Bu kıskanclık mı?

size bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin yahu bu ne böyle !
kendiniz kazanıyorsunuz istediğiniz gibi harcarsınız kime ne :)
bence arayı bozmadan espiriyle karışık rahatsız olduğunuzu devamlı dile getirin ki bir daha yapmasın ..

eşim tatile bile gitmedik demiş havuza götürdüm demiş küçük kızım hala biz tatile gittik deyince bende doğruyu söyledim izin aldım didime gittik dedim.onun bizi gezdirmesi deger vermesi suç onlarada belli etmez sölemez:19::19::19:

size bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin yahu bu ne böyle !
kendiniz kazanıyorsunuz istediğiniz gibi harcarsınız kime ne :)
bence arayı bozmadan espiriyle karışık rahatsız olduğunuzu devamlı dile getirin ki bir daha yapmasın ..

espiriyle karısık cümle ne olsun ben konusuncada ağır konusurumda bi söleseniz bana mesela ne olabilir:44::44::44:

mesela size bir şeyin fiyatını sorduğunda ''aman canım ne yapacaksın fiyatını yoksa sen mi ödeyeceksin '' diyebilirsin gülerek ya da ''boşver fiyatını güzel mi sen onu söyle'' falan diyebilirsin birkaç defa böyle yaparsan bir zaman sonra sormaya çekinir heralde :)

mesela size bir şeyin fiyatını sorduğunda ''aman canım ne yapacaksın fiyatını yoksa sen mi ödeyeceksin '' diyebilirsin gülerek ya da ''boşver fiyatını güzel mi sen onu söyle'' falan diyebilirsin birkaç defa böyle yaparsan bir zaman sonra sormaya çekinir heralde :)

cok sağol tuttum bunları gelecegi gün yazayımda bi yere gündüzden unutmayım:27::27::27:

kızlar bu kıskançlıkmı bilmiyorum siz söyleyin sorun görümcemmmm ne alsak saklıyoruz nereye gitsek söylemiyoruz sürekli para harcamayın sen kızına cok alıyorsun lcd aldık zaten bizde alcaz demiş eşime anlamadım ben eger hesap versem nereye ne veriyoruz tek tek hesaplıyor nasıl davransam onuda bilemıyorum aynı ildeyiz azcok görüsüyoruz ama hep para konusu tatile gittik ayy ne zaman gittiniz niye haberimiz yok dedi sesi felan gitti nerde kaldık neyle gittik herseyi tek tek sordu

soruyorsa ballandıra ballandıra anlatta kudursun ... bu ne ki böyle sanki 5 yasındaki çocuksnz annenize hesap veriyorsunuz gibi bişi olmuşşşş

nasıl baskıda hissettiriyo bi bilsen sasırdım valla bende bisüre sabredip kendisiyle sonra tam anlamıyla kavga ediyorum sabrımın sonu iyi olmuyor aslında bununla hiç görüsmemek lazımda oda olmuyo

nasıl baskıda hissettiriyo bi bilsen sasırdım valla bende bisüre sabredip kendisiyle sonra tam anlamıyla kavga ediyorum sabrımın sonu iyi olmuyor aslında bununla hiç görüsmemek lazımda oda olmuyo

sabretme nie sabrediosun ki sana yazık deil mi elalem mutlu olsun benm içim içimi yesin oldu canım bide çay söyleyeyim bariii ...unutmaki bedensel sağlık kadar ruhsal sağlığıda önemlidir bi kişinin sakın başkaları için ruhsal sağlığını bozma içinden ne geciyorsa onu söle... bende problemler yasadım kaynanamla normalde sabırsız bi insanım ama hiç unutmam 3 hafta kimseye bişi demedm belli etmedm ama sürekli olan olayları düşündüm yatarken kalkarken her anımda onlar vardı baktım olmuyo kendi ruh sağlığım kötüye gidiyor bana acımayana ben mi acıycam PATLADIM GİTTİİİİ ŞİMDİ GENCİM GÜZELİM BENİ ÜZENİ BEN SEVE SEVE EZERİM :1:

Son düzenleme:
hanımlar bana kızmayın ama ben acıdım bu anlatılan kadına.. elinde parası yok, kendi kazanmıyor,hayatını yaşamak yerine kocasının tahakkümünde, az parayla geçinip biriktirmeye, canının istediğini yapmamaya alışmış (belki de alışamamış). gördüğüm kadarıyla sorup durmak, pahalı diye yorum yapmak dışında zararı da yok kadıncağızın. yazık ya tolere edilebilir gibi geldi bana.. cidden çok acıdım, boşver arkadaşım.

Belki de kendileri bazı şeylerden kısıntı yapıp ev borcu ödedikleri için sıkılıyordur. Sizden öğrendiği fiyatları da kendine bir çeşit terapi olarak görüyordur. Yani biz bu masrafı yapamadık, ama ev sahibi oluyoruz diye kendi seçiminin getirdiği sıkıntılarla mücadele etme anlamında (çok mu iyimserim???)

Sebebi neyse, ne? Eğer bu konu sizi daraltıyorsa, eşinizin kardeşi olduğu için, çok kırıcı olmamanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Bazı şeylerin fiyatını unutuverin siz de ara sıra. Her yeni aldığınızı görmesi de gerekmiyor herhalde. Kimi şeyi eskiden almıştım deyiverin, kimi zaman da konuyu değiştirmeye çalışın. Fazla da kafaya taktıkça daha çok batmaya başlar insana, aldırmamaya çalışın. O çalışmıyor, siz çalışıyormuşsunuz, biraz iş hayatınızda olan bitenden uzun, uzun bahsedin, konu ilgisini çekerse dinler, para muhabbetine ara verilir, yok eğer sıkılırsa o sizi susturmanın bir yolunu arar, bir daha fiyat sorduğunda siz de ona aynı yöntemi uygularsınız.:47::47:

bozmak istemiyorum napsam bilemiyorum aslında cok üstüme geldiğinde genelde kavga oluyor sonundada aldığım güneş gözlüğü fiyatından tut yeni alyansıma kadar sordu:49:

fiyatını bilmiyorum eşim almış deyiversen.. inatla gidip ona sorduğunda da eşin napıcan fiyatını hediye o hediye deyip gülerek falan geçiştirse bi iki kere, anlamaz mı ayıbını?

fiyatını bilmiyorum eşim almış deyiversen.. inatla gidip ona sorduğunda da eşin napıcan fiyatını hediye o hediye deyip gülerek falan geçiştirse bi iki kere, anlamaz mı ayıbını?

canım eşim alırsa daha büyük sorun o aldıklarınıda benim aldıgımı söylüyo

hanımlar bana kızmayın ama ben acıdım bu anlatılan kadına.. elinde parası yok, kendi kazanmıyor,hayatını yaşamak yerine kocasının tahakkümünde, az parayla geçinip biriktirmeye, canının istediğini yapmamaya alışmış (belki de alışamamış). gördüğüm kadarıyla sorup durmak, pahalı diye yorum yapmak dışında zararı da yok kadıncağızın. yazık ya tolere edilebilir gibi geldi bana.. cidden çok acıdım, boşver arkadaşım.

evet canım almıyo bisey okadar kısıyorki anlatamam ben.soruları yetiyo insana irdeliyo merak ediyo bişeyde gözünden kacsa :23::23::23:

kızlar bu kıskançlıkmı bilmiyorum siz söyleyin sorun görümcemmmm ne alsak saklıyoruz nereye gitsek söylemiyoruz sürekli para harcamayın sen kızına cok alıyorsun lcd aldık zaten bizde alcaz demiş eşime anlamadım ben eger hesap versem nereye ne veriyoruz tek tek hesaplıyor nasıl davransam onuda bilemıyorum aynı ildeyiz azcok görüsüyoruz ama hep para konusu tatile gittik ayy ne zaman gittiniz niye haberimiz yok dedi sesi felan gitti nerde kaldık neyle gittik herseyi tek tek sordu

Pardonnn o kim oluyormuş ya da kendini ne sanıyormuş???hiç de açıklama yapma niye haberim yok gittiğinizden gibi bir açıklama yaparsa "karı koca genelde kimseye danışmadan gider diye lafını koyuver...ne o öyle ya..tamam fazla harcama diye tavsiye olabilir ama harcamaları hesaplamak sana ne!!sen mi veriyorsun parasını!bence artık meydan verme burnunu böyle sokmasına!haddini hafiften hafiften kibarca bildir!!:57:

ya biseyide sormasa farketmese:19::19::19::cok rahatsızım kızlar oyüzden yazdım buraya yani insan bi sıkılıyo bilgi topluyo sanki sonrada ayy zaten vardı ayy ne gerek var ben milyarlar felan harcamıyorum benimki cok degil onunki abartı az....bende bildiğimiz magazalardan alıyorum bende indirimli ürün almaya calısıyorum tabiki.sanmayınki kaç yüz tl harcayıp geliyorum lüksüme

Pardonnn o kim oluyormuş ya da kendini ne sanıyormuş???hiç de açıklama yapma niye haberim yok gittiğinizden gibi bir açıklama yaparsa "karı koca genelde kimseye danışmadan gider diye lafını koyuver...ne o öyle ya..tamam fazla harcama diye tavsiye olabilir ama harcamaları hesaplamak sana ne!!sen mi veriyorsun parasını!bence artık meydan verme burnunu böyle sokmasına!haddini hafiften hafiften kibarca bildir!!:57:

bende aynen öle düsünüyorum sustukca dahada soktu burnunu

Back
X