşimden yalan mı" deyiverecek sana. Ben olsam uzak dururdum. Hiç sevmem böyle kendini düzgün insan olarak pazarlamaya çalışan erkek türlerini. İçten pazarlıklı muhtemelen.

Yani bilmiyorum daha çok yeni bitmiş halen acısı var ama zamanla azalıyor aklıma gelmiyor artık diyor keşke hiç konuşmamış olsaydım diyorum fakat önceki ilişkime nazaran bakıyorum kafa yapıları çok uyuyor elbette daha yeniyiz tam tanımıyoruz. Sanırım bi süre iletişime geçmemeliyim..

Ya bacim ömrünün baharimdasin degil mi? Genceciksin yani..Aski sevgiyi dolu dolu yasamak varken, ne ugrasacaksin elin herifinin yaralariyla! Seni deli gibi seven gordugu anda kalbi firlayan biri ile birlikte olmak varken neden cekesin bu adami? Tamam iliskisi yeni bitmis ama kadin olsun erkek olsun farketmez, biri size eski iliskiden bahsediyorsa, sizi pekte begenmemis demektir! Inanin size karsi icinde birseyler kipirdamis olsa, erkek milleti, ne eski sevgili ne de yasattiklarini umursamazdi, unutuvermisti bile..

Daha 2. İlişkin, belki de kafa yapilariniz gercekten uyuyordur ama bu şuan garanti olan bisey degil, bilemezsin yani, şimdilik oyle gorunuyor sadece.
+10dan fazla ilişkisi olmuş biri olarak soyluyorum. İlk tanismada hayallerin erkegi diye bisey yok.

Bana dedi ki benden kopma olur mu.. Sen geldikten sonra ilk defa onu değil de seni merak ediyorum. İlk günler gibi aklıma gelmiyor falan. Böyle şeyler söyledi. Ama hemen sevgili olaylarına ben de girmek istemediğimi söyledim. Kalbinin biraz daha soğuması gerekiyor. En iyisi konuşmamak.

Unutuyorum diyor gün geçtikçe unutuyormuş.. Zaten normal arkadaşça konuşuyoruz ama bikaç kere konu oraya geldi.. ondan soruyprum..

Unutuyorum diyor gün geçtikçe unutuyormuş.. Zaten normal arkadaşça konuşuyoruz ama bikaç kere konu oraya geldi.. ondan soruyprum..
Senin bu adama bağlanmayacağının garantisi var mı? Bunu başaracak kadın sayısı çok azdır da ondan soruyorum. Ben bağlanmam olmazsa da olmaz sorın yok diyorsan konuşabilirsin pekala. Ama adama bağlanacaksan hiç bulaşma. Burda kadınlar olmaz, biz de benzerini yaşadık olmadı deyince, konu sahipleri hemen "yeeağ kıskanıyorsunuz bu sizin tanıdığınız adamlar gibi değil" triplerine giriyorlar. Ama sonunda aynı şeyi malesef yaşayarak öğreniyorlar. Biz istiyoruz ki, biz yedik o haltı bak, siz de yemeyin ama yok sonra biz kıskanıyor oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…