- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
Merhaba ablalarım. Ben lise 4e gidiyorum. Hemen anlatmak istiyorum durumu. Benim sınıfta takıldığım iki tane yakın kız arkadaşım var, 3ümüz hep birlikteyizdir. Son günlerde bir çocuk geldi, arkadaşlarımdan birine aşırı yakın davranmaya başladı. Ve bunu sürekli ama sürekli yapıyor. Neredeyse her dakika çok güzel olduğunu belirtiyor filan. Kız da çok güzel valla lafım yok kıskançlığım ona değil. Ama sanırım ben herhalde bir erkeğin bana o gözle bakmamasına takılıp "çirkin miyim ya" kompleksine giriyorum. Şimdi o arkadaşıma o lafları ederken ben rahatsız hissediyorum yani tamam kız çok güzel ama ben de yanında çantacısı gibi birşeyim herhalde bu çocuğun gözünde
Ha derseniz ki çocuktan mı hoşlanıyorsun kesinlikle hayır o tarz bir durum yok yani hoşlanıyor olsam kıskanmam normal ama hiç ilgimi de çekmiyor ki, neden ilgi bana gösterilmeyince geriliyorum bilmiyorum. Bu size de oluyo mu ?
Öyle ilgi meraklısı olduğumu filan da hiç düşünmemiştim ama sanırım biraz öyleyim. Bu durumdan nasıl kurtulucam bilmiyorum bana bir yol gösterin. Okuldan geldikten sonra uyuyorum, sonra gece 12 de uyanıp sabah 8de tekrar okula gidene kadar nasıl daha fazla güzelleşebilirim, makyaj hileleri vs gibi şeyler izliyorum kafayı yedim sanırım. Hazırlanmaya 2 saat önce başlıyorum aynanın karışısından ayrılmıyorum. Belki bilinçaltımda önceden bir takım sıkıntılar vardır bilmiyorum ama şimdiye kadar bana ilgi gösterilmeyip "güzelsin" bile denmeyip arkadaşıma sürekli arkadaş adı altında yürüyen bir erkek olmamıştı. İlk defa açıkça bir başkasının yanında güzel filan olmadığımı hissettim ve bu özgüvenimi aşırı zedeliyor.

Öyle ilgi meraklısı olduğumu filan da hiç düşünmemiştim ama sanırım biraz öyleyim. Bu durumdan nasıl kurtulucam bilmiyorum bana bir yol gösterin. Okuldan geldikten sonra uyuyorum, sonra gece 12 de uyanıp sabah 8de tekrar okula gidene kadar nasıl daha fazla güzelleşebilirim, makyaj hileleri vs gibi şeyler izliyorum kafayı yedim sanırım. Hazırlanmaya 2 saat önce başlıyorum aynanın karışısından ayrılmıyorum. Belki bilinçaltımda önceden bir takım sıkıntılar vardır bilmiyorum ama şimdiye kadar bana ilgi gösterilmeyip "güzelsin" bile denmeyip arkadaşıma sürekli arkadaş adı altında yürüyen bir erkek olmamıştı. İlk defa açıkça bir başkasının yanında güzel filan olmadığımı hissettim ve bu özgüvenimi aşırı zedeliyor.