Bu kıskançlık mı bilmiyorum ama nasıl kurtulucam ki...

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
Merhaba ablalarım. Ben lise 4e gidiyorum. Hemen anlatmak istiyorum durumu. Benim sınıfta takıldığım iki tane yakın kız arkadaşım var, 3ümüz hep birlikteyizdir. Son günlerde bir çocuk geldi, arkadaşlarımdan birine aşırı yakın davranmaya başladı. Ve bunu sürekli ama sürekli yapıyor. Neredeyse her dakika çok güzel olduğunu belirtiyor filan. Kız da çok güzel valla lafım yok kıskançlığım ona değil. Ama sanırım ben herhalde bir erkeğin bana o gözle bakmamasına takılıp "çirkin miyim ya" kompleksine giriyorum. Şimdi o arkadaşıma o lafları ederken ben rahatsız hissediyorum yani tamam kız çok güzel ama ben de yanında çantacısı gibi birşeyim herhalde bu çocuğun gözünde:63: Ha derseniz ki çocuktan mı hoşlanıyorsun kesinlikle hayır o tarz bir durum yok yani hoşlanıyor olsam kıskanmam normal ama hiç ilgimi de çekmiyor ki, neden ilgi bana gösterilmeyince geriliyorum bilmiyorum. Bu size de oluyo mu ?

Öyle ilgi meraklısı olduğumu filan da hiç düşünmemiştim ama sanırım biraz öyleyim. Bu durumdan nasıl kurtulucam bilmiyorum bana bir yol gösterin. Okuldan geldikten sonra uyuyorum, sonra gece 12 de uyanıp sabah 8de tekrar okula gidene kadar nasıl daha fazla güzelleşebilirim, makyaj hileleri vs gibi şeyler izliyorum kafayı yedim sanırım. Hazırlanmaya 2 saat önce başlıyorum aynanın karışısından ayrılmıyorum. Belki bilinçaltımda önceden bir takım sıkıntılar vardır bilmiyorum ama şimdiye kadar bana ilgi gösterilmeyip "güzelsin" bile denmeyip arkadaşıma sürekli arkadaş adı altında yürüyen bir erkek olmamıştı. İlk defa açıkça bir başkasının yanında güzel filan olmadığımı hissettim ve bu özgüvenimi aşırı zedeliyor.

Merhaba canım. Herkesin kendine özel güzelliği var.
Simdiye kadar böyle bir sey yasamadıgın icin öyle hissediyorsun sanırım. Bunu bu kadar kafana takmamalısın. İlerde seninde karsına birileri cıkacak.

ergenlik diyoruz buna.

arkadaşınla arana bi erkeğin girmesine izin verme. sen onun yanında güzel olduğu için mi varsın? kimbilir başka güzel huyları vardır arkadaşının. yani güzellik herşey değilmiş değil mi?

ergenlikte bunlar kafaya çok takılıyor ama ilerde ne olacak bilemezsin. akıllı adım at sadece mesela güzellik takıntın varsa bu uyku düzeni çok kötü sana. vaktinde uyu uyan. biraz spor yap cildine bedenine saçına bile iyi gelir ruhuna da iyi gelir. ve güzel bir alışkanlığın olur.

lise 4 isen sınavların olması lazım güzelliği bırak sınavlarına odaklan. inan parayla her kapı açılıyor artık ama kariyeri elde edemezsin şimdi çalışmazsan.

akıllı adım at duygularına göre değil mantığına göre ileriyi düşünerek adım at.

Merhaba canım. Herkesin kendine özel güzelliği var.
Simdiye kadar böyle bir sey yasamadıgın icin öyle hissediyorsun sanırım. Bunu bu kadar kafana takmamalısın. İlerde seninde karsına birileri cıkacak.

Bende bunu ilk kez yaşıyor olmama bağlıyorum sanırım ya

ergenlik diyoruz buna.

arkadaşınla arana bi erkeğin girmesine izin verme. sen onun yanında güzel olduğu için mi varsın? kimbilir başka güzel huyları vardır arkadaşının. yani güzellik herşey değilmiş değil mi?

ergenlikte bunlar kafaya çok takılıyor ama ilerde ne olacak bilemezsin. akıllı adım at sadece mesela güzellik takıntın varsa bu uyku düzeni çok kötü sana. vaktinde uyu uyan. biraz spor yap cildine bedenine saçına bile iyi gelir ruhuna da iyi gelir. ve güzel bir alışkanlığın olur.

lise 4 isen sınavların olması lazım güzelliği bırak sınavlarına odaklan. inan parayla her kapı açılıyor artık ama kariyeri elde edemezsin şimdi çalışmazsan.

akıllı adım at duygularına göre değil mantığına göre ileriyi düşünerek adım at.

tesekkür ederim..arkadasımla arama kesinliklemesafe koymayı düsünmüyorum ama cocuga çok sinir oldum diyebilirim ona baya ters davranıyorum cok saçma davranıyorum ama engel olamıyorum ya aslına bakarsanız benim ilgimi çeken ve birkac haftadır birbirimize gülümseyip durdugumuz bi cocuk bile var mesela yani nedenbunu kafaya takıyorum ki arkadaşımı daha güzel bulmuş olabilir sonuçta ama insan yanında ezik gibi hissediyor

İnsanlar dışını beğenmediği bir şeyin içini de merak etmiyor .
İlla ki seni merak eden biri de çıkacaktır.

Bazı insanların Allah vergisi dış güzelliği var herkese güzel gelir böyleleri

Bazıları da tavırlarıyla endamıyla asaletiyle kendine farklı bi güzellik katar. Ben buna hep inanırım. İnsanın karakterinin güzelliği dışına vuruyor hiç şaşmaz. Herkeste olmayan farklı bir güzelliği oluyor böylelerinin. Bana sorarsan böyle güzel olmak daha güzel:)

Ha eminim arkadaşlarının da içi güzeldir ama benim kastettiğim şey oturuşunla kalkışınla kendine has bi hava katman. Dışarıdan kesinlikle fark edilirsin. Diğer insanlardan ayırt edilirsin.

Merhaba ablalarım. Ben lise 4e gidiyorum. Hemen anlatmak istiyorum durumu. Benim sınıfta takıldığım iki tane yakın kız arkadaşım var, 3ümüz hep birlikteyizdir. Son günlerde bir çocuk geldi, arkadaşlarımdan birine aşırı yakın davranmaya başladı. Ve bunu sürekli ama sürekli yapıyor. Neredeyse her dakika çok güzel olduğunu belirtiyor filan. Kız da çok güzel valla lafım yok kıskançlığım ona değil. Ama sanırım ben herhalde bir erkeğin bana o gözle bakmamasına takılıp "çirkin miyim ya" kompleksine giriyorum. Şimdi o arkadaşıma o lafları ederken ben rahatsız hissediyorum yani tamam kız çok güzel ama ben de yanında çantacısı gibi birşeyim herhalde bu çocuğun gözünde:63: Ha derseniz ki çocuktan mı hoşlanıyorsun kesinlikle hayır o tarz bir durum yok yani hoşlanıyor olsam kıskanmam normal ama hiç ilgimi de çekmiyor ki, neden ilgi bana gösterilmeyince geriliyorum bilmiyorum. Bu size de oluyo mu ?

Öyle ilgi meraklısı olduğumu filan da hiç düşünmemiştim ama sanırım biraz öyleyim. Bu durumdan nasıl kurtulucam bilmiyorum bana bir yol gösterin. Okuldan geldikten sonra uyuyorum, sonra gece 12 de uyanıp sabah 8de tekrar okula gidene kadar nasıl daha fazla güzelleşebilirim, makyaj hileleri vs gibi şeyler izliyorum kafayı yedim sanırım. Hazırlanmaya 2 saat önce başlıyorum aynanın karışısından ayrılmıyorum. Belki bilinçaltımda önceden bir takım sıkıntılar vardır bilmiyorum ama şimdiye kadar bana ilgi gösterilmeyip "güzelsin" bile denmeyip arkadaşıma sürekli arkadaş adı altında yürüyen bir erkek olmamıştı. İlk defa açıkça bir başkasının yanında güzel filan olmadığımı hissettim ve bu özgüvenimi aşırı zedeliyor.
senin hayallerini başkası yaşıyor,üzülüyorsun...

Bişey desen sne kıskanc olursun birde ustune laf yersin gerek yok guzeli herkes abartır saten yanındakini gormezler bile lisedeyke. Bnde benzer yasadım boyumla alakalı kx arkadasım uzun bykuydu ben ona gore kısa hep bana uzunun yanındaki derlerdi zoruma cok gderdi ama geldi gecdi unuttuk ble üniye gec cok farlklı insanlar gorceksn emin ol seveceksn

Guzellesmek zorunda değilsin canım. Sana kendini bir erkek mi güzel hissettirecek? Bir erkek sana güzel demezse çirkin mi olacaksın? Boşver bunları. O çok güzelsin, aşkımsın, hayatımsın diyen erkeklerin bir çoğunun buradaki ablalarına açtırdıkları konulara bak. Bence güzel olmak yerine yeteneklerini keşfedip onları geliştirmeye çalış. Sana değer veren güzelliğin için değil de insanlığın için değer versin. Hem çok gençsin. Okuluna ve derslerine konsantre ol.

Ben de 12.sınıfa giderken böyle hissederdim meğersem olayların iç yüzü çok farklıymış. Sana tavsiyem sakın dikkat çekmek için saçma sapan şeyler yapma o yaşta erkekler güzellikten anlamaz başka şeylerden anlar. Sen girişken esprili biri ol ama efendiliğinden karakterinden taviz verme kolay ulaşılabilen olma. Lisedeki ilişkileri ve erkekleri de umursama sana şimdi olgun geliyor olabilirler ama hepsi çocuk ve hormonları tavan durumda iki uzun bacak görseler dipleri düşer her renkli gözlüyü güzel sanırlar falan kendini onlara göre ölçme

Back
X