Bacım belli ki adam zaten ilgisizmiş ne güzel boşanmışsın canıma minnet de oğlunla doya doya yaşa.Hanımlar merhabalar,küçük bir oğlum var 5,5 yaşında,birlikte yaşıyoruz.Babaya temmuz ayi boyunca yatılı alma hakkı verildi fakat izin sıkıntılı bahanesiyle çocuğu sadece iki haftada bir alıyor.Hadi izin alamıyor diyelim,şu an 9 günlük bayram tatili başladı ve yine almıyor.Sadece bayramın ikinci günü ve bayramdan sonraki hafta sonu alabilirmis,aradaki günlerde bir yere gidecekmiş sözde.Totoyu devirip yatacagindan adım gibi eminim,sırf geçenlerde yaz tatilinde memlekete ne zaman gideceksiniz diye sorduğunda haftaya tatile gideceğimizi söyledim diye cekememistir.
İzin fln bahane dedim niye komple alamiyorsun,bişey ispat etmek zorunda değilim getirirsen bakarım söylediğim günlerde,getirmezse de sıkıntı yok diye yazdı.Cocugu ben evine götürüp alıyorum bu arada.
Ben de o sinirle çocuğa baban seni tatilde almak istemiyormuş dedim ağladı,sonra da şaka yapmıştım dedim.Evet doğru değil ama sinirimi nasıl atacağımı bilemedim o an.
Çocugu üzmüş olduğum için çok üzgünüm,ex e de aşırı sinirliyim.İlk kez pişmanlık duydum onunla evlendiğime.Dertlesmek istedim.
Ben de vermem zaten ama bayramın ilk günü ve perşembe cuma gelir dedim kendince başka şekilde doldurmuş gibi yazmasına sinir oldum,yoksa oğlum zaten iki akşam zor kalıyor orada üçüncüyü kalmıyor.Bacım belli ki adam zaten ilgisizmiş ne güzel boşanmışsın canıma minnet de oğlunla doya doya yaşa.
Adamın çocuk sevgisi olsa bin kez seni arar gelir alır bir fırsat yaratırdı öyle bir babaya gidip aklım oğlumda kalacağına yanımda kalsın daha iyi.
Oğluna o şekil konuşman ise valla çok yanlış şuna sana ihtiyacı var seninde ona psikolojık olarak o şekilde yaklaşman doğru değil.
Salla babayı takıl oğlunla ay allah korusun ama evladımı asla uzun süreli vermem babasına ya
Niye hıncını çocuktan çıkarırsınız ki kendi düşsün çocuğunun peşine ne diye söyleyip duruyorsun al çocuğunla plan yap gez zorla babalik mi yapacak erkeklerin çoğu evlilik birligi icinde bile babalik yapmıyor çoğu da boşanınca cocuktan da boşanıyor baba olamayacak adami hata edip baba yapmışsınız koca da olmamış zaten önce kendi psikolojik sagliginiz sonra çocuğunuza iyi gelebilmek adina tum hayat planlarinizi çocuğunuza göre yapin babasini da babalik yapması icin zorlamayın bunlar kendini parcalasanda degismez ayni evin içinde bilr babalik yapmayan tonlarca erkek canlılar dan var etrafta ne yazık ki çocuğunun hayatında olmamasi daha hayırlıHanımlar merhabalar,küçük bir oğlum var 5,5 yaşında,birlikte yaşıyoruz.Babaya temmuz ayi boyunca yatılı alma hakkı verildi fakat izin sıkıntılı bahanesiyle çocuğu sadece iki haftada bir alıyor.Hadi izin alamıyor diyelim,şu an 9 günlük bayram tatili başladı ve yine almıyor.Sadece bayramın ikinci günü ve bayramdan sonraki hafta sonu alabilirmis,aradaki günlerde bir yere gidecekmiş sözde.Totoyu devirip yatacagindan adım gibi eminim,sırf geçenlerde yaz tatilinde memlekete ne zaman gideceksiniz diye sorduğunda haftaya tatile gideceğimizi söyledim diye cekememistir.
İzin fln bahane dedim niye komple alamiyorsun,bişey ispat etmek zorunda değilim getirirsen bakarım söylediğim günlerde,getirmezse de sıkıntı yok diye yazdı.Cocugu ben evine götürüp alıyorum bu arada.
Ben de o sinirle çocuğa baban seni tatilde almak istemiyormuş dedim ağladı,sonra da şaka yapmıştım dedim.Evet doğru değil ama sinirimi nasıl atacağımı bilemedim o an.
Çocugu üzmüş olduğum için çok üzgünüm,ex e de aşırı sinirliyim.İlk kez pişmanlık duydum onunla evlendiğime.Dertlesmek istedim.
Onunla evlenmesem oğlum da dünyaya gelmemiş olacaktı diyerek pişman değildim ama çocuk göstermelik bir babaya sahipmis.İlk kez pişmanlık duyduysan neden boşandın???
Yani bu inkar edilemez bir şey boşanınca erkekler uğraşmıyor pek cocuk vs lafta hep cok ilgilenip velayeti almak isteyende genelde kadın acı ceksin diye kadına imat yapıyor, alış bence bu hallerine düzeltemezsin Hele ki evlenip yeni bir cocugu olunca hiç aklına gelmeyecek
Evet şu an 15 yaşında bir oğlu var 6 yıldan fazladır görmediği.Onu temmuzda alıyordu,o zamanki pozisyonu amirleri farklıymis gerekçesi bu.Bu adamın önceki evliliğinden de çocuğu vardı yanlış hatırlamıyorsam o çocuğa karşı nasıl? Onu alıyor mu?
Sırf çocuk dolmuslarda üst üste geliyor gidiyor diye kendim üstlenmiştim onun da işine geliyordu,bir dolmuş parasından bile kat etmiş sayıyordu hem de zahmetsiz iş ama artık sen gelirsen alırsın artık dedimyani bir anlık sinirle soylemissinizdir ne diyeyim yanlış ama bazen sinirlerimize hakim olamıyoruz. çocuğu götürüp getirmeyin görmek istiyorsa kendi gelsin alsın bir de ayağına götürülüyor çocuk. ne bedava ne güzel bir dünya
Adamın babalığı genel olarak leş.Evet şu an 15 yaşında bir oğlu var 6 yıldan fazladır görmediği.Onu temmuzda alıyordu,o zamanki pozisyonu amirleri farklıymis gerekçesi bu.
Bu 9 günlük tatilde onu denemiş olduk aslında,bakalım izinler bahane mi değil mi diye..Ya bahaneydi ya da sırf ben kendime özel bir şey yapmayayım diye uğraşıyor ya da tatile gideceğiz deyince fesatlık edesi geldi
Peki temmuzda almasının dışında o çocuğa karşı nasıl bir babaydı? 6 yıldır görmediğine göre ona karşı da sorumsuzdu sanırım.Evet şu an 15 yaşında bir oğlu var 6 yıldan fazladır görmediği.Onu temmuzda alıyordu,o zamanki pozisyonu amirleri farklıymis gerekçesi bu.
Bu 9 günlük tatilde onu denemiş olduk aslında,bakalım izinler bahane mi değil mi diye..Ya bahaneydi ya da sırf ben kendime özel bir şey yapmayayım diye uğraşıyor ya da tatile gideceğiz deyince fesatlık edesi geldi
Mahkeme kararına uygun olarak alıyordu.O geleceği zaman bana mutfak alışverişi yaptırıyordu hatta,onun seveceği şeyleri aldiriyordu tabi bunu açık açık söylemiyordu ben anlıyordum.İcrada olduğu için nafaka mecbur ödüyor ama nafaka azaltma davası açtığı için çocuk görüşmek istemedi artık onunla.Peki temmuzda almasının dışında o çocuğa karşı nasıl bir babaydı? 6 yıldır görmediğine göre ona karşı da sorumsuzdu sanırım.
Nafaka veriyor muydu eski eşine?
Sana size özel değil adamın karakteri bu demek ki.
Çocuğu iki haftada bir alıp bir çift yeni çorapla gönderiyor çocuğa sanki bir servet bağışlamış gibi seviniyor çocuk.Benimleyken sürekli pahalı harcamalar talep ediyor çocuk ve haliyle bazılarına hayır deyince babası onu seviyor ben sevmiyor oluyorum çocuğun gözünde.Persembe cuma ben de arkadaşlarimla vakit geçirmek istedim ama adam o günleri kendine ayırmış.İsine geldiği gibi davranıyor ama bir çift çorapla gönül alabiliyor.Cocugun sevgisini hiç hak etmiyor ama ne bilsin cocuk işin aslını.Adamın babalığı genel olarak leş.
Anlıyorum anneler olarak biraz nefes almak istiyoruz 7/24 mesaisiz ilgi yoruyor. Kendine ayıracağın zaman yoktur çok iyi anlıyorum. Ama almamak için kırk takla atıyor adam. Böylesine hiç görüştürmem deseniz işine gelecek resmen. Çocuğa yazık ya..
Çocuğun aklı eriyor artık görüşmek istemez tabi ki.. Senin çocuğun daha küçük, istediği sevgi, oyun sadece.Mahkeme kararına uygun olarak alıyordu.O geleceği zaman bana mutfak alışverişi yaptırıyordu hatta,onun seveceği şeyleri aldiriyordu tabi bunu açık açık söylemiyordu ben anlıyordum.İcrada olduğu için nafaka mecbur ödüyor ama nafaka azaltma davası açtığı için çocuk görüşmek istemedi artık onunla.
O istiyor ki nafaka odemeyeyim,yanıma gelince harcama yapayım
“Çocuğa baban seni tatilde almak istemiyormuş dedim” Şu cümlenin her yerinden sevgisizlik akıyor. Çocuğum bile dememişsiniz. Evladınıza acıdım. Keşke çocuklar ebeveynlerini seçebilselerdi. Yavrucağın yüzü ne anadan yana gülmüş ne babadan yana.Hanımlar merhabalar,küçük bir oğlum var 5,5 yaşında,birlikte yaşıyoruz.Babaya temmuz ayi boyunca yatılı alma hakkı verildi fakat izin sıkıntılı bahanesiyle çocuğu sadece iki haftada bir alıyor.Hadi izin alamıyor diyelim,şu an 9 günlük bayram tatili başladı ve yine almıyor.Sadece bayramın ikinci günü ve bayramdan sonraki hafta sonu alabilirmis,aradaki günlerde bir yere gidecekmiş sözde.Totoyu devirip yatacagindan adım gibi eminim,sırf geçenlerde yaz tatilinde memlekete ne zaman gideceksiniz diye sorduğunda haftaya tatile gideceğimizi söyledim diye cekememistir.
Saçmalamayın oradan harfle heceyle kelimeyle nasıl fikir sahibi olabiliyorsunuz acaba ? Önemli olan burada kimden bahsettiğimin anlaşılması çeke çeke saçma sapan bir noktayı cekmissiniz ne alaka yani pardon da !!“Çocuğa baban seni tatilde almak istemiyormuş dedim” Şu cümlenin her yerinden sevgisizlik akıyor. Çocuğum bile dememişsiniz. Evladınıza acıdım. Keşke çocuklar ebeveynlerini seçebilselerdi. Yavrucağın yüzü ne anadan yana gülmüş ne babadan yana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?