Bu kişiye ne yapmalı

Şaşırdınız siz galiba
Anası sevmiyor da sız mı seviyorsunuz uyenin cocugunu.
Haddimizi bilelim lutfen

Saçmalamayın oradan harfle heceyle kelimeyle nasıl fikir sahibi olabiliyorsunuz acaba ? Önemli olan burada kimden bahsettiğimin anlaşılması çeke çeke saçma sapan bir noktayı cekmissiniz ne alaka yani pardon da !!
Çocuğuna baban seni istemiyor diyen birine yazdım bunu. Kullandığınız dil çocuğun yaşadığını tahmin ettiğim sevgisizlik için destekleyici argüman sadece. Çocuğunuzun kalbinde açtığınız yarayı nasıl tamir edeceğinizi düşüneceğinize hala daha bu kişiye ne yapmalı diye eski kocanızı düşünüyorsunuz.

Şaşırdınız siz galiba
Anası sevmiyor da sız mı seviyorsunuz uyenin cocugunu.
Haddimizi bilelim lutfen
Haddimizi bilelim lütfen, benimle üstten üstten konuşmayalı Çocuklar bizim stres toplarımız değil, babalarıyla kavga edip istediğimizi söyleyemeyiz. Umarım ben yanılmışımdır.

Dert etme sen,şaka deyince geçti gitti zaten unuttu bile.Satasmak istiyorsan başka konuya lütfen
Çocuğun bile yoktur diye düşünüyorum havadan atıyorsun

iyi demişsiniz babalık zaten bedava meslek siz bir de bunu ustlenmissiniz kiyamam. gelirse alsın çocuğunu görsün yoksa siz bu fedakarlığı yapmayın. bu çocuk ağaç kavugundan çıkmadı siz annesi iseniz o da babası bir zahmet taşın altına elini koysun.

Yalnız başına çocuk büyütmek çok zor. Hele babası ilgisiz biriyse.
Yüzünde hep maskeyle gezmek zorundasın.
Çocuğa çaktırmayacaksın.
Babayı kötülemeyeceksin sahte bir gülümseme ile hep yalan üreteceksin.
Anneler de insan.
Robot değiliz ki..
Konu sahibi de üzgün bir anda çıkmış ağzından ne anneler var. Bu onu asla kötü biri yapmaz ya. Tam tersi dolmuş, yorulmuş, tükenmiş bir kadın belki de karşımızdaki..
Ki ona rağmen hemen toparlamaya çalışmış konuyu.
Ayrıca haksız da değil.
Baba her pisliği yapsın ilgisiz olsun ama anneler hep yalanla avutsun çocuğu ne güzel.
Çocukta babanın ne mal olduğunu anlayacak zaten büyüyünce

Her anne hata yapar sıkma canını ben daha önceki mesajlarından oğlunla ne kadar ilgilendiğini onu her anlamda eksiksiz yetiştirmeye çalıştığını biliyorum. Mesajları okumadım ama linçler gelmiştir takılma hepimiz hata yapabiliriz insanız. Tek başına hem anne hem baba olabilmek çok yorucudur eminim. Telafi etmeye çalışacağından da şüphem yok ben senin anneliğinden öpüyorum kıymetli hocam

Çocuğunu almak istemeyen adama zorla bırakma çabası neden ? Sağlıksız bir babadansa sağlıklı babasizlik daha iyi. Üstelik 5.5 yaşındaki çocuğa böyle bir manevi yük yuklemeyin bir daha olmamasına özen gosterin. Babasını siz seçtiniz.

yazık olmuş çocuğa. Ne anneden yüzü gülmüş ne babadan. Allah yardımcısı olsun.

Size destek olabilecek ailenizden birileri yok mu? İşiniz olduğunda ya da kendinize vakit ayırmak istediğinizde emanet edebileceğiniz birileri?
Belli ki bu adam babalık yapmak istemiyor. Görüştürmek için siz çaba harcamayın bence. Çocuğunuz da büyüdüğünde babasının ne mal olduğunu anlayacaktır mutlaka.

Çocuğunuza bir daha böyle birşey söylemeyin, aksine hiç hissettirmeyin yavrucağa

sizi cok iyi anladım ama yine de şaka deyip geçince unutmuyor çocuklar. siz yine de demeyin babası ile ilgili şeyler. babasını korumak değil amaç, çocuga sen sevilmiyorsun hissi yaratmamak. bence adam zaten cocugu alsa da onu üzer. muhtemelen eline bi tablet verir, geç oyna köşede der. mazlum bi başına kalır köşede. bu kadar ilgisiz, sevgisiz bir baba ile vakit geçireceğine sizinle dursun. zaten adam istese allem eder, kallem eder çocugu görmek için 100 takla atar.
siz kendinize başka çocuksuz vakit geçirme yöntemleri bulun eğer amacınız kendinize ait zaman yaratmaksa. anneanne vs. yok mu arada bırakabileceğiniz. yuva, kreş tarzı bi yer yada? ne kadar da yorulsanız, sizin de ihtiyaçlarınız olsa da o çocuğun mutluluğu ve kendi sevildiğini hissetmesi her şeyden önemli, sizin boş zamanınızdan da önemli, yorgunluğunuzdan da.

Öyle biri yok,ailemden akrabalardan uzakta bir ildeyiz sırf baba oğul mesafeler açılmasın diye burada yaşıyoruz,istesem giderim.Tatilde arkadaşlarla oturalım hatta bir arkadaşımızın düğününe gidelim dediler tmm dedim,oğlum bu yerlerden sıkılıyor,huyduzlaniyor.Zaten memlekete vs gideceğiz gitmeden babayla vakit geçirsin istedim.Zaten bir sorumluluğu yokken bu tatilde böyle yapması,çocuk dışı planlardan bahsetmesi canımı sıktı, temmuzda izin olmadığı yalanıyla yüzleşmek fln.Ha bir de mesajlara tekrar baktım,9 günlük tatilin sadece 8 ve 9.gunleri alabileceğini yazmış, normal hafta sonu planı yani,insan sinir oluyor gerçekten.Bir de cocuk bana devamlı babama ne zaman gideceğim diye soruyordu.Sabah çocuk diyor anne niye hala barisamadiniz barışın.Boyle şeylere maruz kalan benim o yan gelip yatıyor,bu da ayrı sinir bozucu.

Aşırı yıpranmış olduğumu görüyorum.Dunun sabahında çocuk zateh bana anne niye hala barisamadiniz barışın demişti.Lanet uydurma babası olduğundan bihaber olmasıni istemedim o an,ex e gidince bunu söylesin istedim ama evet öfkeyle hareket etmeliydim çünkü ex zateh vurdumduymaz,insan olsaydı zaten ayrı olmazdık dedim sonra ve kendime kızdım bu konuda.
Mesele sadece birine bırakıp kafa dinlemek değil,il dışına çıkacağız çıkmadan vakit gecirsinler dedim.Ustelik izin alamıyorum diyen biri için bu bayram tatili kaçırılmaz firsatken böyle 8,9.gunler lütfedip alabileceğini söylemesi beni sinir etti.Karne gününde çocuk sesli mesaj atmıştı baba nolur gel ben istiyorum dediği halde izin alamıyorum demedim mi sana yazmıştı,telafi etmeliydi bunu da.Yazdikca daha da doluyum layigini bulsun böyle baba

çocuğunu illa ki seviyordur bir anne olarak
ama benim aklıma takılan şu oldu, o cümleyi kurdu sonra çocuk ağladı, sonra çocuğa şaka yaptım dedi unuttu gitti dedi
çocuk sahiden unuttu mu yoksa unuttuğunu mu sandı acaba ?
bazı şeyler bilinçaltında kalıyor ve seneler sonra başka şekillerde patlak veriyor
bu açıdan bakıldığında bu cümle asla basit bi cümle değil çok yanlış bişey yapmış bence
çocuk o, nasıl olsa unutur nasıl olsa anlamaz deyip geçmemek lazım. her şeyi gayet de anlıyorlar ve unutmuyorlar

Siz hangi motivasyonla böyle bir adamı tekrar baba yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…