Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
size bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin yahu bu ne böyle !
kendiniz kazanıyorsunuz istediğiniz gibi harcarsınız kime ne :)
bence arayı bozmadan espiriyle karışık rahatsız olduğunuzu devamlı dile getirin ki bir daha yapmasın ..
mesela size bir şeyin fiyatını sorduğunda ''aman canım ne yapacaksın fiyatını yoksa sen mi ödeyeceksin '' diyebilirsin gülerek ya da ''boşver fiyatını güzel mi sen onu söyle'' falan diyebilirsin birkaç defa böyle yaparsan bir zaman sonra sormaya çekinir heralde :)
kızlar bu kıskançlıkmı bilmiyorum siz söyleyin sorun görümcemmmm ne alsak saklıyoruz nereye gitsek söylemiyoruz sürekli para harcamayın sen kızına cok alıyorsun lcd aldık zaten bizde alcaz demiş eşime anlamadım ben eger hesap versem nereye ne veriyoruz tek tek hesaplıyor nasıl davransam onuda bilemıyorum aynı ildeyiz azcok görüsüyoruz ama hep para konusu tatile gittik ayy ne zaman gittiniz niye haberimiz yok dedi sesi felan gitti nerde kaldık neyle gittik herseyi tek tek sordu
nasıl baskıda hissettiriyo bi bilsen sasırdım valla bende bisüre sabredip kendisiyle sonra tam anlamıyla kavga ediyorum sabrımın sonu iyi olmuyor aslında bununla hiç görüsmemek lazımda oda olmuyo
bozmak istemiyorum napsam bilemiyorum aslında cok üstüme geldiğinde genelde kavga oluyor sonundada aldığım güneş gözlüğü fiyatından tut yeni alyansıma kadar sordu![]()
fiyatını bilmiyorum eşim almış deyiversen.. inatla gidip ona sorduğunda da eşin napıcan fiyatını hediye o hediye deyip gülerek falan geçiştirse bi iki kere, anlamaz mı ayıbını?
hanımlar bana kızmayın ama ben acıdım bu anlatılan kadına.. elinde parası yok, kendi kazanmıyor,hayatını yaşamak yerine kocasının tahakkümünde, az parayla geçinip biriktirmeye, canının istediğini yapmamaya alışmış (belki de alışamamış). gördüğüm kadarıyla sorup durmak, pahalı diye yorum yapmak dışında zararı da yok kadıncağızın. yazık ya tolere edilebilir gibi geldi bana.. cidden çok acıdım, boşver arkadaşım.
kızlar bu kıskançlıkmı bilmiyorum siz söyleyin sorun görümcemmmm ne alsak saklıyoruz nereye gitsek söylemiyoruz sürekli para harcamayın sen kızına cok alıyorsun lcd aldık zaten bizde alcaz demiş eşime anlamadım ben eger hesap versem nereye ne veriyoruz tek tek hesaplıyor nasıl davransam onuda bilemıyorum aynı ildeyiz azcok görüsüyoruz ama hep para konusu tatile gittik ayy ne zaman gittiniz niye haberimiz yok dedi sesi felan gitti nerde kaldık neyle gittik herseyi tek tek sordu
Pardonnn o kim oluyormuş ya da kendini ne sanıyormuş???hiç de açıklama yapma niye haberim yok gittiğinizden gibi bir açıklama yaparsa "karı koca genelde kimseye danışmadan gider diye lafını koyuver...ne o öyle ya..tamam fazla harcama diye tavsiye olabilir ama harcamaları hesaplamak sana ne!!sen mi veriyorsun parasını!bence artık meydan verme burnunu böyle sokmasına!haddini hafiften hafiften kibarca bildir!!![]()